oana_dili Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 oentru noi 2 nu cred ca ar fi asa o problema . Eu sunt sigura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 norii vin si pleaca. cat nu ploua, e ok . Ina prezinti starea vremii? ca si completare la cele scrise mai sus la ora 17.10 a avut loc o ploaie de scurta durata ~5 minute in cartierul crangasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 Ina prezinti starea vremii? ca si completare la cele scrise mai sus la ora 17.10 a avut loc o ploaie de scurta durata ~5 minute in cartierul crangasi multumesc, mih, am preluat legatura. aici in dorobanti nu au fost precipitatii, cerul este destul de innorat, insa nu se intrevad posibilitati de averse de ploaie. mai sunt una bucata si ora si 30 bucati de minune pana la intalnire. legatura in studio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Hey hey. Minunat. Nu stiam ca avem si noi topic zonal. Sa ma prezint si eu pe aici ca sunt de pe 1 Mai. Vis-a-vis de de mega image (nu, nu chiar in cimitir ) Salutari vecinilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Ina sa imi dai si mie un beep ceva cand plecati de la arc, okey? La 7:30 ma pescuiti si pe mine de la cora paaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Hey hey. Minunat. Nu stiam ca avem si noi topic zonal. Sa ma prezint si eu pe aici ca sunt de pe 1 Mai. Vis-a-vis de de mega image (nu, nu chiar in cimitir ) Salutari vecinilor! bine ai venit , lasa vrajeala si prezinta-te la ora 19 la arc sa mergem la un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Hmmm...voi vedea daca ajung. Momentan vad ca stau foarte aproape de de Irascibil si hellryder . How delightful! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Hey hey. Minunat. Nu stiam ca avem si noi topic zonal. Sa ma prezint si eu pe aici ca sunt de pe 1 Mai. Vis-a-vis de de mega image (nu, nu chiar in cimitir ) Salutari vecinilor! Bine ai venit!! Hmmm...voi vedea daca ajung. Momentan vad ca stau foarte aproape de de Irascibil si hellryder . How delightful! Si de foxdesert (sta cam vis-a-vis de tine ) si destul de aproape si de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 se vede ca un poponeata data aviatoare sa luam "scule" cu noi 01_06_07_2234.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 se vede ca un poponeata Asta cu poponeatza e tare Se numeste c.u.r. O sa avem timp si de scule ca lumea... Oricum, plimbarea a fost super!! Felicitari tuturor pt faptul ca stiu sa mearga in grup, desi am o nemultumire.. Cornel, citeste tutorialul ala despre mersul in grup!! Cand am plecat seara m-ai bagat in sperieti rau de tot cu depasirea aia prin dreapta.. Era totusi drum neiluminat iar eu in oglinzi nu vedeam decat faruri care ma orbeau Da' nu e o pb! Bine ca nu s-a intamplat nimic rau!! Sunt lucruri care se invata in timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 l-am citit .. oricum am trecut safe pe lanaga tine (nu se poate numi incet) m-am asigurat ca pot sa trec si am actionat (oarecum fara cap) nu o sa se mai intample In afara de faza cu mancare plimbarica a fost super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 e cu licenta fata, a lui dili are 12 ani parca bine ca le sti tu pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 a fost foarte frumos, intr-adevar. insa vad ca lumea care nu vine joia la bauturici pentru ca vrea plimbarici nu s-a prezentat . p.s. sorin, vad ca te-ai dezis de noi . p.p.s. cornel asteptam poza aia facuta de tine cu atata pasiune . maine sper sa postez si eu pozele. p.p.s. de cati motociclisti este nevoie pentru a aranja 2 mese? raspunsul odata cu pozele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 oameni buni ce ai facut aiplecat la moneoru ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 oameni buni ce ai facut aiplecat la moneoru ??? N-a plecat nimeni bre Io-s la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Duamne .. monTeoru ... pisici .. mananc litere de zici ca nu am mancat de 2 saptamani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Beeeeeeton Foarte tare!! Data viitoare, vb lu' Mih, venim si noi cu aparate mai normale, si pasagerele au de pozat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 (editat) am facut mai multe din mers da doar asta a iesit calumea restu erau blured maine o intindep pe undeva??? mi-a zis tata un loc unde se mananca bine ) la branesti cu 4 km inainte de belcigatele ) Editat Iunie 2, 2007 de Sniky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 am facut mai multe din mers da doar asta a iesit calumea restu erau blured maine o intindep pe undeva??? mi-a zis tata un loc unde se mananca bine ) la branesti cu 4 km inainte de belcigatele ) Iar la belciugatele?? A fost frumos, dar prea drept drumul pt gustul meu De iesit, as iesi pe undeva, dar nu ma prea tin finantele Da' ai vreo propunere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 pai nu stiu .. ceva cu mai multe curbe ca tare ma arde sa ma aplec si eu cu ea chiar daca exista riscu unei iesiri in decor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 chiar daca exista riscu unei iesiri in decor Curbe ca lumea (si sa nu mergem nici foarte mult) ar fi tot pe DN1 si imprejurimi... Exista de ex varianta de a merge spre Campina, intram prin Cornu si spre Paltinu... Sunt super curbe, dar nu e de gonit pe acolo.. Si tre' sa mergem exemplar, fara tampenii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 Curbe ca lumea (si sa nu mergem nici foarte mult) ar fi tot pe DN1 si imprejurimi... Exista de ex varianta de a merge spre Campina, intram prin Cornu si spre Paltinu... Sunt super curbe, dar nu e de gonit pe acolo.. Si tre' sa mergem exemplar, fara tampenii.. yap, gandirea cu iesitul in decor nu este ok....si, acum ca sa te cert si eu, te-ai dat cam tare tinand cont ca esti incepator. i-ai cam dat in gura. ai grija ca greselile grave se intampla de obicei o singura data . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 de la risc pana la a se intampla mai e .. in fine .. cine se risca la o plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Prea multe propuneri si nu stiu de unde sa aleg Daca era sa plecam acum, de dimineata era o treaba, dar vad ca nu s-a anunatat nimeni, asa ca stam acasa... Asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate