LordRhadoo Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Am inteles ca aveti o pista de karting, pe care se paote intrea cu motorul Ma interesa si pe mine cam cat costa, minutul sau 10 minute cum se taxeaza Astept informatii daca stiti ceva, ms fain uite aici sa mai discutat /index.php?showtopic=84893 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Stiu.. ca parca.. cineva mi-a spus ca este o taxa de 50 de euro... si te plimbi pana nu mai ai benzina:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 da.. 20 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 se poate folosi pista si pt a te da cu motocicleta, ma refer ca cea din afara bucurestiului??? sau e strict folosita pt karturi, n-am ajuns inca pe acolo din lipsa de timp, poate s-a mai dat cineva pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 se poate folosi pista si pt a te da cu motocicleta, ma refer ca cea din afara bucurestiului??? sau e strict folosita pt karturi, n-am ajuns inca pe acolo din lipsa de timp, poate s-a mai dat cineva pe ea din cate stiu ...eu acolo stau in izvoare...si am auzit un motor (cred ca era motor..nu karting)eu cred ca ar da voie ...da nustiu sigur ...ma duc maine si vad ...si va anunt;).ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 merci mult de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 asta doream si eu sa aflu, se baga careva saptamana viitoare??? sa fim macar 3-4 motoare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 trebuie sa ai echipament.... e 20 de lei pe ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 eu stiam a e 20euro/zi si tre sa dai o declaratie e propia raspundere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 si tre sa dai o declaratie e propia raspundere.... ...ca esti treaz??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 asta doream si eu sa aflu, se baga careva saptamana viitoare??? sa fim macar 3-4 motoare??? poate weekend viit da, da un pm in caz ca va adunati mai multi...mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 s-a modificat pretul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 s-a modificat pretul.... era de asteptat, ca oricum ce ai postat tu parea greu de crezut...nu conteaza, ideea era daca se poate folosi sau nu pista, daca stii tariful actual e si mai bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 era de asteptat, ca oricum ce ai postat tu parea greu de crezut...nu conteaza, ideea era daca se poate folosi sau nu pista, daca stii tariful actual e si mai bine:) asta e.... 20 de lei ora! si poti folosi pista. prioritate o au carturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Repsol69 Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 20 lei pe ora si o declaratie pe propria raspundere in caz de accidente.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) nu iti trebuie tot echipamentul , doar casca, si te pune sa semnezi acolo , ca daca patesti ceva ei nu au nici o vina dupa care te dai cu mobra pana numai poti ........................... Clienta fidela Editat Octombrie 13, 2008 de zex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 e 20 de lei ora...adik 200 de mii lei vechi ! ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 e 20 de lei ora...adik 200 de mii lei vechi ! ora oricum e suficient ca nu rezisti mai mult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 oricum e suficient ca nu rezisti mai mult ) asa e , eu prima data am reusit cateva ture,, si nici acum nu ma dau chiar o ora ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 asa e , eu prima data am reusit cateva ture,, si nici acum nu ma dau chiar o ora ! ce e asa obositor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 ce e asa obositor? pai e facut pt karturi de aia e obositor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 pai e facut pt karturi de aia e obositor ... trebuia sa.mi raspunda zex....sau fata cealalta noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 trebuia sa.mi raspunda zex....sau fata cealalta noua .....am inteles unde bati....gata promit ca nu mai fac......fetelor va rog sa-i raspundeti ca poate-mi invineteste nebunu' vreun ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 a mai fost careva de curand? care mai sunt preturile? ma gandesc sa fac un w-e acolo saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate