Merenptah Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 Hai sa incetam cu aceste intalniri ca nu fac decat bine. De azi ma gandesc la maine si parca nu mai vine........ Eu zic tot agronomie, cu o eventuala plimbare in alta parte daca ne vine cheful. In principiu eu si oana_dili vom veni. Ca sa va mai treaca depresia : Draga intr-o mana tin o poza de a ta ......................................... .......... ... . . . si cu cealalta ma gandesc la tine topicul pentru sex, laba si abstinenta este la sectiunea motociclisti in timpul liber . pe bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Ce aveti fratilor? Sper ca nimic care sa nu treaca cu o bere, doua, cinci Noi nu stim daca ne prezentam maine, speram sa fim acolo dar va tinem la curent ... Si guys ... lasati astenia de primavara, tocmai acu va apucara depresiile cand e vremea numa` buna de plimbat? Hai sa incetam cu aceste intalniri ca nu fac decat bine. De azi ma gandesc la maine si parca nu mai vine........ Eu zic tot agronomie, cu o eventuala plimbare in alta parte daca ne vine cheful. In principiu eu si oana_dili vom veni. Ca sa va mai treaca depresia : Draga intr-o mana tin o poza de a ta ......................................... .......... ... . . . si cu cealalta ma gandesc la tine Da' ce tonus bun aveti Las' ca de trecut ne trece Bogdane..... ne punem in cap si uitam tot Citeste eventual si topicul cu alcoale, sa vezi ce vine inspiratia Ne vedem acolo diseara... La 7, 7 juma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 eu voi fi prezenta, da' mai tarziu. sper sa va mai gasesc pe la 21.00 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 (editat) Da' ce tonus bun aveti Las' ca de trecut ne trece Bogdane..... ne punem in cap si uitam tot Citeste eventual si topicul cu alcoale, sa vezi ce vine inspiratia Ne vedem acolo diseara... La 7, 7 juma? Pai cand e de pus in cap nu ai cum sa nu ai un super tonus ? Parca muncesc mai cu spor acum cand ma gandesc ca ne vedem sa bem diseara @merenptah: Trebuie sa fie cineva si pe la 21:00 acolo ... ca doar am zis ca BEM! Cum zicea un clasic inca in viata care parca vorbeste pentru sufletelul meu ... "Alcoolul este viata si viata e alcool" Editat Mai 31, 2007 de oana_dili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 topicul pentru sex, laba si abstinenta este la sectiunea motociclisti in timpul liber . pe bune . Scuze, cum am putut sa gresesc sa bag o gluma aici pt niste oameni tristi......am gresit si imi asum toata responsabilitatea Promit de asemenea solemn sa nu mai fac....si sa nu mai vorbesc decat despre cand si unde ne vedem... Al vostru ratacit prin forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Scuze, cum am putut sa gresesc sa bag o gluma aici pt niste oameni tristi......am gresit si imi asum toata responsabilitatea Promit de asemenea solemn sa nu mai fac....si sa nu mai vorbesc decat despre cand si unde ne vedem... Al vostru ratacit prin forum pai atunci eu de cine ma mai iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 pai atunci eu de cine ma mai iau? Deeee orrriiiiciiiineeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Deeee orrriiiiciiiineeeeeee nu pot acorda acest privilegiu oricui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 nu pot acorda acest privilegiu oricui . Sar'na Vine toata lumea diseara??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Aloooo!! Daca tot va mananca pielea de discutii d-astea.. Ia ziceti voi...... de baut stiu ca beti.. alcoolicilor!! De fumat care fumati?? Da' la laba o luati des? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 (editat) Numai in grup....diseara ....vrei si tu ???? aaa adica vii si tu ?? Editat Mai 31, 2007 de almilitaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Numai in grup....diseara ....vrei si tu ???? aaa adica vii si tu ?? Cu mine vorbeai? da... vin si eu diseara....... Daca tot e in grup Numa' bine.. ai de unde alege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 (editat) ati gresit topicul . cand vrea omul sa o ia la laba pe topicul cu laba n-are cu cine. faceti opinie separata aici, sa inteleg . oana, diseara avem treaba. pe baieti ii lasam sa...o ia la laba Editat Mai 31, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 ati gresit topicul . cand vrea omul sa o ia la laba pe topicul cu laba n-are cu cine. faceti opinie separata aici, sa inteleg . oana, diseara avem treaba. pe baieti ii lasam sa...o ia la laba Sigur ca bem ... doar asta e principalul motiv pentru care ne intalnim nu? ah ... si sa vorbim despre motociclete Parerea mea este ca o sa bea si baietii si vor face front comun, nu stiu insa daca vor putea sa bea alcool insa In ritmul asta o sa inceapa oamenii sa dea de categoria A doar ca sa aiba cu cine bea ... sau ma rog, sa bea cu niste betivi notorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Sigur ca bem ... doar asta e principalul motiv pentru care ne intalnim nu? ah ... si sa vorbim despre motociclete Parerea mea este ca o sa bea si baietii si vor face front comun, nu stiu insa daca vor putea sa bea alcool insa In ritmul asta o sa inceapa oamenii sa dea de categoria A doar ca sa aiba cu cine bea ... sau ma rog, sa bea cu niste betivi notorii vezi, de-aia mi-am luat motor si nu mi-am luat inca permisul: ca sa pot sa mai breau . insa ma gandesc sa mai scot motorul la plimbare, asa ca o sa-l imping pana la terasa, la un moment dat. nu de alta, da' sa pot si eu sa beau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 vezi, de-aia mi-am luat motor si nu mi-am luat inca permisul: ca sa pot sa mai breau . insa ma gandesc sa mai scot motorul la plimbare, asa ca o sa-l imping pana la terasa, la un moment dat. nu de alta, da' sa pot si eu sa beau . Ia permisul si o sa vezi ca e mai placut sa te dai decat sa consumi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 (editat) Ia permisul si o sa vezi ca e mai placut sa te dai decat sa consumi era un spirit de gluma. stiu ca e mai placut sa te dai. imi permit sa aberez aici cu prietenii intru sticla. fenchiu. Editat Mai 31, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Pana la urma cine vine diseara si pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Eu o sa fiu acolo... pe la 7-7 juma.. Nu stiu exact cat stau, dar de venit, vin sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 si eu vine ...dar ploo....mai vine cineva cu moto ....sa stiu dac ao las la munca .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 ma infiintez si moi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Eu o sa fiu acolo... pe la 7-7 juma.. Nu stiu exact cat stau, dar de venit, vin sigur! Data trecuta ai lipsit si acum nu stii cat stai? Pai cum ne punem noi in cap?Ce-am tot discutat pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Nici nu stiu daca vin cu sau fara... Am o stare cam idioata si nu stiu ce sa fac... As bea, deci as lasa motorul acasa, dar mi-e oarecum sila sa merg pe jos.... Oricum, in principiu vin fara mobra.. Iar durata shederii mele va depinde, evident, de dispozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Nici nu stiu daca vin cu sau fara... Am o stare cam idioata si nu stiu ce sa fac... As bea, deci as lasa motorul acasa, dar mi-e oarecum sila sa merg pe jos.... Oricum, in principiu vin fara mobra.. Iar durata shederii mele va depinde, evident, de dispozitie Urmatoare intrebare era cine mai vine in conditiile in care ... dupa cum se vede, ploua.Deci pe tine putem conta, sunt curioasa daca mai vine cineva,eu sper ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 (editat) Urmatoare intrebare era cine mai vine in conditiile in care ... dupa cum se vede, ploua.Deci pe tine putem conta, sunt curioasa daca mai vine cineva,eu sper ca da eu o sa ajung in jur de 8-8 juma max cu motoru Editat Mai 31, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate