amimagz Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Multzam frumos oameni Hai ca pe mine ma apuca chefu' de beut de dimineata in stilul asta Ca tot vorbim de recuperare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Multi inainte Misu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 hai la multi ani mah Misule!!!! si la multi km fara incidente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 LA MULTI ANI! SA NE TRAIESTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Se planteaza azi vreunu la birou? Cam liniste pe-aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Eu nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Nici eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 nici eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Mai lasati chat-ul si spuneti ceva concludent! ...nici eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 salutare dragilor si bine v-am (re)gasit.cu unii m-am vazut la ziua lui Misu, pe restul sper sa va vad/cunosc cat de curand. azi am intrat pe forum dupa o perioada lunga de chiul (sarbatori, concediu, etc), si am vazut ca "productia" in nr pagini de discutii e destul de consistenta ....numeric. am citit doar pe sarite, asa ca intreb aici: se mai intampla ceva Joia? ca o sa ma mai eliberez cu treaba si poate dau si eu o fuga, sau pe sezon rece e mai lejer? parca v-am mai intrebat, dar oricum...care stiti un scuter de vanzare ( second hand, 50cmc, 4 timpi, cat mai usor-greutate- si dimensiuni cat mai reduse, cu acte , nu ma intereseaza firma, aspect estetic ci sa fie ok mecanic - frane, lumini, motor, consum). ca bani as zice pana in 5-600E. celui care ma ajuta cu o info valabila se promite o cinste gospodareasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Buei...care ai pozele de la ziua lu' Mishu? sau macar unde sunt puse? Ia ziceti sincer care v-ati dat zilele astea cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 sincer? io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Hehee.... mi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Cred ca mai dureaza pana apar pozele alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 da de ce??? vrem pozeleee ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Cam cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Cam cat? God/Hell knows... cum preferi Chiar nu am idee.. Tre' sa dau de "fotografii" din seara aia sa vad ce si cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 maine bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 sa-mi dea si mie un tel cineva si sa-mi aduca aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 maine bere? Nu cred.. Pb de transport si finante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Minti! Se pare ca se bea si pe caiet (al altora, vezi exemplu Cold as Ice), deci se gaseste cine sa te cinsteasca Si suntem destui conservari in timpul liber...cred. Deci, cu vointa proabil se poate aranja ceva cumva pe undeva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Minti! Se pare ca se bea si pe caiet (al altora, vezi exemplu Cold as Ice), deci se gaseste cine sa te cinsteasca Si suntem destui conservari in timpul liber...cred. Deci, cu vointa proabil se poate aranja ceva cumva pe undeva . Nu bre, ca io beu mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Deci azi mi-am pus 200 de postituri si o alarma pe mobil ca sa-mi aduca aminte ca e zi de sedintaaaaaa!!!! P.S: n-ar strica sa ma anuntati cu un tel asa...just in case Cin' se arata azi la bureau? ca sa stiu si je cu cine votez... Daniel - vecinu cica vine da sa-l sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Cred ca ajung si eu... daca nu adorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Eu, ca deobicei. O sa devin obiectiv turistic si-o sa vina japonezi mici si multi sa faca poze cu mine. Iti ard un mesaj pe la 7 shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate