paul_biker Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Bine v-am regasit Nimic nou sub soare. Aceeasi capra. Doar ca e proaspat vopsita, tobe noi din inox pentru rupt urechile pietonilor si gume virgine (plus alte consumabile schimbate). Sunt oficial gata pentru sezonul nr. 2 Va place? Acu mai tre sa isi termine si mihai_biker capra ca sa rupem impreuna. O parte din ea zace la mine in birou. Imi pare rau ca nu mai am poza cu ea cum era de la fostu proprietar (semidistrusa) dar o sa am curand cu ea gata si o sa fie cea mai frumoasa Yamaha Tenere XT 600 Z din tara . Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Faina mobra,s-o stapanesti sanatos in sezonul ce urmeaza,si la cat mai multi km.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 (editat) Faina mobra,s-o stapanesti sanatos in sezonul ce urmeaza,si la cat mai multi km.Numai bine Multumesc! Sper sa fac macar 10.000km sezonul asta. Mai jos poza cu bucati din tenere lui mihai. Mai trebuie flansa de admisie, releu de incarcare si capace laterale si e gata si a lui. Editat Martie 14, 2007 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 WOW !!! Foarte fain a iesit, sper sa iasa si al meu asa fain....mersi inca o data pt. autocolante, inca nu le-am folosit deoarece nu am apucat sa vopsesc motorul... Iti doresc sezon cat mai plin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 WOW !!! Foarte fain a iesit, sper sa iasa si al meu asa fain....mersi inca o data pt. autocolante, inca nu le-am folosit deoarece nu am apucat sa vopsesc motorul... Iti doresc sezon cat mai plin! Cu mare placere, abia astept sa il vad si pe al tau. Cred ca o sa fie Dominatoarele gemene din romania:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Parca-i scoasa din cutie! Foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Te-am vazut zilele astea prin Iasi, superba motocicleta Multi km fara probleme cu ea, bafta Offtopic: pe cin` tre sa asasinez sa fac rost de niste bani de japoneza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Uau fratica !!!!!! Felicitari si respectele mele ! Parca e noua iar tobele alea sunt de mare efect ! Super tare arata si "Teneroana" lui Paul. Off-topic - Domnule Paul, presimt ca o sa te mai stresez cu intrebari despre Doamna ta. Nu de alta dar zilele astea, daca totul iese bine, ma voi uschi la Germanica dupa o surioara de-ai ei, pentru uzul si spre mult asteptata fericire si exaltare psihica personala. Hai noroc, sa fiti sanatosi, bani multi, rezervoare pline si sa va aduca numai bucurii motocicletele voastre intinerite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 ca sa vedeti cat de mult si-a dorit sa iasa ca noua pana si suruburile de la carene le-a comandat de la honda:D si semnalizarile alea stau f bine bv paulica nu o faci si pe a mea noua hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 rectificare ptr Raul ... Paul = Dominator , Mihai = Tenere ... daca da Domnu' ... si nea Oreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 ca sa vedeti cat de mult si-a dorit sa iasa ca noua pana si suruburile de la carene le-a comandat de la honda:D si semnalizarile alea stau f bine bv paulica nu o faci si pe a mea noua hi hi o fac frate cum sa nu Multumesc pentru aprecieri si urari! Mai jos o poza cu rezervoru lui mihai proaspat colat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 (editat) Salut Mihai. Imi cer scuze de botez. Acum am observat. Me imprastiat . Editat Martie 15, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 tobele arata frumos foarte frumoase..dar si merge cum trebuie are ceva filtre...?? sau un filtru de aer cu burete ceva,,...daca nu are o sa ti cam faca probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 tobele arata frumos foarte frumoase..dar si merge cum trebuie are ceva filtre...?? sau un filtru de aer cu burete ceva,,...daca nu are o sa ti cam faca probleme Are ceva in ea nu e goala. Probleme nu cred ca sunt, m-a asigurat nenea Orestte . Iar sunetul.. e un monstru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdm Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Da ,sunetul e un monstru! Am fost impresionat si de al sau demaraj(io,pilot pe Minsk,125cmc). Incerc sa-mi imaginez cum pleaca una de +150cp!(doar de imaginat fiindca,de vazut ,probabil,nu prea am s-o mai vad dupa plecare...!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Foarte frumos lucrata, felicitari! Pe rezervor ai pus autocolante sau e vopsit de cineva? Imi pare autocolant, la cine le-ai facut? Oricum super "Dominatorul". Asteptam poze cu Tenere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaca Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Bine v-am regasit Nimic nou sub soare. Aceeasi capra. Doar ca e proaspat vopsita, tobe noi din inox pentru rupt urechile pietonilor si gume virgine (plus alte consumabile schimbate). Sunt oficial gata pentru sezonul nr. 2 Va place? Acu mai tre sa isi termine si mihai_biker capra ca sa rupem impreuna. O parte din ea zace la mine in birou. Imi pare rau ca nu mai am poza cu ea cum era de la fostu proprietar (semidistrusa) dar o sa am curand cu ea gata si o sa fie cea mai frumoasa Yamaha Tenere XT 600 Z din tara . Salutari de unde tobele ca ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_rosu2002 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Bine v-am regasit Nimic nou sub soare. Aceeasi capra. Doar ca e proaspat vopsita, tobe noi din inox pentru rupt urechile pietonilor si gume virgine (plus alte consumabile schimbate). Sunt oficial gata pentru sezonul nr. 2 Va place? Acu mai tre sa isi termine si mihai_biker capra ca sa rupem impreuna. O parte din ea zace la mine in birou. Imi pare rau ca nu mai am poza cu ea cum era de la fostu proprietar (semidistrusa) dar o sa am curand cu ea gata si o sa fie cea mai frumoasa Yamaha Tenere XT 600 Z din tara . Salutari excelent arata! felicitari!!!! cat ai dat pe tobe si de unde le-ai luat? sunt beton! arata ca noua! nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Mai 26, 2007 Autor Share Postat Mai 26, 2007 (editat) excelent arata! felicitari!!!! cat ai dat pe tobe si de unde le-ai luat? sunt beton! arata ca noua! nota 10 Abia acum am vazut ultimele mesaje. Tobele sunt facute de Costel cu Kawa EN din Iasi, integral din Inox si au costat 3mil cu tot cu partea finala din galerii. Tenere lui Mihai e aproape gata, proaspat segmentat cu garnituri noi, asteapta sa fie imbracat. Rezervorul e colat nu e vopsit. Pt cei interesati am atasat sursa vectoriala dar si un jpeg ca sa vedeti ce contine. XT_600_Z_Tenere_1986_Corel_11.zip Editat Mai 26, 2007 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate