clau_tex Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) Salutare, Ca prim motor am ales sa incep pe Z750 (an 2007)... insa am facut alegerea cu greu. Eram decis sa incep pe super sport de 600, dar i-am ascultat pe ai batrani (cu mai multa experienta) care m-au sfatuit sa incep pe acest naked. De la inceputul anului am calarit un ZX10R (an 2005) si am tras concluzia... pe langa faptul ca e foarte ptuternic (170 cp) ca este foarte obositor (din cauza pozitiei) Sper sa nu regret decizia luata si sa ma simt bine pe el. Toate bune si ne vedem pe strada....si de ce nu la mici intalniri. Editat Martie 25, 2008 de clau_tex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Salutare, Ca prim motor am ales sa incep pe Z750 (an 2007)... insa am facut alegerea cu greu. Eram decis sa incep pe super sport de 600, dar i-am ascultat pe ai batrani (cu mai multa experienta) care m-au sfatuit sa incep pe acest naked. De la inceputul anului am calarit un ZX10R (an 2005) si am tras concluzia... pe langa faptul ca e foarte ptuternic (170 cp) ca este foarte obositor (din cauza pozitiei) Sper sa nu regret decizia luata si sa ma simt bine pe el. Toate bune si ne vedem pe strada....si de ce nu la mici intalniri. Salut, Foarte buna alegere si daca ti-ai luat si varianta cu ABS, e alegerea perfecta Da, poate reusim si noi sa facem ceva intalniri numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 trebuie sa va mai inmultiti ca sa faceti un forum al z'tistilor in italia exista un forum dedicat ..dar sunt de 100 ori mai multi posesori de z'uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 nu suntem in stare sa ne vorbim pe asta ce sa ne mai facem altu?doar asa sa-l avem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 nu suntem in stare sa ne vorbim pe asta ce sa ne mai facem altu?doar asa sa-l avem? sunt de acord. Din cati erau frate, mai sunt doar vreo 2-3 care mai arunca ochiul pe aici. e trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 probabil se dau in draci cu motoarele si n-au timp c-a noi care suntem cu ele in renovare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 probabil se dau in draci cu motoarele si n-au timp c-a noi care suntem cu ele in renovare. probabil. dar lasa ca vine si timpul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_tex Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) Sa mai destind atmosfera putin.... sa facem haz de necaz Dupa cum ziceam sunt nou posesor de Zet:D....problema e ca week trecut am fost la plimbare. Aveam de gand sa ajung la Vidradu. Dar nu am mai reusit pt ca ...prin Curtea de Arges l-am trantit Am reusit performanta de a parcurge 260km fara sa cad ... la 261 l-am trantit Am fos babalau, nu am pastrat o distanta suficient de mare fata de motorul din fata care a pus frana brusca si pt al evita am frantat si eu brusc dar am luat nisip si ....... . Acum pana vin piesele - pe casco...(capac ulei, carene si far) am sudat capacul de la ulei care s-a spart si astept vremea frumoasa! Morala: sa fiu atent mult mai mult si mai precaut P.S.: prietenii au imortalizat momentul:P --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 18:22 -------------nu stiu de ce nu merg vazute pozele care sunt la attach pt ca mie imi zice upload complete... daca chiar vreti sa vedeti : http://www.bikepics.com/members/clauz/08z-750/ Editat Aprilie 1, 2008 de clau_tex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) nasol ,imi pare rau pentru tine.bafta cu reparatile Editat Aprilie 1, 2008 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 offff...ghinion frate. bine ca nu ai patit tu nimic. fierul se repara. Bafta la reparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_tex Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Ms Z-istii mei . E ceva minor se repare rpd.... nu am avut viteza mare si eu nu am patit nimik. Asta e...greseala se plateste si lipsa de experienta si-a spus cuvantul Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Nu-si vinde nimeni zetul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Nu-si vinde nimeni zetul? )) eu o sa-l vand in curand Te anunt cand o sa fie, dar la cati bani am bagat in el, pretul e un mic mai marisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Bai, vreau acum Zet. Am sunat la vreo 10 persoane. Ori nu raspund la telefon , ori au inchis , ori l-au dat, ori cere 5100 pe el,ori nu au toate actele. Cred ca angajez firma de intermediere moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) Bai, vreau acum Zet. Am sunat la vreo 10 persoane. Ori nu raspund la telefon , ori au inchis , ori l-au dat, ori cere 5100 pe el,ori nu au toate actele. Cred ca angajez firma de intermediere moto Eu cer pe al meu 5000 dar inca nu e gata. De abia i-am luat toba(MIVV MOTO GP), bellypan, aparatori pt radiator. Trebuie vopsit complet si mai urmeaza sa-i iau si un Power Comander, ghidon waltermoto si niste manete rizoma si oglinzi tot rizoma. Dupa aia e cam gata. Tin sa precizez ca are toate reviziile facute la zi la UNITED MOTORS (dealer autorizat kawasaki). Nu are nici o problema mecanica. Imi pare rau, dar momentan chiar nu am cum sa-l vand Editat Aprilie 7, 2008 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 GATA . AM ZET. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_tex Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Eu cer pe al meu 5000 dar inca nu e gata. De abia i-am luat toba(MIVV MOTO GP), bellypan, aparatori pt radiator. Trebuie vopsit complet si mai urmeaza sa-i iau si un Power Comander, ghidon waltermoto si niste manete rizoma si oglinzi tot rizoma. Dupa aia e cam gata. Tin sa precizez ca are toate reviziile facute la zi la UNITED MOTORS (dealer autorizat kawasaki). Nu are nici o problema mecanica. Imi pare rau, dar momentan chiar nu am cum sa-l vand salut, baga si u cateva poze cu mobra ta. vreau sa vad in mod special cum da' cu ghidon waltermoto.....si bellypad. M-ar bate gandul sa mi-l schimb si eu. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 salut, baga si u cateva poze cu mobra ta. vreau sa vad in mod special cum da' cu ghidon waltermoto.....si bellypad. M-ar bate gandul sa mi-l schimb si eu. Ms Stai o secunda ca bellypan-ul si aparatorile deabia saptamana asta imi ajung si saptaman viitoare o sa se intaorca toate de la vopsit. Ghidonul WalterMoto va ajunge si el in curand. O sa bag poze, stai linistit, dar nu acum ca e dezmembrat tot . La carenaj ma refer --- Mesaj completat în 09 Apr 2008 09:57 ------------- GATA . AM ZET. bravo. FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Ce parbriz aveti pe Zet-uri? Vreau sa imi iau si eu unul+ un bugspoiler+crashpaduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Ce parbriz aveti pe Zet-uri? Vreau sa imi iau si eu unul+ un bugspoiler+crashpaduri. in primul rand iti sugerez ebay-ul pentru piesele astea. Daca dai un click pe profilul meu o sa vezi ce parbriz am. Crashpad-uri nu stiu ce sa zic, ca eu nu am, dar vreau ceva cat mai mare . Bugspoiler (EBAY rulez). Crede-ma frate. Daca ai pe cineva care ti le poate aduce sau daca ai cont, gaseste unul cu cat mai multe calificative pozitive si care trimite world wide. Asa stii sigur ca iti vin in 2 saptamani maxim. Daca faci comanda in tara frate.....asteapta-te sa-ti vina in luni de zile desi ei spun ca iti vin in cateva sapt. Stiu ca am avut experienta asta cu PowerMotors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 Acum o saptamana am vazut un z1000 galben in Timisoara, stie careva de el?E primul care l-am vazut aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 era unul pe autovit intr-o vreme, dar nu cred ca e culoare originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Care aveti bugspoiler si parbriz de vanzare? Cat costa crashpadurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_tex Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 vreau sa stiu daca a incercat cineva si a si reusit sa dea un Z-et pe-o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 si peste cap chiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate