schumydan Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 (editat) toba nu e murdare ca mobra nu are decat 70 km din care 50 facuti de mine. ce fel de bujie merge la mobra ca am schimbat vreo 5 cu coduri diferite pe ele si la fel face. si cum se regleaza avansul??? dar treaba ciudata e ca nu cred ca a umblat nimeni la avans ca avea numa 20 km cand am intrat in posesia ei. Editat Mai 20, 2009 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Eu propun sa nu il ajutam cu nimic pana nu vedem o MOBRA la 70 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Eu am 11.000 km si tot nu mi-o raspuns nimeni la intrebarea referitoare cu telescopu din fata Azi am demontat tot motoru , am curatat cadrul cat am putut ... si sper ca pe saptamana viitoare sa fie gata de vopsit , dupa care vine restul maine demontez din nou furca si o bat cu cioicanu cu speranta sa intre la loc de nu ... am sa apelez la voi pentru a cumpara una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Eu propun sa nu il ajutam cu nimic pana nu vedem o MOBRA la 70 km. gata sefu maine bag poze cu MOBRA mea de 70 km. si poate ma ajutati dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 O intrebare rapida , inafara de peria de sarma prinsa in bormasina... cu ce altceva se mai poate da jos stratu de vopsea? ca la rezervor m-am chinuit circa 2 ore si... unde e restul .Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 O intrebare rapida , inafara de peria de sarma prinsa in bormasina... cu ce altceva se mai poate da jos stratu de vopsea? ca la rezervor m-am chinuit circa 2 ore si... unde e restul .Merci Decanol,Supercromofag si vreo doua beri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) si cum spuneam bag si pozele cu mobra mea de 77 km. Editat Mai 21, 2009 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 @bachus_21 : mi-ai salvat viata sa sti @schumydan : arata f bine mobra ta sa ai grija de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Decanol,Supercromofag si vreo doua beri. in bucuresti de unde pot sa imi procur si eu substanta magica(supercromofag)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Incearca pe www.Eurocolor.ro au 2 magazine in bucuresti si cica.... acolo se gaseste. Din fericire este si in cluj maine dau o pedala sa cumpar, sper sa nu ma usuce de bani Apropo ce bujie sa imi cumpar ? pana acuma am avut Sinterom m14-280A , vreau sa am toate pregatite nu in ultimu moment sa umblu dupa piese si magarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 si acum cine ma ajuta cu problema mea de mai sus k imi uda bujia dupa ce o opresc???? toba murdara si bujia se exclud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 piese de mobra gasiti la mine. am dezmembrato pe a mea.PM cine vrea, sau id de la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 si acum cine ma ajuta cu problema mea de mai sus k imi uda bujia dupa ce o opresc???? toba murdara si bujia se exclud nivel dereglat de la plutitor,sau spart si cui ponto cu uzura mare..........asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 deci intr-un cuvant carburatorul e de vina. tre sa caut altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 deci intr-un cuvant carburatorul e de vina. tre sa caut altu trebuie doar reglat,nu schimbat. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Incearca pe www.Eurocolor.ro au 2 magazine in bucuresti si cica.... acolo se gaseste. Din fericire este si in cluj maine dau o pedala sa cumpar, sper sa nu ma usuce de baniApropo ce bujie sa imi cumpar ? pana acuma am avut Sinterom m14-280A , vreau sa am toate pregatite nu in ultimu moment sa umblu dupa piese si magarii multumesc de info! dar siteul cred ca este eucolor.ro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 dada imi cer scuze pentru gresala. Mi-am cumparat azi o sticla de solutie magica e la sitcla de 1L si ma costat 19.5 lei .Da crede-ma .. merita face minuni. aplici cu o pensula si vezi cu ochii cum se decojesete vopseaua.numa nu uita, sa fi afara la aer sa ai manusi , masca... eu nu am pus ca batea vantul din toate directiile Mai am de curatat cadrul si aripile . Dupa ce toata e decojita sa mai dau cu smirgel sau ceva? sau sa curat un pic cu benzina si sa dau cu spritzchit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Cateva poze de pe ziua de azi .Am rezolvat si telescopul din fata cu un surub mic Maine am sa decojesc cadrul si farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 si cum spuneam bag si pozele cu mobra mea de 77 km. Da! Respecte. Am vazut si in Targu-Mures doua,mai rulate dar in aceeasi stare.Una era de vanzare. multumesc de info! dar siteul cred ca este eucolor.ro! Gasesti in orice magazin de chimicale.Si nu te usuca ,e 15-20 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 dada imi cer scuze pentru gresala. Mi-am cumparat azi o sticla de solutie magica e la sitcla de 1L si ma costat 19.5 lei .Da crede-ma .. merita face minuni. aplici cu o pensula si vezi cu ochii cum se decojesete vopseaua.numa nu uita, sa fi afara la aer sa ai manusi , masca... eu nu am pus ca batea vantul din toate directiile Mai am de curatat cadrul si aripile . Dupa ce toata e decojita sa mai dau cu smirgel sau ceva? sau sa curat un pic cu benzina si sa dau cu spritzchit ? acea solutie magica se numeste decapant...eu il folosesc la machete..si dupa ce dai cu decapant trebuie sa iei piesele la smirgheluit:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 dada imi cer scuze pentru gresala. Mi-am cumparat azi o sticla de solutie magica e la sitcla de 1L si ma costat 19.5 lei .Da crede-ma .. merita face minuni. aplici cu o pensula si vezi cu ochii cum se decojesete vopseaua.numa nu uita, sa fi afara la aer sa ai manusi , masca... eu nu am pus ca batea vantul din toate directiile Mai am de curatat cadrul si aripile . Dupa ce toata e decojita sa mai dau cu smirgel sau ceva? sau sa curat un pic cu benzina si sa dau cu spritzchit ? Da-i putin cu smirgel sa fie mai aderent la spritz chit.Ai grija sa nu cada pe plasticuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Da-i putin cu smirgel sa fie mai aderent la spritz chit.Ai grija sa nu cada pe plasticuri. corect...distruge plasticul(am patit-o) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 si cam care este pretul corect pentru o mobra ca a mea. ca ma bate gandul sa o vand. actele trebuiesc perfectate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Cateva poze de pe ziua de azi .Am rezolvat si telescopul din fata cu un surub mic Maine am sa decojesc cadrul si farul a ramas excelent! sunt si eu interesat de proces, pentru ca in scurt timp, o sa am de-aface cu asa ceva! ce pot sa iti spun din auzite, am inteles ca exista o vopsea pe baza de zinc, care ar prinde bine sa dai acum un strat pe tabla! spor la treaba! cam ce cantitate e nevoie pentru o "mobra"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 si cam care este pretul corect pentru o mobra ca a mea. ca ma bate gandul sa o vand. actele trebuiesc perfectate. Cat o bicicleta buna,ca nu prea le vrea nimeni(in afara de bolnavii de noi ). a ramas excelent! sunt si eu interesat de proces, pentru ca in scurt timp, o sa am de-aface cu asa ceva! ce pot sa iti spun din auzite, am inteles ca exista o vopsea pe baza de zinc, care ar prinde bine sa dai acum un strat pe tabla! spor la treaba! cam ce cantitate e nevoie pentru o "mobra"? Nu stiu ce efect are vopseaua cu Zn,dar eu am dat un strat pe partile expuse la apa (la JAWA),dupa care i-am dat vopseaua normala. La decaparea ei am folosit trei litri de Supercromofag,dar avea o vopsea groasa pe ea,iar cea originala era foarte rezistenta;si JAWA are o suprafata desfasurata mult mai mare decat Mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate