vladsss Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 eu si larry mergem la 18.00 in fata la tnb la cafeneaua actorilor sa stam de vorba cu lumea de pe couchsurfing dupa care plecam spre constitutiei sau la plimbare.vine cineva cu noi sa plecam de-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Eu la 6 de-abia plec de la munca. Sper pe la 5:30. Dupa care o iau in goana catre Clavi sa vad daca reusesc sa-mi fac stopul, dupa care raliu pana la obiectiv. Watch for UFYO's. (Unindentified Flying Yellow Objects) Editat Mai 28, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 te asteptam la cafenea?noi plecam de-acolo pe la 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Ok, merge. Parchez unde am oprit ultima oara la Fantana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 La fantana de la Universitatii? Ne vedem acolo la 18:30 pm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 H pics-u plec pe ploaie grrr ma fal fal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Una peste alta a iesit bine ieri marsul. ma bucur ca am reusit sa facem ceva pt. Gabone. pacat ca ne-au "fracturat" dar asta este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 (editat) deci, astazi cineva pe la birou? si daca da, musiu sebastian, s-ar putea, te please frumos, sa-mi aduceti si mie dvd-ul cu pozili and stuff de la gratarelul de 1 mai? Editat Mai 29, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Io vin azi.. Am zis!! Avem invitat de onoare un membru fondator, ce naiba? Ca doar a promis ca vine si el azi..... So, eu la 8 sunt acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Eu nu stiu ce fac azi. Parca nu ma vad in lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Cine Mishule???? ...si je apare . Buei am serciuit pe forum si iete poziliii cu gasca de workoholici din "Bordo" P.S: Seba - nu ma uita cu DVD-ul cu Nucet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Plusez si eu cu Sniky, Vladsss, subsemnatul, si ceva nebuni prin spate...unu cu un DR....etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 @shadowrider: Nu zic Surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 Io vin azi.. Am zis!! Avem invitat de onoare un membru fondator, ce naiba? Ca doar a promis ca vine si el azi..... So, eu la 8 sunt acolo! @shadowrider: Nu zic Surpriza sa vedem.....ice-ul? ca asta e scump rau la vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Stai ca mai gasii cateva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Stai ca mai gasii cateva ... M-au prins astia cand trageam cu okiu' la un Domi mai vechi, sa vad cum sta cu bucsile de ghidon. Ca ale mele sunt deja "fraiere" si am joc la jug. Iar pretul de la Honda e prohibiiv, ca nu se pot comanda bucsile fara jug... deci, astazi cineva pe la birou? si daca da, musiu sebastian, s-ar putea, te please frumos, sa-mi aduceti si mie dvd-ul cu pozili and stuff de la gratarelul de 1 mai? Cum??? Nu-l mai ai? Sau nu ti l-am dat tie, ci iubitului tau? Ca nu mai stiu.... In fine, daca-l ceri inseamna ca-l mai vrei, asa ca no broblem! Io-l fac acusica, insa sper sa nu-l uit acasa (si nici pe-al lui Shadow ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 Cum??? Nu-l mai ai? Sau nu ti l-am dat tie, ci iubitului tau? Ca nu mai stiu.... In fine, daca-l ceri inseamna ca-l mai vrei, asa ca no broblem! Io-l fac acusica, insa sper sa nu-l uit acasa (si nici pe-al lui Shadow ) pai...nu l-a luat nici unul dintre noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 pai...nu l-a luat nici unul dintre noi . Nu-i nimic, nu-i nicio problema. Cu cat afla mai multi cat de bine ne-am simtit si ce frumos a fost, cu atat mai multi la plimbarile urmatoare, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 Nu-i nimic, nu-i nicio problema. Cu cat afla mai multi cat de bine ne-am simtit si ce frumos a fost, cu atat mai multi la plimbarile urmatoare, nu? foarte frumos dvd-ul si filmuletul este super . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 We wantz to break free. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 sa vedem.....ice-ul? ca asta e scump rau la vedere ice-ul momentan tre sa alerge putin dupa niste "trebi" mai nou am pierdut nr la motoreta.... de la vibratii...s-a rupt si nu a fost indoit .............................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Adica ce vibratii bre? Nu ziceai ca esti baiat cuminte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ice-ul momentan tre sa alerge putin dupa niste "trebi"mai nou am pierdut nr la motoreta.... de la vibratii...s-a rupt si nu a fost indoit .............................. Mama lui de catemeu' Fa si tu unu' de hartie si da statul in judecata pentru ca ti-a oferit un numar de calitate inferioara, desi tu ai platit pretul pt o placuta de titan, ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Cum masa sa ti se rupa numarul ma? L-oi fi prins cu ciunga?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 ice-ul momentan tre sa alerge putin dupa niste "trebi"mai nou am pierdut nr la motoreta.... de la vibratii...s-a rupt si nu a fost indoit .............................. lasa, bey, ca nu alergi dupa trebi joia dupa orele 20.00. ai imbatranit mai mult unii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate