Sebiuta Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 Am un moped ........cu telescoape de cacao ....adica au rol de ARC pentru ca functie de telescop nici vb.. De unde as putea sa imi procur niste telescoape ?? si astea sunt calculate in functzie de greutate ? pe ale mele nu scrie nimik ...nimik Ce imi recomandatzi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 Ai putea incerca sa pui de minsk, daca nu cumva si ale asunt prea puternice...ce greutate are fieru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebiuta Postat Iunie 24, 2004 Autor Share Postat Iunie 24, 2004 Meh ....dracovenia are undeva la 52 KG .....mai am si eu 90 naked ...100 echipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 Mai ai ulei in ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 Am un moped ........cu telescoape de cacao ....adica au rol de ARC pentru ca functie de telescop nici vb.. De unde as putea sa imi procur niste telescoape ?? si astea sunt calculate in functzie de greutate ? pe ale mele nu scrie nimik ...nimik Ce imi recomandatzi ?? Si eu am aceasi problema Solutia deocamdata a fost rotirea lor cu 180 de grade. Asa se si aude cum lucreaza uleiul in ele. In pozitia in care au fost montate de fabrica nici vorba sa mearga cum trebuie, poate doar la o comprimare foarte mare. De adaugat ulei mai greu pentru ca sunt encapsulate si nu prea am vazut cum ai putea sa desfaci partea aia. ps. stie cineva cum as putea scurta niste telescoape de MOBRA cu vreo 3-4 cm? atunci ar fi perfecte pentru moped-ul meu... cele originale au 32cm si astea 40cm .. mi-ar trebui undeva pe la 36cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 La telescoape de piaggio se turna ulei in ele daca desfaceai suruburile din lateral. de jos (2 surubele mici) .Se mai putea ajunge inauntru pe la suruburile mari de fixare din capetele de sus altfel poti sa dai niste gauri in ele, si sa le pui tu cep filetat. totusi cauta, tre sa aiba o gaura. Pune ulei gros in ele si sa vezi ca merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 Raul, incearca sa pui telescoapele de Mobra inclinate... ai unde sa mai dai doua gauri? Oricum n-ai treaba cu RAR sau cu rigiditatea cadrului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 sa bagi ulei in telescoape teoretic e simplu,practic.... se dumonteaza telescopul,se intinde in pozitia maxima si in se da o gaura mica,de 1,5 maxim 2 mm.bagi uleiul (in timp ce telescopul e intins la maxim) si cand ai terminat de bagat uleiul un punct de sudura pe gaura si gata. merge.un bun prieten si-a refacut telescoapele de dacia asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 Meh ....dracovenia are undeva la 52 KG .....mai am si eu 90 naked ...100 echipat Si umbli echipat sau... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate