bogthebog Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 bai baieti sanatate,in primul rand am fost la shard cu un dominator si cu o handa shadow,sanatate tuturor si asfalt uscat,ne mai vedem (pt baietii din alba) Ba Bogondane asta ii honda mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Am mai luat una!Da numa' de ciuda Da astia de la inmatriculari au numere gen eleron,adica daca mergi mai tare de 80km/h iti iei zborul. Si numa ca sa fie tacamul complet am mai adunat un motor!Vreau sa umplu trotuarul de la bloc cu motoare sa moara pensionarii de pe scara de ciuda!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2011 Si numa ca sa fie tacamul complet am mai adunat un motor!Vreau sa umplu trotuarul de la bloc cu motoare sa moara pensionarii de pe scara de ciuda!!! ba saraca dupa ce o stationat la mine in ograta 2 ani jumate ai aduso la vaita:! felicitari:)) PS; tibii iar ai emotii kdn vb la microfon:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 ba saraca dupa ce o stationat la mine in ograta 2 ani jumate ai aduso la vaita:! felicitari:)) PS; tibii iar ai emotii kdn vb la microfon:)) Ba Tibi draga,dupa o noapte de "beuturi" cine crzi ca ar mai vorbi fluent la microfon????Nici nu stiam ce vrea de la mine in prima faza.....In fine,mie nu imi pare rau ca am lucrat la ea ,macar am adus-o in stare de functionare si is multumit de ea cum merge. Am mai luat un motor,cat de repede am sa pot am sa va pun si ceva poze,momentan sta in garaj si asteapta un polish si cauciuc spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Ba Tibi draga,dupa o noapte de "beuturi" cine crzi ca ar mai vorbi fluent la microfon????Nici nu stiam ce vrea de la mine in prima faza.....In fine,mie nu imi pare rau ca am lucrat la ea ,macar am adus-o in stare de functionare si is multumit de ea cum merge. Am mai luat un motor,cat de repede am sa pot am sa va pun si ceva poze,momentan sta in garaj si asteapta un polish si cauciuc spate. La s-o fara roata spate ca e mai haioasa. Sau pune-i senile ca tot vine zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TItWgXdfSzY&feature=youtu.be Da ... e posibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 MOTO SAPIENS Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita :/index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nica Blandea Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Azi m-am hotarat sa fac prima mea iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Azi am vazut si eu o masina prin cartier inscriptionata ca in pozele de mai sus, eu eram cu zambetul pe buze politistul se incrunta la mine din masina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 ........... eu eram cu zambetul pe buze politistul se incrunta la mine din masina.... foarte bine! oricum politistii astia ''comunitari'' nu prea au ce sa-ti faca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli69xxx Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 Sa vina primavara!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Marc Postat Martie 12, 2020 Share Postat Martie 12, 2020 Astept si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Martie 12, 2020 Share Postat Martie 12, 2020 S-a dat drumul la km deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate