Cata M Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 si fratilor...cand plecati la un drum lung...luati-va chei pt. demontat roata, 2 leviere mici,petice+solutie de lipit si o pompa mica de bicicleta(nu ocupa mult spatiu si nu dureaza mai mult de 30 min. sa faci pana)....eu din comoditate nu le-am luat si toata distractia s-a transformat intr-un cosmar .am patit-o in varf de munte...si fara acoperire connex(fuck them ) sa sun un prieten. in final am gasit cele trebuincioase pe la cei cu masinile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 bine spus ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 Cit despre pompa de urgenta eu cred ca e mai practic sa ai la tine una de aia cu actionare la picior si cu manometru(model mic)-costa in jur de 150 lei.Ocupa loc putin si daca insisti poti baga pina la 4-5 atmosfere ca sa poti urca guma pe talon.Eu am reusit la cauciucul de spate asta,folosind doar pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 13, 2004 Share Postat Iulie 13, 2004 Pe mariginea cauciucului se poate pune apa chioara ca sa alunece. smecheria e sa bati usor in el, de pe laterala, in timp ce umfli, ca sa urce pe janta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate