ketemeu Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Noroi si noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 cum a fost cu gumele alea pe asfalt...??urat noroi a ti mai prins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 misto zona cum ati mers pana la Plopu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) misto zona cum ati mers pana la Plopu? cu o remorca(3 locuri) si pe sosea. chiar ca foarte misto zona, cu trasee de toate felurile. am gasit un pamant imbibat zdravan cu apa, care ne-a pus un picut la munca. una peste alta a fost o tura super, intr-o zona in care mai merita sa revii. marcos, te mai asteptam si cu alte propuneri de trasee Editat Martie 26, 2007 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Unde e zona asta mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 Unde e zona asta mai exact? Ploiesti-Bucov-Plopu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Ploiesti-Bucov-Plopu. Cum iesi din Ploesti spre Mizil? Cam la cati km de Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 Cum iesi din Ploesti spre Mizil? Cam la cati km de Ploiesti? Uite sefu. De la Bucov la stanga si mai sunt cam 10KM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Bravos!...v-ati porcait oleaca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Merci Ion. Pare interesant si e destul de aproape. Ai unde sa lasi remorca si masina in siguranta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Da, se poate lasa la plopu, pare relativ safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Da, se poate lasa la plopu, pare relativ safe. Misto relativu asta Hai ca merg si eu intr-un weekend sa vad ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Ar fii o idee, cred ca saptamana viitoare putem ajunge si pana la cheia daca se mai usuca un pic. Dar trebuie gandit traseul cu intoarcerea tot pe coclau, sa nu o mai ardem pe DN aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 fericitilor...io stau acasa cu picioru in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 (editat) Ar fii o idee, cred ca saptamana viitoare putem ajunge si pana la cheia daca se mai usuca un pic. Dar trebuie gandit traseul cu intoarcerea tot pe coclau, sa nu o mai ardem pe DN aiurea. Pentru Plopu-Cheia-Plopu numai pe dealuri nu cred ca ne ajunge ziua ... Insa o idee ar fi de intrat in traseu prin Valenii de Munte, practic din ultimul sat unde ne-am chinuit la urcarea aia prin mocirla si apoi continuat spre Cheia ... Anyway a fo faina tura asta, singurul meu regret fiind ca mi-a fost prea lene sa schimb guma si am mers cu jegul de mitas e-09 ... Editat Martie 26, 2007 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Ia zi domnu navigator sef, ai bagat guma noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 plopu rulz.. dar si babele:) (stie marcos de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Ia zi domnu navigator sef, ai bagat guma noua? Sincer nici n-am spalat mobra, dar maine am planuri mari Ii schimb guma, nu e noua, am mai folosit-o da mai are destula carne zic eu pt 2-3 ture So ... care mai vii la plopu-cheia in week-end ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 Sincer nici n-am spalat mobra, dar maine am planuri mari Ii schimb guma, nu e noua, am mai folosit-o da mai are destula carne zic eu pt 2-3 ture So ... care mai vii la plopu-cheia in week-end ? eu. Dar pot doar sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 eu. Dar pot doar sambata. As venii si eu,tot sambata sunt liber!!! La ce ora se pleaca si de unde??? Calare sau pe remorca???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Aham ... Eu si cu Sorin (lc4 400) am putea duminica ... Sambata nush ... Daca e mai vorbim maine si vedem Cat despre transport pana acolo eu merg pe roti ... Cine are remorca merge cu remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 As venii si eu,tot sambata sunt liber!!! La ce ora se pleaca si de unde??? Calare sau pe remorca???? Aici ne strangem. /index.php?showtopic=88885 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HUSKYBOY Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Salut baieti, Sunt din Valeni si cand mai aveti chef de o tura pe aici poate ne strangem mai multi , cunosc cateva trasee. toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate