Merenptah Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 orioane tre sa inveti si "Pumnii mei mint enu are" daca vrei sa ai succes;) daaaa, super mega hit . mai recomand si "nu te las, nu te las, nu te las/ moare lumea, moare lumea de necaz/ te iubesc, te iubesc, te iubesc/ fara tine nu traiesc", precum si "da' nu ma dau...nu ma dau ..nu ma dau/ da' nu ma dau pe orisicine.../ da' nu ma dau...nu ma dau ..nu ma dau....c-am talent si imi sta bine... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Eu inca sunt uimit de cum voi chiar le stiti... Editat Iulie 29, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Eu inca sunt uimit de cum voi chiar le stiti... io inca sunt uimita cum de-mi iei vesnic vorba din gura si esti mai rapid din tastatura de scrii tu primul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Antrenament, pregatire superioara, ani de exercitiu la dat din mana... (Daca suna dubios, it's working as intended ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 pune versurile alea pe ceva instrumental de la Metallica. gloantele ti le donez eu, de pusca te invarti tu. Dupa ai doua alternative: ori ii impusti , ori te... Eu inca sunt uimit de cum voi chiar le stiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) pune versurile alea pe ceva instrumental de la Metallica. gloantele ti le donez eu, de pusca te invarti tu. Dupa ai doua alternative: ori ii impusti , ori te... Atat d-aproapeee, oricat de departeeeee N-as putea sa-ti dau mai mult din inima meaaaaa Increde-teeeee in cine sunteeem Restu' nu conteazaa! Nu m-am deschis niciodata asaa! Viata meaaa, o traiesc asa cum vreaaau Nu vorbeeesc, vorbe degeabaaaa Restu' nu conteazaa! Pe incredere te cauut si gasesc in tineee In fiecare ziii ceva nouu Daschide-tzi mintea si uita-te altfel Restu' nu conteazaa! Nu imi pasa ce fac eii Nu imi pasa ce stiu eii Dar stiuuuuuu Atat d-aproapeee, oricat de departeeeee N-as putea sa-ti dau mai mult din inima meaaaaa Increde-teeeee in cine sunteeem Restu' nu conteazaa! Nu imi pasa ce fac eii Nu imi pasa ce stiu eii Dar stiuuuuuu!!!!! SOLO!!! HAUS HAUS HAUS HAUS SOLO!!! Nu m-am deschis niciodata asaa! Viata meaaa, o traiesc asa cum vreaaau Nu vorbeeesc, vorbe degeabaaaa Restu' nu conteazaa! Pe incredere te cauut si gasesc in tineee In fiecare ziii ceva nouu Daschide-tzi mintea si uita-te altfel Restu' nu conteazaa! Nu imi pasa ce zic eii! Nu imi paasa ce joace joaca eiii! Nu imi paasa ce fac eii Nu imi paasa ce stiu eeeeii, si STIU! Atat d-aproapeee, oricat de departeeeee N-as putea sa-ti dau mai mult din inima meaaaaa Increde-teeeee in cine sunteeem Restu' nu conteazaa... Editat Iulie 29, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 buey sorry acum am vaz si eu topicu' asta cu baietii/fetele din crangasi giulesti 1 mai grivita( cu virgula intre ele) ..ma primiti si p mn ?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) bine ai venit. Avem sedinta joi la 8. ati vazut asta ??? /index.php?showtopic=246986 si inca ceva : FURIA NU E MOARTA FURIA SE TRANSFORMA Editat Iulie 29, 2008 de larryboss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 sedinta joi la 8?unde??pot sa iau si eu parte?)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 bine ai venit. Avem sedinta joi la 8. ati vazut asta ??? /index.php?showtopic=246986 si inca ceva : FURIA NU E MOARTA FURIA SE TRANSFORMA awwwww, uite ce frumos doarme... sedinta joi la 8?unde??pot sa iau si eu parte?)... Te rugam. Langa clubul The Gate (langa Strandul Tineretului), vis-a-vis de Agronomie. Terasa se numeste Bordo. Multe umbrele galbene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 oameni buni cu suflet mare ...se fac intalniri ,plimbari ceva cu motoristii din aceste zone?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Dap. Doar in ultima luna ce-au fost doo mai maricele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 se fac intalniri ,plimbari ceva cu motoristii din aceste zone?) ...doar in fiecare week-end daca rasfoiesti cateva pagini in urma, o sa vezi poze de la deplasarile noastre. Practic saptamanal se face cate o deplasare de "amploare',la care este fiecare binevenit. Te asteptam joi, sa povestim si sa punem la cale urmatoarea iesire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 bine ai venit. Avem sedinta joi la 8. ati vazut asta ??? /index.php?showtopic=246986 frumoasa intiativa larry..sper sa fie de folos...daca nu macar de amuzament.. ...tre sa imi iau aparat foto..si crede-ma ca numai daca ma uit pe geam bat recordul de fotografii si inca ceva : FURIA NU E MOARTA FURIA SE TRANSFORMA vesti proaste...abia peste zece zile imi vin piesele pentru motoreta...pana atunci...cu "melodii folclorice" inainte mars... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 vesti proaste...abia peste zece zile imi vin piesele pentru motoreta...pana atunci...cu "melodii folclorice" inainte mars... M-am gandit io, si mi-am dat seama ca daca merg destul de tare ma indepartez destul de rapid la o distanta unde nu le mai aud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 M-am gandit io, si mi-am dat seama ca daca merg destul de tare ma indepartez destul de rapid la o distanta unde nu le mai aud Lasa mai Radule ca si daca imi mergea motoreta tot nu reuseam sa te fac sa le asculti.... .... poate reusim sa vb cu unul mai stiut intr-ale muzicii sa adaptam vreo melodie populara in varianta "zdruncinat creierii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 joi unde si la ce ora sa vin si io ...dak ma primiti bineinteles:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 joi unde si la ce ora sa vin si io ...dak ma primiti bineinteles:)) Salutare, vezi mai sus post-ul #3511! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Incepand de azi eu o sa cam rup orice legatura cu topicul asta.. E mult prea mare si imi este peste mana sa mai tin pasul cu tot ceea ce se intampla. Nu mai vb de faptul ca oricum nu ma mai incadrez in peisaj din multe puncte de vedere! Asta nu inseamna ca nu mai tinem legatura.. Avem tel, mess sau mai stiu eu ce alte mijloace de comunicare. Multi dintre voi stiti si unde stau (nu in momentul de fata, ci cu domiciliul ) iar cei care nu stiti aveti macar un nr de tel si puteti afla! Oricum am id-ul de mess trecut la profil, deci nu sunt greu de gasit.. Acestea fiind spuse, va salut! Sa aveti grija de voi si de carnea/oasele voastra/e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 am retinut,sper sa ajung si io .salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Incepand de azi eu o sa cam rup orice legatura cu topicul asta.. E mult prea mare si imi este peste mana sa mai tin pasul cu tot ceea ce se intampla. Nu mai vb de faptul ca oricum nu ma mai incadrez in peisaj din multe puncte de vedere! Asta nu inseamna ca nu mai tinem legatura.. Avem tel, mess sau mai stiu eu ce alte mijloace de comunicare. Multi dintre voi stiti si unde stau (nu in momentul de fata, ci cu domiciliul ) iar cei care nu stiti aveti macar un nr de tel si puteti afla! Oricum am id-ul de mess trecut la profil, deci nu sunt greu de gasit..Acestea fiind spuse, va salut! Sa aveti grija de voi si de carnea/oasele voastra/e multa sanatate, sa ne vedem calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Incepand de azi eu o sa cam rup orice legatura cu topicul asta.. E mult prea mare si imi este peste mana sa mai tin pasul cu tot ceea ce se intampla. Nu mai vb de faptul ca oricum nu ma mai incadrez in peisaj din multe puncte de vedere! Asta nu inseamna ca nu mai tinem legatura.. Avem tel, mess sau mai stiu eu ce alte mijloace de comunicare. Multi dintre voi stiti si unde stau (nu in momentul de fata, ci cu domiciliul ) iar cei care nu stiti aveti macar un nr de tel si puteti afla! Oricum am id-ul de mess trecut la profil, deci nu sunt greu de gasit..Acestea fiind spuse, va salut! Sa aveti grija de voi si de carnea/oasele voastra/e sanatare si virtute maxima fratica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Incepand de azi eu o sa cam rup orice legatura cu topicul asta.. E mult prea mare si imi este peste mana sa mai tin pasul cu tot ceea ce se intampla. Nu mai vb de faptul ca oricum nu ma mai incadrez in peisaj din multe puncte de vedere! Asta nu inseamna ca nu mai tinem legatura.. Avem tel, mess sau mai stiu eu ce alte mijloace de comunicare. Multi dintre voi stiti si unde stau (nu in momentul de fata, ci cu domiciliul ) iar cei care nu stiti aveti macar un nr de tel si puteti afla! Oricum am id-ul de mess trecut la profil, deci nu sunt greu de gasit..Acestea fiind spuse, va salut! Sa aveti grija de voi si de carnea/oasele voastra/e prietenii care ti-au fost alaturi te vor sustine si de acum inainte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 A fost careva in seara asta? Eu am trecut calare si nu am vazut motoare deci nu am oprit :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 A fost careva in seara asta? Eu am trecut calare si nu am vazut motoare deci nu am oprit :| eu nu am ajuns, am avut poligon si apoi m-am oprit la ursu, ca era mai aproape . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate