DiarM Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Acum 34 minute, _Raul_ a spus: Tu ai întrebat, omul a vrut sa ajute. Nu am fost ironic. Chiar am apreciat. Am fost acum la mymoto si mi am luat o cagula din coolmax. Maine o testez si ma intorc sa imi mai iau cateva daca ma simt confortabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 (editat) Chiar daca nu e magazin din RO, pot sa recomand siteul asta https://www.sportsbikeshop.co.uk E naspa ca desi suntem in bucuresti nu avem magazine si siteuri bine puse la punct. Majoritatea nu sunt actualizate, nu au stocuri disponibile, nu au oferte de preturi in timp real sau chiar pretul mult peste piata. E mai usor sa imi comand ceva si sa returnez decat sa strabat bucurestiul in aglomeratie doar ca sa vad daca au un anumit echipament. Pe langa ca au oferte bune si baga cele mai noi echipamente, poti returna produsul in 365 zile daca nu iti convine/place/nu ti se potriveste, bineinteles cu conditia sa nu il porti in timpul asta :)) Editat August 14, 2020 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Din ce stiu eu, acum mai mult timp cand am verificat, sportsbikeshop nu mai expediau catre Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 (editat) Se poate comanda lejer și cu încredere prin colegul @Garcya. Editat August 14, 2020 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Septembrie 8, 2020 Share Postat Septembrie 8, 2020 La 14.08.2020 la 15:11, AlexAB a spus: Se poate comanda lejer și cu încredere prin colegul @Garcya. Multumesc pentru recomandare Da, va pot aduce orice piese / accesorii si nu numai din UK sau America. Topicul dedicat se poate vedea in semnatura. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate