demostene Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Care mergeti la mare, la intrunire?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Eu sper sa raspund PREZENT In principiu plecarea vineri in jur de 4-5 dupamiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Si eu. Dar simbata. pe la 10.00. Numai bine sa ajung la parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 Care vreti cu crosurile - pot sa vi le aduc miercuri cu o dubita si vi le intorc miercurea viitoare. Am duba la Buc in fiecare miercuri. Daca sunteti mai multi pot trimite duba si vineri sa va car cross-urile, Sunati la 0745 619 619 Dr. Balba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 Eu am de gand sa fiu prezent. Nu m-am hotarat inca la ce ora sa plec. Inclin mai mult spre vineri dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate