Luc_zxr Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Ea e prima mea motocicleta, o Kawa ZXR 400. Ii spun Kwaky sau Albinutza . E o super motoreta chiar si pentru incepatori (daca nu esti inconstient nu ridica mari probleme), desi e destul de puternica. E manevrabila, are frine misto si se comporta foarte bine atit pe sosea cit si in oras. Am facut pe ea o mie si ceva de kilometri si imi place foarte mult, mai ales ca mi-a iertat unele greseli de incepator . Pun si citeva poze. PS. Scuze pt calitatea pozelor, aparatul cu care le-am facut e naspa, in realitate micutza arata mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 17, 2004 Autor Share Postat Iunie 17, 2004 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 17, 2004 Autor Share Postat Iunie 17, 2004 si inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 frumoasa foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Super frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 18, 2004 Autor Share Postat Iunie 18, 2004 Mersi fain fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Iunie 18, 2004 Share Postat Iunie 18, 2004 Frumoasa nene, s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iunie 19, 2004 Share Postat Iunie 19, 2004 e bine rau motorul asta! adica vreau sa spun frumoasa rau!!! ce an este?? cati cai are? s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 e superba. drum uscat si sa te tina cat mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 Frumoasa tare "albinuta" ta doar ca din pacate in poze se pot admira mai degraba blocurile si masinile din apropiere decat frumusete de motor... ai grija de ea si de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Frumoasa tare "albinuta" ta doar ca din pacate in poze se pot admira mai degraba blocurile si masinile din apropiere decat frumusete de motor... asta cam asa e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 2, 2004 Autor Share Postat Iulie 2, 2004 Multam frumos pentru aprecieri fratilor . Scuzati-mi (anti)talentul de fotograf, am recunoscut de la bun inceput ca nu ma pricep . @neamih, scuze ca iti raspund asa tirziu, dar nu m-am uitat pe topic. E din '93 micutza si are 65 de cai. Bafta si asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 Poate te intereseaza un schimb. Baga un ochi aici. /index.php?showtopic=8985 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 servus domnu` luc! iti spun si aici "faina albinutza"! mai tata azi a fost domn` ferox (Feri - cagiva) la unguri si a cazut cu motoru` in debrecen la intrare pe undeva intr-o curba un autobuz a avut o defectiune si i-a curs tot "oloiu`" pe drum ....... asta saracu a venit nu a observat la timp si urmarile ........ entorsa la picioru stang , motor zgariat , maneta de ambreiaj rupta ........ si facturi de platit de vreo 10 000 de "florinti" .... ca au venit aia de la remorcari si i-au dus motoru dupa salvare prin tot debrecenu` de idioti cu autobuzele lor cu tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 13, 2004 Autor Share Postat Iulie 13, 2004 Poate te intereseaza un schimb. Baga un ochi aici. /index.php?showtopic=8985 Mersi, dar ramin cu asta, 1000 cc e cam mult pt mine ca sint la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 13, 2004 Autor Share Postat Iulie 13, 2004 servus domnu` luc!iti spun si aici "faina albinutza"! mai tata azi a fost domn` ferox (Feri - cagiva) la unguri si a cazut cu motoru` in debrecen la intrare pe undeva intr-o curba un autobuz a avut o defectiune si i-a curs tot "oloiu`" pe drum ....... asta saracu a venit nu a observat la timp si urmarile ........ entorsa la picioru stang , motor zgariat , maneta de ambreiaj rupta ........ si facturi de platit de vreo 10 000 de "florinti" .... ca au venit aia de la remorcari si i-au dus motoru dupa salvare prin tot debrecenu` de idioti cu autobuzele lor cu tot! Salutare domnu Pierro, si mersi fain pt aprecieri . Imi pare tare rau de Feri, bine ca nu e grav nici el nici motorul. Ii dau miine un telefon sa vad ce face. Cum a venit acasa? motorul a reusit sa-l aduca? Fir-ar al dracu de cretini care-si lasa uleiul pe drum , putea sa fie mult mai rau. Bine ca e intreg, motoreta se repara. PS: Honda ta in ce stadiu e, ai terminat treaba la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 sal luc! ma a venit ferox pe motor da creca ai vb cu el la tel! honda mea e inca bucatele astept sa vina piesele de la vopsit! ma ce vreme naspa e ma in iulie sa fie asa frig baftalo`! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 17, 2004 Autor Share Postat Iulie 17, 2004 Salut man, ce mai faci? Ti-e gata motorul pe saptamina viitoare sa mergem la Timisoara? Ferox am inteles ca vine de vineri, eu ma duc de joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 Faina scula. S-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 habar n-ai cat te invidiez , ma rog..............la modul fin e ceea ce-mi doresc shi sper sa-mi iau un motor super mishto din p.m.d.v s-o stapaneshti sanatos shi sa nu va tavalitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 20, 2004 Autor Share Postat Iulie 20, 2004 Mersi fain fratilor ! @Suzuki mic, sa dea Dumnezeu sa reusesti sa-ti iei motorul pe care il doresti cit mai repede, stiu si eu cum e sa astepti dupa el. Si eu am salivat pe siteurile de vinzari un an de zile la rubrica cu zxr 400 . Si sa stii ca ai dreptate, e un super motor. Bafta maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 Dupa trinta din toamna i-am tras si io o vopsea, si in sfirsit e gata . Cum vi se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 Pozele sint facute intr-o parcare jegoasa dintre blocuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 A se observa botul Daciei albe, de mare efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Hai, bre, n-o vinzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate