S George Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Am vazut ulei 10W-40 intr-un magazin de pe aici(era si semi si full sintetic).Preturi 27 si 41 RON. Se apropie schimbul de ulei pt mobra mea si ma gandeam daca merita sa bag asa ceva. Deci, daca a mai folosit sau are experienta cineva cu acest ulei este binevenit sa-si spuna parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULY M Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 eu am flosit semi sintetic si acuma am bagat full sintetic si sant foarte multumit de el baga ca merita si e si accesibil la pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Eu bag la SuperTenere Valvoline semisin 10w-40 si e ok. Eu il iau direct de la reprezentanta cu circa 21 RON/l. Poti sa bagi si sintetic,mai ales daca mergi cu ea in oras in mod regulat, protejeaza mai bine la rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Eu bag la SuperTenere Valvoline semisin 10w-40 si e ok. Eu il iau direct de la reprezentanta cu circa 21 RON/l. Poti sa bagi si sintetic,mai ales daca mergi cu ea in oras in mod regulat, protejeaza mai bine la rece. FRATE E TOCMAI INVERS NU MAI INDUCE IN EROARE PE BAIETI TI-AM MAI ZIS INTR-UN TOPIC SA TE DOCUMENTEZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 FRATE E TOCMAI INVERS NU MAI INDUCE IN EROARE PE BAIETI TI-AM MAI ZIS INTR-UN TOPIC SA TE DOCUMENTEZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 foarte bun Valvoline, si nici nu se arunca la nesimtire la bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Daca aveti nevoie de uleiuri pt motoarele voastre contactati-l pe Kerosen!!!! are de toate pt toti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 FRATE E TOCMAI INVERS NU MAI INDUCE IN EROARE PE BAIETI TI-AM MAI ZIS INTR-UN TOPIC SA TE DOCUMENTEZI Cica e mecanic omu.... Are cineva si alte pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Cica e mecanic omu.... Are cineva si alte pareri? Eu nu! Deocamdata mi'o pastrez pe cea initiala... ... altceva nu merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Eu folosesc Valvoline Durablend 20w50 (semisintetic). E ok. Si nu e scump, deci il pot schimba des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Si eu tot Valvoline, semisintetic, Durablend. N-am avut nici o treaba pana acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 (editat) Si eu am Valvoline sintetic in motor. E ... Editat Aprilie 2, 2007 de bvis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
six Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Aveti idee unde gasesc si eu sa cumpar doar 1l de valvoline 10w40 synpower 4t? Ultima oara am luat de la valtec dar aia sunt prea departe (centura - otopeni) si nu dau mai putin de 1 mil. M-am uitat pe la magazine.. dar gasesc doar motul.. motorex.. yacco.. nici-un valvoline. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate