Sari la conținut

Kawasaki Z750


Flipper
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

http://www.sportrider.com/tech/o-ring-vsx-ring-and-patching-tires-ask-geek#page-2

 

extras din articolul din link

 

There are a number of advantages to using an X-ring: A standard O-ring, when squeezed between the inner and outer plates, deforms and has a large surface area. But when an X-ring is placed between the inner and outer plates, it twists as opposed to being squashed, and two smaller sealing surfaces are created with less friction and wear. An X-ring also distorts less than a standard O-ring, and the gap between the sealing surfaces does a better job of retaining grease. According to D.I.D, its X-ring chains last twice as long as its O-ring chains, 20,000 miles vs. 10,000 miles.

Editat de tzeapa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, de curand am observat ca pornita la rece motoreta, se opreste dupa maxim 5 secunde in timp ce se incalzeste. Face acest lucru o singura data, iar dupa ce o repornesc isi continua mersul pentru incalzire. Am fost la mecanic pentru o inspectie fix inainte sa intampin aceste simptome, si totul a fost ok, injectie in parametrii, bujii bune tot. Nu am timp in aceasta perioada sa ajung din nou la mecanic, asa ca va intreb pe voi poate stiti sau ati patit etc.

 

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am scris in graba si nu am fost atent, "daca ai exup anulat...".

Eu unul dupa ce anulasem valva, am avut aceleasi simptome. Daca in rest nu ai probleme cu motorul si aici ma refer la fluctuatii ale turatiei la ralanti, nu te panica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alimentez de la aceeasi benzinarie de ani de zile, fara sa am probleme. Si benzina veche nu am deoarece am facut 3 plinuri din martie pana acum.

 

ps: acea valva de exup de pe partea stanga lateral, aparent este conectata si chiar actioneaza cand pornesc motoreta. E ciudat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu spun ce am observat la a mea. Singurele momente in care am patit sa mearga prost sau sa se opreasca au fost de la benzina slaba calitativ, cu apa ..sau benzina care a stat o perioada mai lunga in rezervor. Daca ai evacuare after market cel mai probabil ai fara valva exup. Valva este pe evacuarea originala si este actionata prin cabluri de motorasul pe care il auzi tu in partea stanga sub sea. Dar nu vad sa fie de acolo problema. Eu am mers si cu exup activ si fara si nu am patit sa se opreasca din cauza asta. Decat daca s-ar bloca pe pozitia inchis, dar atunci nu ai avea probleme doar la pornire.

PS. Nu te costa nimic sa alimentezi din alta parte. Poti incerca sa alimentezi cu benzina 99+ ..sa mergi macar 20 ..30 de km la un regim de turatie mai ridicat si s-o pornesti a 2-a zi dimineata si vezi daca se mai opreste.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa, multumesc pentru lamuriri. Ai dreptate si intr-o zi calduroasa nu mai face asa, testat.

Acum urmatoarele chestii, am facut ieri setarea furcii fata cu ajutorul unui prieten in functie de greutatea mea etc. La fel si pentru suspensia spate, e pusa la maxim spre hard daca zic bine, adica sa fie mai tare. Suspensia spate citisem pe net dinainte sa-mi iau z750 ca e slaba, dar nu ma asteptam sa fie chiar atat. De altfel am mai si citit ca se poate schimba amortizorul spate cu unul de pe zx14/zx10/zx6r sau z1000 si ca ii schimba ciclistica in foarte bine, insa totul foarte vag si mai ales nu a fost specificat nici anul modelului de pe care se potriveste amortizorul pe 2007.

Aveti idee despre ce modele mai exact se potriveste amortizorul spate pe motoreta mea din '07 ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La al meu z750 (fost, acum e la Suceava la un norocos), am facut toate upgrade-urile posibile. Intradevar suspensia stock e de tot rahatul, pentru o persoana mai grea ca mine pot spune ca nu am intalnit ceva mai prost. Dar... :)

E cam asa:

1. Furca, roata fata, ax, etrieri, aripa fata, furtune frana si pompa frana fata - zx6r model 2005-2006 sau 2007-2008. Se pot face si combinatii intre ele. Discurile de frana se potrivesc cele ale lui stock.

2. Amortizor spate zx6r 2003-2007 dar necesita o midificare la cadru (codita). Merge de z1000 fara modificare dar nu prea gasesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

1. Discurile de frana se potrivesc cele ale lui stock.

2. Amortizor spate zx6r 2003-2007 dar necesita o midificare la cadru (codita). Merge de z1000 fara modificare dar nu prea gasesti.

1. Te referi la discurile de pe z750 ca merge sa le pastrez ?

2. Multumesc de raspuns. Amortizorul de z1000 din ce an ar trebui sa fie ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In 2008 mi-am cumparat un Z750 nou. Intradevar ciclistica lasa mult de dorit. Acum o luna mi-am luat un Z750R care are acelasi motor dar are alta bascula, alta suspensie pe spate, furca este identica cu cea de la Z1000 2008, are etrieri radiali si pompa de frana radiala (asa vine stoc).

Crede-ma nu are nici o legatura cu Z-ul normal. In afara ca este tot o motocicleta grea, ciclistica si franele sunt super. Incearca sa cumperi de pe Ebay componentele respective si nu o sa regreti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea am incredere in vanzatorii de pe Ebay ( ii vad ca pe niste chinezoi de pe aliexpres cu produse ori stricate ori contrafacute ), desi am vazut preturi bunicele la amortizor spate spre exemplu. In momentul de fata, vreau amortizor sa ii iau, deoarece ma mai dau pe circuit din cand in cand si e nasoala suspensia spate in momentul actual, iar partea din fata o voi schimba cel mai probabil in iarna. Cel mai probabil in timp o sa fie ca z750R-ul :)), am vazut ca multe piese sunt plug and play.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...