H3llriderr Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 maybe ma aterizez si io........nu promit! bah daca te duci sa ma suni si pe mine k ies la 10 de la munk si daca mai eshti poate vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 (editat) 10, 11, 12 sau poate maine ) loco eu si dili ve nim pe la 8 cre ca sau 9 10 11 Nu conteaza ora, conteaza ca venim Ne vedem acolo, la un moment dat Editat Octombrie 4, 2007 de oana_dili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Nu conteaza ora, conteaza ca venim Ne vedem acolo, la un moment dat Dracii va gasesc bah!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Mai dar v-ati inghesuit nu gluma. Pentru ca am fost atatia, cei de la bar ne-au dat prremiu de cea mai jalinca intalnire de grup restrans de joia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 hey . dragilor, mie imi pare ca nu am ajuns, a fost pur si simplu din cauza oboselii, am avut ultimele 3 saptamani foarte zbuciumate. saptamana viitoare ar trebui sa primesc niste vesti bune, care sa-mi dea si starea propice iesitului in lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 ne vedem noi toti.....vreodata......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 lansez o invitatie de a incheia sezonul cu o tura ambitioasa. planul ar fi sa se plece vineri-sambata-duminca viitoare, pe traseul B-IS-CJ-Sighisoara-B. cam 450 km/zi, in total cam 1300km (asa zice GPSul ). evident, pe parcurs vor fi diverse puncte de interes da inca n-am terminat de detaliat traseul. pana atunci, tre sa dau fuguta sa iau cateva chestii, cum ar fi: -sprey curatat lant -protectii ploaie manusi/ghete + combinezon ploaie -kit pana + kit umflare roate (fiole cu azot) daca aveti idee unde le gasesc pe toate astea la un loc, dati de veste. berea o dau apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 pana atunci, tre sa dau fuguta sa iau cateva chestii, cum ar fi: -sprey curatat lant -protectii ploaie manusi/ghete + combinezon ploaie -kit pana + kit umflare roate (fiole cu azot) daca aveti idee unde le gasesc pe toate astea la un loc, dati de veste. berea o dau apoi. Cel mai probabil, la Paula's... In general au asa ceva pe stoc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 cum imi amarasti tu mie sufletul mai Cojo mai P.S. pana la paula's incearca la motolouis ala din vitan lansez o invitatie de a incheia sezonul cu o tura ambitioasa. planul ar fi sa se plece vineri-sambata-duminca viitoare, pe traseul B-IS-CJ-Sighisoara-B. cam 450 km/zi, in total cam 1300km (asa zice GPSul ). evident, pe parcurs vor fi diverse puncte de interes da inca n-am terminat de detaliat traseul. pana atunci, tre sa dau fuguta sa iau cateva chestii, cum ar fi: -sprey curatat lant -protectii ploaie manusi/ghete + combinezon ploaie -kit pana + kit umflare roate (fiole cu azot) daca aveti idee unde le gasesc pe toate astea la un loc, dati de veste. berea o dau apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Care vii maine la ARC? JOI - ma prezint la "birou" - E STABILIT!!!...aaa si vin si cu Dr-cica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 planul ar fi sa se plece vineri-sambata-duminca viitoare, pe traseul B-IS-CJ-Sighisoara-B care ati fost pe traseul asta, sau pe bucati din el? stau prost tare cu timpul si nu prea am cum sa ma documentez ce obiective sunt de vizitat, va intreb si pe voi daca aveti sugestii sau ati auzit de locuri care ar merita sa fie vazute. multam, si promit sa va fac poze frumoase. ps: vindeti careva o pereche de manusi de sezon rece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Cojo ti-ai reparat casca? Buei la ce ora va strangeti? a ramas THE GATE? sau langa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 La Bordo domn'e... Da' inauntru!! La Gate ne da afara devreme ca vin "barbatii adevarati"... Unii dintre noi au patit-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 aha. Ok! Nevedem la bORDO, IO CRED CA VIN DE LA UN 7:30 - 8 PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 (editat) La Bordo domn'e... Da' inauntru!! La Gate ne da afara devreme ca vin "barbatii adevarati"... Unii dintre noi au patit-o! Asa e, desi eram barbati adevarati! Editat Octombrie 11, 2007 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Bai deci m-am tinut de cuvant. Am ajuns si inaintea tutulol, v-am/ ati vazut si motorisca ( pe unii i-am imbolnavit - si vor si ei...nu spui cine...persoana importanta!) pe altii i-am dat o tura ca inconstientii care estem. Mi-a placut sa ne strangem iar si atmosfera din Bordo e super! ...si pt friguroshi e super cald! Va poop! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Bai deci m-am tinut de cuvant. Am ajuns si inaintea tutulol, v-am/ ati vazut si motorisca ( pe unii i-am imbolnavit - si vor si ei...nu spui cine...persoana importanta!) pe altii i-am dat o tura ca inconstientii care estem. Mi-a placut sa ne strangem iar si atmosfera din Bordo e super! ...si pt friguroshi e super cald! Va poop! Ca sa ramana scris... Bogdan s-a dat fara casca si m-a luat si pe mine pasager, tot fara casca.. Si puteam sa ne impiedicam de o castana si sa ne rupem un picior, motiv pentru care am fi ramas fara echilibru, cadeam si ne loveam la cap.. Neavand casca puteam sa murim, nu de alta, dar cine mai stia ca durerea de cap nu era de la bere?.... 'ra-ti ai dracu' de inconstienti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 hai sa va zic ceva .. e mistoaca rau roata DAR nu e buna ) e pt alt model ... in fine am rezolvat azi L-am sunat pe Horia de la Power Motors care culmea culmilor era chiar la kawasaki in nemtia (stiam ca e in nemtia - da m-am nimerit sa sun exact cand era la reprezentanta ) si mi-a gasit roata COD F-1385 (asta care o am e F-1286) si pe langa roata mi-am luat si aparatoarea . Heh cred ca o sa va plictisiti de atatea dar-uri DAR ) i s-a stricat masina (s-a rupt cureaua de distributie) si nu stie cand ajunge :| asa ca iar trebuie sa astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 ahaaaaa...asa deci ...m-ai dat - ne-ai dat - in gat misu-leeee!!! motociclisti inconstienti care este, rokeri sathanisti fara casti (fie vorba intre noi - tu picai pa moale mah!! )snikutule - aper ca sa vii si tu pana da prima linsoare cu mobra din dotare. Da-o-n-colo da curea de distributie ca la cat de mare e Jermanica aia o gasi omu o curea. Foxu-le - NU MA UITA MANCATI-ASH SI PI MINE CU DISCU ALA. SAR'NAA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 nene shadow nu stiu ce sa zic .. se pare ca nu prea am bulan .. acum ori e cadru stramb ori rezervoru care l-am luat acum ceva timp nu d-ala de care trenuie petru ca nu pica pe gauri :| tatuca m-a linisti ac se pot face adjustments .. dar WTF nu pot sa ced ca am cardu stramb la mobra .. puii mei parca nu se mai termina cu belele astea ... nu stiu de ce dar se pare ca trec printr-o perioada foarte proasta a vietii :| ... macar daca era zapada la munte .. ma dadeam cu placa .... ehh in fine se pare ca iar incep cu asteptatu cred ca mai bine imi luam enduro de banii care i-am bagat in ea =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 nene shadow nu stiu ce sa zic .. se pare ca nu prea am bulan .. acum ori e cadru stramb ori rezervoru care l-am luat acum ceva timp nu d-ala de care trenuie petru ca nu pica pe gauri :| tatuca m-a linisti ac se pot face adjustments .. dar WTF nu pot sa ced ca am cardu stramb la mobra .. puii mei parca nu se mai termina cu belele astea ... nu stiu de ce dar se pare ca trec printr-o perioada foarte proasta a vietii :| ... macar daca era zapada la munte .. ma dadeam cu placa .... ehh in fine se pare ca iar incep cu asteptatu cred ca mai bine imi luam enduro de banii care i-am bagat in ea =)) Masoara cadrul ala intre 2 puncte fixe care sa fie in oglinda si vezi daca apar diferente (ex.: intre jug si extremitatile dreapta/stanga din spate, unde se termina semicadrul de la coditza). Daca e stramb, tot nu e un capat de tara... Orice se indreapta Mai bine da-o naibii de placa si apuca-te de motorul ala cum trebuie.. ca in 2-3 luni de cand stai cu el, in fiecare saptamana ai descoperit ceva. Si asta nu e neaparat o perioada neagra din viata ta, dar poate ca nu ai facut o evaluare temeinica la tot ce s-a intamplat acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 hai sa va zic ceva .. e mistoaca rau roata DAR nu e buna ) e pt alt model ... in fine am rezolvat azi L-am sunat pe Horia de la Power Motors care culmea culmilor era chiar la kawasaki in nemtia (stiam ca e in nemtia - da m-am nimerit sa sun exact cand era la reprezentanta ) si mi-a gasit roata COD F-1385 (asta care o am e F-1286) si pe langa roata mi-am luat si aparatoarea . Heh cred ca o sa va plictisiti de atatea dar-uri DAR ) i s-a stricat masina (s-a rupt cureaua de distributie) si nu stie cand ajunge :| asa ca iar trebuie sa astept Si eu il astept pe Horia cu mare drag !!! tre sa-mi ajunga impreuna cu el si o carena pt mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Bai snikule, nus ce sa zic. Vb lui Misu - poate tre sa mai faci masuratori, si sa te tii de facut mobra! Un cadru se poate indrepta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 bine v-am gasit ! am fost plecat din tara si d-aia nu am mai venit la birou.... cine imi recomanda si mie pe un nenea care sa se uite la motorul meu ?? care va riscati la o iesire pana in istanbul in week ? vin joi cu propunerea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 care va riscati la o iesire pana in istanbul in week ? vin joi cu propunerea ! detalieaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate