Sari la conținut

Albinutza Mea :)

Luc_zxr
 Share

Postări Recomandate

Ea e prima mea motocicleta, o Kawa ZXR 400. Ii spun Kwaky sau Albinutza :( . E o super motoreta chiar si pentru incepatori (daca nu esti inconstient nu ridica mari probleme), desi e destul de puternica. E manevrabila, are frine misto si se comporta foarte bine atit pe sosea cit si in oras. Am facut pe ea o mie si ceva de kilometri si imi place foarte mult, mai ales ca mi-a iertat unele greseli de incepator :( . Pun si citeva poze.

PS.

Scuze pt calitatea pozelor, aparatul cu care le-am facut e naspa, in realitate micutza arata mult mai bine :ph34r:

post-49-1087484596_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Multam frumos pentru aprecieri fratilor :baubau: . Scuzati-mi (anti)talentul de fotograf, am recunoscut de la bun inceput ca nu ma pricep :baldy: .

@neamih, scuze ca iti raspund asa tirziu, dar nu m-am uitat pe topic. E din '93 micutza si are 65 de cai.

Bafta si asfalt uscat tuturor!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

servus domnu` luc!

iti spun si aici "faina albinutza"!

mai tata azi a fost domn` ferox (Feri - cagiva) la unguri si a cazut cu motoru` :D in debrecen la intrare pe undeva intr-o curba un autobuz a avut o defectiune si i-a curs tot "oloiu`" pe drum ....... asta saracu a venit nu a observat la timp si urmarile ........ entorsa la picioru stang , motor zgariat , maneta de ambreiaj rupta ........ si facturi de platit de vreo 10 000 de "florinti" .... ca au venit aia de la remorcari si i-au dus motoru dupa salvare prin tot debrecenu`

:baubau: :baldy: de idioti cu autobuzele lor cu tot!

Link spre comentariu

servus domnu` luc!

iti spun si aici "faina albinutza"!

mai tata azi a fost domn` ferox (Feri - cagiva) la unguri si a cazut cu motoru`  :P  in debrecen la intrare pe undeva intr-o curba un autobuz a avut o defectiune si i-a curs tot "oloiu`" pe drum ....... asta saracu a venit nu a observat la timp si urmarile ........ entorsa la picioru stang , motor zgariat , maneta de ambreiaj rupta ........ si facturi de platit de vreo 10 000 de "florinti" .... ca au venit aia de la remorcari si i-au dus motoru dupa salvare prin tot debrecenu`

:baubau:  :D  de idioti cu autobuzele lor cu tot!

Salutare domnu Pierro, si mersi fain pt aprecieri :D .

Imi pare tare rau de Feri, bine ca nu e grav nici el nici motorul. Ii dau miine un telefon sa vad ce face. Cum a venit acasa? motorul a reusit sa-l aduca?

Fir-ar al dracu de cretini care-si lasa uleiul pe drum :D :baldy: , putea sa fie mult mai rau. Bine ca e intreg, motoreta se repara.

PS:

Honda ta in ce stadiu e, ai terminat treaba la ea?

Link spre comentariu

Mersi fain fratilor :baubau: !

@Suzuki mic, sa dea Dumnezeu sa reusesti sa-ti iei motorul pe care il doresti cit mai repede, stiu si eu cum e sa astepti dupa el. Si eu am salivat pe siteurile de vinzari un an de zile la rubrica cu zxr 400 :D .

Si sa stii ca ai dreptate, e un super motor. Bafta maxima :baldy: !

Link spre comentariu

• 8 months later...