PiticuBc Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 si e gata si de vanzare ...ma dau pe japoneze pozele vorbesc de la sine astept pareri pe id de mess harley_boy85 apropo in pretz intra inca una cu ataj si nr noi ...pe asta verde e motoru de pe cea cu ataj pt ca cea cu ataj e un ural si motoru de dnepr e calat dar se poate face cine o vrea sa ma contacteze cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 super nepra....pune si poze cu uralu, ca sunt tare curos...si da un pret.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 poze cu uralu nu am imi pare rau dar promit ca am sa`i fac ....pretzu e de 2000 euroi amandoua si nu le dau separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 poze cu uralu nu am imi pare rau dar promit ca am sa`i fac ....pretzu e de 2000 euroi amandoua si nu le dau separat avand in vedere ca s-a dat ural la 1000 si nu era in stare buna, cred ca ar merita ambele....bafta la vanzare...pe mine ma depaseste pretu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 pot sa fiu rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 arata cam hidos sincer. toba de sportiva pe ceva ce se vrea clasic. macar de era dreapta. cu 500 de coco vinde un prieten un nipru(al lui ta-su) cu 999 km reali. inpecabil, cu tractiune pe atas. cu 1000 de coco iti iei un ural super bun. ceva in genul asta: /index.php?showtopic=58479 adevarul este ca gusturile se discuta, si nu-i prost ala care cere, ci ala care da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin_sim Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 motorul arata superb...cu exceptia tobelor. Felicitari si multa bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 fratilor ...ce sa fac...am client dar is prea indragostit de ea momentan....merge ceas acum.((.....nu cred ca am sa o dau..nu prea e de dat ...am muncit prea mult la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Mda... e rau cand muncesti la ea si te gandesti la un moment dat s-o vinzi, nu prea iti mai vine daca te uiti in urma la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 up...kiar nu le vrea nimeni...acum kiar ca ma despart de vacutza mea mai erau vreo 2 tipi care mau sunat si am spus ca lu me mai dau acum puteti sa ma sunati ca sigur le dau am nevoie de bani urgent...0751658834 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 kiar nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 deci se vinde cea din poza plus inca un cadru cu acte si un motor de nepra calat in 2000 de epuroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b05tan Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 tu crezi ca e ok pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 deci se vinde cea din poza plus inca un cadru cu acte si un motor de nepra calat in 2000 de epuroi super marfa motoarele, da m-a intrigat altceva acolo....in poza aia vede ochiu meu mare opel B-xx-DTH trust me...i know...ceva legaturi cu una bucata direct to home? de curiozitate intreb, nu ca as avea prea mare legatura cu fenomenu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 tu crezi ca e ok pretul? pai a zis omu' ca vrea sa-si ia japoneza. io ma gandeam ca mai pune bani pe langa astea, dar..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 opelu ala e a unui vecin nu e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 sant dispus sa mai negociez...0751658834 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 12, 2007 Autor Share Postat Mai 12, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 deci se vinde cea din poza plus inca un cadru cu acte si un motor de nepra calat in 2000 de epuroi aici e problema........oare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 haideti bai ca face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derzelas Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 nu ai cumva si o cutie de ural? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 am si o cutie de ural si un motor de dnepra si inca un cadru cu acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derzelas Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 in ce stare e cutia si cat costa? daca poti da si o poza ar fi ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 imi pare rau dar nu pot sa o dau separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate