Adrian M Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Pentru cei interesati de aceste piese voi afisa si aici cu scuzele de rigoare. Kit set motor pentru mobra, cilindrul si pistonul au mers in jur de 50 km dupa care au fost desfacute si puse in cutie.Segmentii sunt noi, cromati, dinaia ceausisti. Pretul pentru toate acestea este de 80 de lei plus costul postal suportat de cumparator. Pistonul, sigurantele, colivia cu role, boltul, segmentii separat fara cilindru costa 50 de lei. Pana schimbatoare intr-o stare foarte buna, a fost sablata 15 roni Comanda ambreaj complecta maneta cu bratara de prindere pe ghidon neindoita, necrapata 30 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 CAUT - (două/2) semeringuri de motor Mobra 50S - vă rog dați un semn pe PM sau aici cine are de vânzare așa cevaÎNTREBARE - știe cineva cu 110% siguranță că pistonul de Honda DIO se potrivește PERFECT (fără niciun fel de modificare de vreun fel) la motorul de Mobra 50S ? (e posibil să am treabă în motor - să-l resegmentez și mă gândesc dacă să nu schimb și pistonul la un loc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Ce semeringuri cauti? Piston de Honda Dio am cumparat si eu (nu am reusit sa-l montez pana acum),exista ceva diferenta la decupajele din fusta dar se incadreaza la fantele din cilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Va salut stimati colegi ! Inca o motoreta MOBRA a fost salvata si urmeaza sa fie restaurata: Mult succes cu proiectele voastre si numai bine ! Daca rezervorul este in stare buna si se vinde da-mi un semn te rog » Post actualizat in 28 Feb 2016 19:51 0762277915 Orlando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Piese pentru Mobra: -telescoape spate pret:50 lei ambele-tabla de duraluminu de vine deasupra farului pret:20 lei-carcasa far(sticla de far sparta)+ceas kilimetraj pret:50 lei-toba(prezinta indoituri) pret:20 lei-aripa fata pret:50 lei-cric pret:30 lei-lant pret:20 lei-portbagaj pret:20 lei-motor pret:150 lei-furca pret:80 lei-janta spate pret:50 lei-sa pret:30 lei-scarite pret:10 lei/buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Ce semeringuri cauti? Piston de Honda Dio am cumparat si eu (nu am reusit sa-l montez pana acum),exista ceva diferenta la decupajele din fusta dar se incadreaza la fantele din cilindru. Salut, simering-uri de motor - alea care dau/fac/țin compresia - cică aș avea probleme cu asta. Piese pentru Mobra: -telescoape spate pret:50 lei ambele -tabla de duraluminu de vine deasupra farului pret:20 lei -carcasa far(sticla de far sparta)+ceas kilimetraj pret:50 lei -toba(prezinta indoituri) pret:20 lei -aripa fata pret:50 lei -cric pret:30 lei -lant pret:20 lei -portbagaj pret:20 lei -motor pret:150 lei -furca pret:80 lei -janta spate pret:50 lei -sa pret:30 lei -scarite pret:10 lei/buc. Salut, vreo poză cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Semeringuri ambielaj- 17x47x8 se găsesc la magazinele cu piesele tractoare-camioane.Dacă nu au pe stoc iti aduce la comandă. Eu am cumpărat săptămână trecuta cu 3 lei bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Semeringuri ambielaj- 17x47x8 se găsesc la magazinele cu piesele tractoare-camioane.Dacă nu au pe stoc iti aduce la comandă. Eu am cumpărat săptămână trecuta cu 3 lei bucata. ok, da, de acord, le-am găsit prin magazin(e) - ideea este: se potrivesc sigur sigur? ...adică să nu mă apuc să desfac motorul degeaba și să descopăr că nu se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Salut, simering-uri de motor - alea care dau/fac/țin compresia - cică aș avea probleme cu asta. Salut, vreo poză cu motorul? Salut,cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ks2 Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Pentru cine e interesat de orice piese din motorul de mobra poate sa ma sune sau PM. 0762940458. Am si motoare complete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Salut am si eu o antrebare am mobra 50 super si vreau sa o anscriu pe primarie! Eu am luat acum recent permisul pentru masina, si am gradele:B, B1, AM! Am voie sa conduc motoreta pe sosea, daca este anscrisa pe primarie?Si pot cu permisul asta, sau ami trebuie alt permis pentru motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ks2 Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Salut am si eu o antrebare am mobra 50 super si vreau sa o anscriu pe primarie! Eu am luat acum recent permisul pentru masina, si am gradele:B, B1, AM! Am voie sa conduc motoreta pe sosea, daca este anscrisa pe primarie?Si pot cu permisul asta, sau ami trebuie alt permis pentru motoreta? Mergi si inscrie mobra la primarie, si dai bataie ca merge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Mare multumire de sfat! Ansa trebe sa am si casca cand merg si si oglinzi pe ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ks2 Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Mare multumire de sfat! Ansa trebe sa am si casca cand merg si si oglinzi pe ghidon? Daa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 CUMPĂR ambreiaj de Mobra 50S(nu știu dacă e același cu cel de Hoinar, dacă știți - vă rog să-mi spuneți și mie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Ambreiajul de mobra 50 este diferit fata de cel de hoinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Ambreiajul de mobra 50 este diferit fata de cel de hoinar! ...la naiba - asta complică lucrurile! Mulțumesc mult de informație! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Salut la mobra 50 super la aprinderea bosch ce fel de condensator se potriveste?Se potriveste de la dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 (editat) Salut la mobra 50 super la aprinderea bosch ce fel de condensator se potriveste?Se potriveste de la dacie Nu stiu sigur la dacie se cupleaza cu o inductanta aici are doua in "carca" Editat Martie 21, 2016 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Sau de la ce alceva se potrivește un condensator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe19 Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Merge cel de dacie perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 http://mobra.ro/index.php?p=inscriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Multumesc de sfat!Ansa la aprindere cea bosch cum pot sa o reglez, am ancercat cu schema din carte dar nu am reusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 CAUT - (două/2) semeringuri de motor Mobra 50S - vă rog dați un semn pe PM sau aici cine are de vânzare așa ceva ÎNTREBARE - știe cineva cu 110% siguranță că pistonul de Honda DIO se potrivește PERFECT (fără niciun fel de modificare de vreun fel) la motorul de Mobra 50S ? (e posibil să am treabă în motor - să-l resegmentez și mă gândesc dacă să nu schimb și pistonul la un loc) Salut! Pistonul de Honda Dio se potriveste 100%. Il am eu montat pe mobra mea de vre-o 5 ani si merge fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 Salut am o problema am aprindere bosch si ami face scantei antre contactele de la platina! Este normal sa faca? Specific ca am pus platina noua, condensator nou de dacie, bobina de inductie noua tot de dacie, bujie noua!De la ce sa provina aceasta defectiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate