Rd.Rabbit Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Azi pe la ora 15 00 a cazut un bauiat cu un piaggio liberty ( el avea casca si era. constient dar pasagerul nu avea si a fost luat de salvare... daca mai stie cineva amanunte..sa posteze.. revin cu poze si eu mi-am luat botezu tot azi:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 ce culoare avea scuterul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rd.Rabbit Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 ce culoare avea scuterul ? albastru are KTA la nr GL -- KTA baiatu avea A1;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToV Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 nasol ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Mai oameni bune nu mai duceti pasageri fara minimul de echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kTa90 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Problema sta in felul urmator ! Eu am cazut ! Dar a fost masina cu care am avut impact Nu mai vorbiti in necunostinta ... doar ca sa faceti .. Topicuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ce sa intamplat exact?pasageru cum se simte?u esti ok?da mai multe detalii...(ex:unde a avut loc accidentu).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Problema sta in felul urmator ! Eu am cazut ! Dar a fost masina cu care am avut impact Nu mai vorbiti in necunostinta ... doar ca sa faceti .. Topicuri ! Ai avut sau nu pasager fara casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Problema sta in felul urmator ! Eu am cazut ! Dar a fost masina cu care am avut impact Nu mai vorbiti in necunostinta ... doar ca sa faceti .. Topicuri ! Mai oameni bune nu mai duceti pasageri fara minimul de echipament. Ce ti se pare in postul de mai sus a fi in "necunostinta de cauza?!" Puteai fi si tu luat cu salvarea...echipamentul te protejeaza! Asta e rostul lui. OK...hai sa nu ne certam. Zii cum a fost... ce s-a intamplat!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Ai avut sau nu pasager fara casca? Cea mai mare prostie pe care a facut`o e ca l`a luat pe pasager fara casca , daca asa e . Bine ca macar el a scapat cu bine , despre pasager nu stiu ce sa zic , a fost putin inconstient ca s`a urcat fara casca [ macar ] . Imi pare rau pentru voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) mai fratilor poate sa spuna cineva cum s-a intamplat ca vad ca baiatul care a avut accidentul nu a putut sa ne dea prea multe relatii,cred ca din cauza celor intamplate,cred ca este putin socat,dar din cate am vazut din poze se pare ca soferul conservei ar fi de vina,dar mai departe nu stim nimic,asteptam detalii. Editat Mai 1, 2008 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 vedeti ca topicul are un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 vedeti ca topicul are un an. LOL... macar stim ca a scapat intreg si inca mai poate scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 vedeti ca topicul are un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 .... te doare mintea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate