cojo Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 va salut de pe vintila mihailescu (magazinul cu pitici) tocmai mi-am luat mobra si abia astept sa va cunosc sa facem cati mai multi km impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tobias Ripper Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 bine ai venit, pai o sa facem multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 va salut de pe vintila mihailescu (magazinul cu pitici) tocmai mi-am luat mobra si abia astept sa va cunosc sa facem cati mai multi km impreuna. stai la 3 blocuri de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 (editat) Iaca poze din prima zi de la Ploiesti (Pacat ca a fost vremea asa... ) Editat Iunie 9, 2007 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 am dat si eu o fuga aseara pe la ora 24.00 impresii? no comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Multumim pentru poze Sorin, weekendul urmator mergem la Brasov la intrunire, ce zici ni te alaturi? Una peste alta a fost misto iesirea cu tot cu vremea asta capricioasa, acum a fost prima data cand ma plouat mai tare ) P.S. treceam prin balti sa vad daca intra motocicleta la apa ) ) Miha scuze, nu am vrut sa te stropesc, daca am mai stropit pe cineva SORRY, sunt si eu mic Bafta si asfalt uscat!!! vedeti ca miercuri la ora 20 la ARC este mars impotriva accidenteleor, hai sa mergem si noi. C yaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 P.S. treceam prin balti sa vad daca intra motocicleta la apa ) ) Miha scuze, nu am vrut sa te stropesc, daca am mai stropit pe cineva SORRY, sunt si eu mic Scuzele sunt acceptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 A fost super tare! Se pare ca ne intelegem la mersul in grup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 10, 2007 Autor Share Postat Iunie 10, 2007 bah, a fost foarte frumos. si am baut de mi-am baut si mintile. tot week-end-ul cred ca am dormit vreo 5 ore. concertele super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 bah, a fost foarte frumos. si am baut de mi-am baut si mintile. tot week-end-ul cred ca am dormit vreo 5 ore. concertele super. ai fost pe val ? (de bere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 10, 2007 Autor Share Postat Iunie 10, 2007 ai fost pe val ? (de bere) am fost la motorrock, mah . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 am dat si eu o fuga aseara pe la ora 24.00 impresii? no comment Dar tipul din imagine ce impresie iti face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Dar tipul din imagine ce impresie iti face? Mie mi s-a parut super tare.. chiar stia sa se dea Artist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Deci a fost suuper motorrock-ul 4 - lumea s-a distrat !au fost si mici incidente da' trece! Ne vedem miercuri la arc. P.S: unde gasesc si eu un service cu revizie tehnica la moto?? in zona 1 mai, titulescu, crangasi? ca azi vreau sa o duc la verificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Deci a fost suuper motorrock-ul 4 - lumea s-a distrat !au fost si mici incidente da' trece! Ne vedem miercuri la arc. P.S: unde gasesc si eu un service cu revizie tehnica la moto?? in zona 1 mai, titulescu, crangasi? ca azi vreau sa o duc la verificat. Revizie tehnica... te referi la ITP??? Sau vrei un service la care sa vezi daca si ce are dragonul ala al tau? Daca e de ITP, nu prea stiu nimic la noi in zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 (editat) Am inteles ca joi o sa se stranga lumea la Arc pentru comemorarea care trebuia sa aiba loc miercuri.Eu o sa fiu destul de sigur acolo. Mai vine cineva? Din cate am inteles, nu o sa dureze foarte mult si se anunta o chestie misto si bine organizata. Editat Iunie 12, 2007 de oana_dili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) Venim, venim!!! Editat Iunie 13, 2007 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Deci nu mai e azi ...e maine??? chestia cu momentul de reculegere 7 STUFF?? Bine ca am aflat! Misule era vb de ITP mai, dar am aflat intr-un final ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 Deci nu mai e azi ...e maine??? chestia cu momentul de reculegere 7 STUFF?? Bine ca am aflat! dap, maine e chestia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Ete cateva pozi di la Motorrock 4: /index.php?...pid=770812& Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 uuumm, dragilor, deci maine ramane valabila intalnirea noastra obishnuita, la terasa , chiar daca unii vom mere la actiunea de comemorare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Sper sa ajung la terasa. Azi neaparat zbor sa-mi fac ITP-ul! apoi o sa vad ce mai e de facut si cum ca am muulte de rezolvat azi. Daca am timp ajung si pe la terasa. As vrea sa ajung si la marsul tacerii. ! Bai am vb cu Sniky !- pe mail si omu a fost operat la picior. Mi-a cerut nr de tel. Mih daca-i stii tel lui hai sa-l sunam+ vizita la spital/acasa daca este externat . Cred ca s-ar bucura sa-l viziteze riderii. Mai ales ca sezonul asta l-a incheiat - motorul fiind varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Mergem...care va sa zica...si acolo, si acolo...si acolo, si acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Mda... se pare ca nu pot ajunge nici la una, nici la alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 nu e musai sa veniti azi .. defapt nu e musai sa veniti deloc .. nu o sa vaiau capu )) puteti veni oricand numai sa tati un tel inainte sa iau si eu ceva de rontait si de beut sa nu stam ca pestii pe uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate