kima Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Acuma a dat stirea la prima tv. Se pare ca doi cu scuterul au cazut din cauza soselei umede. Din ce au spus la tv - sunt in coma. Tot la tv au spus ca cei doi nu purtau casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 tot inainte,fara casca! foarte inteligenti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Nu stiu cum o fi prin orasele unde locuiti dar vreau sa va spun ca, in Braila, echipamentul standard pt mers pe scuter este compus din: shlapi, tunsoare scurta oxigenata de 3 sau 4 mm cu breton in fatza, tricou... fara maneci de preferinta si stilul de mers este razna si dea dreptul, fara nici o regula de circulatie ......a uitasem, si musai 2 pe scuter. No offence pt adevaratii scuteristi ai Brailei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 off topic ... braila rulz!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 capul bate casca ce rost are sa porti casca e grea, e incomoda, e mai bine fara ea ochelari de soare au avut oare? am vazut ca se poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 .... cei doi nu purtau casca. Casca este obligatorie doar pentru cei care au ceva de protejat. Din partea mea sa crape toti inconstientii.. Se cheama selectie naturala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate