plescoi rulz Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 abia astept sa mergem, vedeti ca sapt. viitoare pe 24 e petrecere Italia Motors..., nu e un impediment prea mare dar ar fi frumos si bine sa participam si la petrecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Tano spune-mi te rog numele hanului, eventual un nr.de tel. Merg cu Claudia si vreau sa fac o rezervare.Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Dupa Pashte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Tano spune-mi te rog numele hanului, eventual un nr.de tel. Merg cu Claudia si vreau sa fac o rezervare.Merci! Se numeste Hanul Dracula, tel: 0265761735. Poza a fost facuta acum 2 ani. abia astept sa mergem, vedeti ca sapt. viitoare pe 24 e petrecere Italia Motors..., nu e un impediment prea mare dar ar fi frumos si bine sa participam si la petrecere Pe 24 martie sau in aprilie pe 24, ca nu am inteles :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Salut Tano Dan.Dupa ce amvorbit la telefon am intrat.Am facut socoteala si cade pe 1 aprilie?????Ne pacalesti?Bineinteles era o gluma.Domne ,e tentanta chestia si depinde de mai multi factori.Unu e vremea.Doi vremea si tot asa.Cite persoane au confirmat?Ar fi ceva sa mergem multi sa ne iubeasca poporul si sa nu avem loc in han.Ce zici?Mai pendulez.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Salut Tano Dan.Dupa ce amvorbit la telefon am intrat.Am facut socoteala si cade pe 1 aprilie?????Ne pacalesti?Bineinteles era o gluma.Domne ,e tentanta chestia si depinde de mai multi factori.Unu e vremea.Doi vremea si tot asa.Cite persoane au confirmat?Ar fi ceva sa mergem multi sa ne iubeasca poporul si sa nu avem loc in han.Ce zici?Mai pendulez.bunu. Buna, buna:-) pana acum am fi 8 - 9... dar pana vineri cand tragem linie pot fi mai multi sau... mai putini. Penduleaza spre DA, ok ? :-) Sper sa ne ajute si vremea. Am vorbit acolo si ieri ploua.. dar mai e pana sambata asa ca sunt optimist. Oricum, ideea e a merge intr-o alta zi, pe traseul Tranfagarasan, Sibiu, Sighisoara este super ok, o aplicam la vara. Eventual o includem intr-un traseu mai lung. Sper sa gasim amatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Am vorbit acum cu un baiat din Fagaras care m-a invitat la el si caruia i-am spus ca s-ar putea sa vanim in vizita cam 20-30 bucati.Stii ce a zis?Azis ca exista spatiu si altele.El reconditioneaza vechituri si o face bine.De asemeni am zis o vorba si la cei ce se ocupa cu ASOCIATIA.Asteptam pina marti miercuri niste raspunsuri.Dane s-ar putea ,totusi sa plecam in doi.Nema problema.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 Am vorbit acum cu un baiat din Fagaras care m-a invitat la el si caruia i-am spus ca s-ar putea sa vanim in vizita cam 20-30 bucati.Stii ce a zis?Azis ca exista spatiu si altele.El reconditioneaza vechituri si o face bine.De asemeni am zis o vorba si la cei ce se ocupa cu ASOCIATIA.Asteptam pina marti miercuri niste raspunsuri.Dane s-ar putea ,totusi sa plecam in doi.Nema problema.bunu. Pana vineri e timp sa vedem ce si cum. Ai vazut locatia ? Am rezervat deja doua camere acolo :-) Fagarasul e la doi pasi asa ca ajungem si pe acolo, la o adica. Vedem ;-) Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Pana la urma cand vreti sa plecati? WE asta, sau dupa Pashte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 o sa vin si eu dar plec, luni si ma intorc marti dupa pasti-daca mergeti careva inainte sa postati detaliiu si poze mai multe cu locatia- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Daca e dupa PASTE m as baga si eu...ca pe 31 imi expira leasingu si tre sa ii schimb numerele. Eu am fost anu trecut Buc-Bv-Sighi-TG.Mures-Turda in ziua 1 si in ziua 2 Turda-Alba Iulia-Sebes-Sibiu-Valcea-Pitesti-Bucuresti....drumul per total de vis, fara incidente, fara trafic greu(tiruri,camioane) am avut bafta de drum liber.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 o sa vin si eu dar plec, luni si ma intorc marti dupa pasti-daca mergeti careva inainte sa postati detaliiu si poze mai multe cu locatia- Vrem sa plecam sambata, 31 martie si revenim duminica seara. O sa stam la un han, vezi in poza. Pana la urma cand vreti sa plecati? WE asta, sau dupa Pashte? Cred ca sambata asta, vedem si cati ne strangem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Ma bag si eu in conditiile in care vremea e ok. Hanul de la Danes e un loc frumos. La hanul din padure nu am ajuns, am auzit ca drumul pana la han e mai de enduro. Daca avem chef de plimbare, putem sa mergem BUC-RM Valcea-Sibiu-Medias - Danes. Daca nu, direct BUC - BV - Sighisoara - Danes. atat Valea Oltului cat si "BV-Rupea-Sighisoara" sunt dintre preferatele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Am fost de multe ori pe Sighisoara Brasov dar cu motoreta niciodata!Cred ca tre sa fie foarte misto, nu vreti voi sa faceti excursia asta cand o fi mai cald, asa undeva prin mai? Mi mi se pare inca frig si mie mi-au luat carnetul cel putin o luna! Nu de alta dar daca o sa mergeti acum n-o sa mai repetati experienta curand si eu zic ca ar merge mai multa lume daca ar fi mai incolo! Daca mergeti acum, distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 Am fost de multe ori pe Sighisoara Brasov dar cu motoreta niciodata!Cred ca tre sa fie foarte misto, nu vreti voi sa faceti excursia asta cand o fi mai cald, asa undeva prin mai? Mi mi se pare inca frig si mie mi-au luat carnetul cel putin o luna! Nu de alta dar daca o sa mergeti acum n-o sa mai repetati experienta curand si eu zic ca ar merge mai multa lume daca ar fi mai incolo! Daca mergeti acum, distractie placuta! Mergem daca e sa fie cald. Sunt convins insa ca vom repeta figura si prin mai, pe un alt treseu, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Am facut si eu rezervare la hanul Dracula pt.sambata asta. Acum, Doamne ajuta cu vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 Sa speram ca o sa fie cald. Drumul nu e de enduro. Pe o portiune de 2 km nu e asfaltat, e pietruit. Se poate merge cu motorul pe el fara probleme. Pentru cei care au enduro insa, e loc de desfasurare Ma bag si eu in conditiile in care vremea e ok. Hanul de la Danes e un loc frumos. La hanul din padure nu am ajuns, am auzit ca drumul pana la han e mai de enduro. Daca avem chef de plimbare, putem sa mergem BUC-RM Valcea-Sibiu-Medias - Danes. Daca nu, direct BUC - BV - Sighisoara - Danes. atat Valea Oltului cat si "BV-Rupea-Sighisoara" sunt dintre preferatele mele Cand plecam sambata, stabilim treseul. Ambele variante sunt ok, trebuie sa vorbim si sa cadem de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_1987ro Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Esti binevenit! Cu cat mai mult cu atat mai bine, eu propun ca plecarea sa fie pe 31 martie sau... dupa Pasti Pe mine cine ma ia k pasager,sunt din sighisoara de loc numai acuma sunt in bucuresti la faculta.Va pot arata orasul si imprejurimile si daca e va pot gazdui peste noapte la mine cine nu isi permite la han,moka.Mi-ar face mare placere sa vin cu voi.Astept raspuns...Numai bine vine cineva cu enduro k sunt niste dealuri super pe acolo pe langa han numai bune de arat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 Pe mine cine ma ia k pasager,sunt din sighisoara de loc numai acuma sunt in bucuresti la faculta.Va pot arata orasul si imprejurimile si daca e va pot gazdui peste noapte la mine cine nu isi permite la han,moka.Mi-ar face mare placere sa vin cu voi.Astept raspuns...Numai bine vine cineva cu enduro k sunt niste dealuri super pe acolo pe langa han numai bune de arat! Stiu bine dealurile, ultima data cand am fost erau trei baieti cu enduro...Vorbim si rezolvam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Propune-ti si voi un loc si o ora de intalnire pt. sambata dimineata. Am putea conveni si traseul ca nu cred sa fim prea multi. Eu nu am preferinte numai asfaltul sa fie uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 Propune-ti si voi un loc si o ora de intalnire pt. sambata dimineata. Am putea conveni si traseul ca nu cred sa fim prea multi. Eu nu am preferinte numai asfaltul sa fie uscat!!! Sambata, ora 9.00, la bikers club de la otopeni ? asta imi vine in minte acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Locul de intalnire mi se pare perfect. Sambata si duminica se anunta cer senin si 17grade C. Deci si . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 Atunci asa ramane, sambata dimineatza la 9.00, la Bikers Club de la Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Atunci asa ramane, sambata dimineatza la 9.00, la Bikers Club de la Otopeni. Drum Bun baieti si asfalt uscat ! P.S. : Tano am inceput si eu scoala .... prin mai - iunie sper sa reusesc sa va insotzesc la astfel de expeditii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 cum ploi nu se anunta, sunt si eu 100% in. mai ramane sa vad daca ne potrivim la viteza de croaziera. eu circul intre 80 si pe alocuri 120km/h. daca nu va incurc, atunci la 9 in otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate