binox Postat Iulie 2, 2004 Share Postat Iulie 2, 2004 Stie cineva cum pot sa reconditionez o viziera care e cam zgaraiata? E pentru un model mai vechi de casca la care nu gasesc o viziera de schimb. Se poate lustrui si daca da cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 nu se poate lustrui, reconditiona. dar se pot face la comanda viziere, din plexiglas. venea unul in targ in vitan cu viziere, vorbeste cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Iulie 3, 2004 Share Postat Iulie 3, 2004 pe strada Eminescu , nush exact ce numar este acolo , daca esti din bucuresti face un baiat pe comanda shi le face chiar bine daca esti din buc. o sa vad cum dau eu de ei si iti spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 face si viziere fumurii, portocalii si alte culori?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 si eu vreau sa stiu unde pot face viziere........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Pe Eminescu de la Petrom 30m spre Romana, pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Iulie 12, 2004 Share Postat Iulie 12, 2004 V-ati facut? Cam cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate