Achile Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 schimbat ulei, simering, tija amortizor central de Suzuki Dr 350 s ma arunca de parca ar fi mers doar pe arc...avea putin ulei ramas acum, cu ulei proaspat...ma arunca la fel de tare. Am bagat ulei de furca...mi se pare cam subtire, sa fie nevoie de un ulei mai gros?? am bagat ulei pana la refuz, cat sa pot baga pistonul. NU stiu ce sa ma mai fuk cu amortizorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 gasit solutie...bagat ulei gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 tre sa zici si la altii ai pus un ulei subtire 10w incearca 20w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 am primit o informatie destul d valoroasa de la un endurist cu experienta(si in mecanica)....Uleiul hidraulic de cutie automata(ATF) e solutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 (editat) am primit o informatie destul d valoroasa de la un endurist cu experienta(si in mecanica)....Uleiul hidraulic de cutie automata(ATF) e solutia Sunt curios,astept rezultatul,mai bine iei ulei special pt amortizoare ca iesi la acelasi bani( si sunt curios,uleiul de cutie are aceeasi proprietati ca uleiul pt suspensii,in afara ca e ulei si unul si altul?! ) Editat Martie 14, 2007 de cbrxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranul_lup2000@yahoo.com Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 (editat) Salut.Pune ulei pt amortizoare,mai gros avand in vedere ca are o anumita uzura.Cauta in cartea de reparatii a modelului tau cat ulei trebuie pus.Poti sa spargi semeringurile daca pui mult ulei,amorseazale inainte de a le monta la loc.Succes Editat Martie 14, 2007 de batranul_lup2000@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djcry Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 vezi daca amortizorul se poate regla manual ,sunt modele care se regleaza tip soft standard sau hard etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 CAZ REZOLVAT, MULTZAM FAIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Pai zi omule cum ai rezolvat ,sa mai invatam si noi cate ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 desfacut amortizor cu grija, scos uleiul de furca si bagat ATF acum lucreaza bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate