Pinnion Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 eu ma duc cu motoru da sincer nu prea stiu sigur pe unde e da gasesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 eu nu am moto... si multi vin fara motoare veniti cu totii maaa, luati-va vecinii, verii, rudele, ce daca nu sunt motociclisti macar e bautura gratis nu ? romanu tot roman ramane ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 chino u mergi cu motoru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 veniti cu totii maaa, luati-va vecinii, verii, rudele, ce daca nu sunt motociclisti macar e bautura gratis nu ? romanu tot roman ramane ... asha....si ce vrei sa fac...sa vin cu un RS ca sa il las acolo peste noapte ? sa ma intorc a 2-a zi dupa el ? chiar are vreun rost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 atitudinea baieti, lucrati la atitudine .. da vin cu motoru, ce daca ma doare gatu de la plimbarea de duminica si tusesc noaptea in continuu de nu pot sa ma odihnesc calumea ... www.ratb.ro/forum vedeti ca e in constructie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 ne vdm pe undeva cu motoarele inainte pe la 8/30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 ne vdm pe undeva cu motoarele inainte pe la 8/30? vezi ca party-ul incepe la 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 ne vdm pe undeva cu motoarele inainte pe la 8/30? zi unde vrei .. eu stau in militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 eu stau in victoriei ori la BRD cladirea-turn sau la universitate ? zi u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 eu stau in victoriei ori la BRD cladirea-turn sau la universitate ? zi u pai hotaraste-te unde stai? ok ne vedem la piata rosetti pe la 08:45-9:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinnion Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 stau in victoriei dak u vrei la piata la roseti sa fi acolo eu o sa fiu stau in victoriei dak u vrei la piata la roseti sa fi acolo eu o sa fiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Mai chino pustii astia fara motoare sunt posibili clienti pentru Italia Motors deci ei sunt primii invitati, ma mir ca ne-au invitat si pe noi astia care avem motoare deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Mai chino pustii astia fara motoare sunt posibili clienti pentru Italia Motors deci ei sunt primii invitati, ma mir ca ne-au invitat si pe noi astia care avem motoare deja. pai de unde credeti ca imi iau motor ? e avantajos la italia motors...si ti-l si verifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Pey eu de unde crezi ca l-am luat? Pot spune ca la ora actuala ei aduc la cele mai mici preturi, si ai si avantajul ca poti sa-ti alegi tu motorul pe care il vrei din Italia, nu neaparat sa le iei pe cele pe care le au la vanzare. Azi tocmai mi-a demontat motoru, de la cap la coada, un mecanic si nu a gasit absolut nimic in neregula pe acolo, asa ca s-a cam dus mitu cum ca italienii nu prea au grija de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Pey eu de unde crezi ca l-am luat? Pot spune ca la ora actuala ei aduc la cele mai mici preturi, si ai si avantajul ca poti sa-ti alegi tu motorul pe care il vrei din Italia, nu neaparat sa le iei pe cele pe care le au la vanzare. Azi tocmai mi-a demontat motoru, de la cap la coada, un mecanic si nu a gasit absolut nimic in neregula pe acolo, asa ca s-a cam dus mitu cum ca italienii nu prea au grija de motoare. am vazut ca nu s-a plans nimeni de moto aduse de italia motors...si m-am gandit sa aduc si eu tot asha...daca l-ai luat de la ei...de ce te mai intrebi de ce te-au invitat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Recomand! PS: Va dau voua carnatul meu diseara ca am facut comanda la mancare pe la 14 si a venit acum la 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Mai chino pustii astia fara motoare sunt posibili clienti pentru Italia Motors deci ei sunt primii invitati, ma mir ca ne-au invitat si pe noi astia care avem motoare deja. "Pustiu" de mine e mai "batran" cu patru ani decat tine.. Intr-adevar, la ItaliaMotors apelam, ca am auzit numa' de bine.. si daca merge totu' ceas, imprastii si eu vorba.. Ne vedem acolea!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Eh pui cam multe intrebari, era o gluma aia. Oricum pe afara asa se face, se tin relatiile cu clientii pentru ca din moment ce au cumparat de la tine, o vor mai face si pe viitor, si asa nu ramai niciodata fara clienti. O sa fie frumos, sti de ce? deoarece majoritatea de acolo vor fi motociclisti, si unde sunt multi motociclisti nu are cum sa fie naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Recomand! PS: Va dau voua carnatul meu diseara ca am facut comanda la mancare pe la 14 si a venit acum la 18 Unde ai comandat bre? Pofta buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Vin si eu cu fieru' . Pe la ora 21 voi fi acolo si s-ar putea sa concurez si la mister, daca tot nu e prea mare concurenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Mah baieti eu mai am de ajuns si prin alte locuri, dar mi s-a facut asa o foame incat cred ca sigur o sa ajung si pe la voi. Sa bag si eu 2 mici si un carnat din ala renumit . . . hai poate si o bere Si s-o vad pe mikela la concursul de miss . . . am auzit ca la acest concurs participantele sunt obligate sa poarte bikini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Mah baieti eu mai am de ajuns si prin alte locuri, dar mi s-a facut asa o foame incat cred ca sigur o sa ajung si pe la voi. Sa bag si eu 2 mici si un carnat din ala renumit . . . hai poate si o bere Si s-o vad pe mikela la concursul de miss . . . am auzit ca la acest concurs participantele sunt obligate sa poarte bikini. Se pare ca sunt primu' care posteaza dupa petrecere.. abia am ajuns acasa, si pot sa spun ca a fost okay.. ..macar din punctul de vedere al unui non-motorist (inca), ce nu cunostea mai pe nimeni.. Noroc ca stau bine la capitolul "sorici" (a se citi "are soriciu' gros"), asa ca nu am avut greturi in a ma baga in seama cu nimeni.. Pot spune ca am avut onoarea de a cunoaste personal (am schimbat cateva vorbe, macar ) multi motoristi pe care-i stiam doar dupa forum (si care, pun pariu, nu-si vor aminti de mine decat poate la urmatoarea petrecere).. Regret, intr-o anumita masura, ca n-am apucat sa vad concursul de miss/mister (daca s-a mai tinut, ca atunci cand am plecat eu nu pomenea nimeni de asa ceva..).. Regret, intr-o alta anumita masura, faptul ca nu a fost muzica pe care ma asteptam sa o aud, ci doar muzica ce ai asculta-o in cluburi, genul de muzica ce i-ar face pe multi sa zica "astia sunt motoristi?? ai zice ca sunt doar niste copii ce au furat moteur'ul lu' tata.." All in all, ma bucur enorm de faptul ca l-am cunoscut pe Dragos, si pe atatia altii pasionati mai mult sau mai putin de motoare.. Ma bucur enorm de faptul ca suntem atat de multi, desi, dpdv "legal", eu nu fac inca parte din "tagma" voastra.. Si sustin cu toata taria organizarea a cat mai multor evenimente de genul asta in capitala (si nu numai).. Pana ne vedem pe strada, fiecare pe "calutii" lui, va saluta cu respect, John PS: eu sunt tipu' cu geaca neagra cu alb si galben care dansa tot timpul.. mda, arat ca un retard, ata ete.. PS2: poze vin (daca a iesit vreuna cat de cat) maine, pentru ca acu' i just can't be bothered to connect the phone to the pc for the upload.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Acum am ajuns si eu si intr-adevar a fost o petrecere mai mult decat ok. Mai putin cei care se dadeau in spectacol pe o roata pe drumul acela ingust! Felicitari Dragos si tine-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 si eu am ajuns aksa ....a fost mai mult decat ok... tine-o tot asha dragos am avut si onoarea sa ma intorc pe R1 da tot nu as conduce asha ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 si eu am ajuns aksa ....a fost mai mult decat ok... tine-o tot asha dragos am avut si onoarea sa ma intorc pe R1 da tot nu as conduce asha ceva Iar n-ai somn, dude?? Da, a fost foarte okay.. si asteptam cat mai multe!! sunt sigur ca sunt multi dintre noi care ar participa cu entuziasm la organizare si nu numai!! But next time, ROCK ON, dudes!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate