fuzzy Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Normal ca e toata lumea inclusa... bineinteles cine doreste, nimeni nu este obligat sa nu faca nimic din ceea ce nu doreste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Normal ca e toata lumea inclusa... bineinteles cine doreste, nimeni nu este obligat sa nu faca nimic din ceea ce nu doreste ... Negarea negatiei negatiei.. Si tot nu stim despre ce e vorba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Normal ca e toata lumea inclusa... bineinteles cine doreste, nimeni nu este obligat sa nu faca nimic din ceea ce nu doreste ... mah baieti sunteti din ce in ce mai misteriosi... sau asta e ideea de fun.. cine e cel mai misterios castiga?? ce idee aveti? ziceti-o bolduit!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 pitika, stii cum tii un om in suspans? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 pitika, stii cum tii un om in suspans? Am aflat despre ce era vorba, si sunt de ochei, in principiu.. e cam singurul principiu pe care-l detin momentan.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 mah baieti sunteti din ce in ce mai misteriosi... sau asta e ideea de fun.. cine e cel mai misterios castiga?? ce idee aveti? ziceti-o bolduit!!!! Zeze este fratele meu vitreg dar de fapt adevarat fiindca am fost despartiti la nastere de catre sora geamana a mamei noastre cea rea dar dragostea pentru mama noastra care de fapt a fost menajera de care sunt eu indragostit iar zeze de fiica ei, plus faptul ca nu se stie care din soldatii regimentului Mihai Viteazul este adevaratul nostru tata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) Niciodata nu pune o intrebare la care nu astepti raspuns, Pitiko!! John LE: ..pentru ca raspunsul pe care o sa-l primesti s-ar putea doara!! Editat Decembrie 16, 2007 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Pai specifica tipul de actiune, ca sa nu se inteleaga gresit, si sa se linisteasca spiritele.. ..sau eu nu sunt inclus?? esti inclus! cum sa nu? "bercenarule" eu stiu despre ce este vorba, dar il las pe fuzzy sa va spuna....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 16, 2007 Autor Share Postat Decembrie 16, 2007 esti inclus! cum sa nu? "bercenarule" eu stiu despre ce este vorba, dar il las pe fuzzy sa va spuna....... pai daca spune nu mai are farmec tot suspansul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 ...care din soldatii regimentului Mihai Viteazul este adevaratul nostru tata... ...eram beat, si in permisie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 pitika, stii cum tii un om in suspans? fara sa ii dezvalui diverse chestii care l-ar ajuta sa nu isi macine nervii!!! --- Mesaj completat în 17 Dec 2007 17:41 ------------- Zeze este fratele meu vitreg dar de fapt adevarat fiindca am fost despartiti la nastere de catre sora geamana a mamei noastre cea rea dar dragostea pentru mama noastra care de fapt a fost menajera de care sunt eu indragostit iar zeze de fiica ei, plus faptul ca nu se stie care din soldatii regimentului Mihai Viteazul este adevaratul nostru tata... deci zeze si-o trage cu sora-sa?? offf --- Mesaj completat în 17 Dec 2007 17:47 ------------- Niciodata nu pune o intrebare la care nu astepti raspuns, Pitiko!! John LE: ..pentru ca raspunsul pe care o sa-l primesti s-ar putea doara!! lasa-l sa doara, macar sa fie sincer si direct!!! e suspansul mare... asteptarile sunt mari... si iata... uite... vine.... siii.... nu spune nik ce vreti mah baieti sa faceti?? hai curaj ca va sustinem, dar spuneti odata!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Sarumana don'soara Audrey... va anunt cu stima ca neraspunzand pe mess mi-a fost dificil sa va anunt de planurile consiliului de Grant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 deci zeze si-o trage cu sora-sa?? offf si.... s'au terminat cele 5 secunde de inteligenta pe ziua de azi ale pitika'i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Ai mai nu fii rautacios ... e si ea in suspans si bineinteles ca nu s-a prins ca Jose Armando de la Cuccaracha Beniacito, ala de respira greu, era tasu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 si.... s'au terminat cele 5 secunde de inteligenta pe ziua de azi ale pitika'i mah zeze, bine ca am si 5 sec de inteligenta pe zi, k asta inseamna ca am ceva mai multi neuroni sunt unii care nu se pot lauda nici cu atat! dar bine ca nu-i cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 felicitari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Ai mai nu fii rautacios ... e si ea in suspans si bineinteles ca nu s-a prins ca Jose Armando de la Cuccaracha Beniacito, ala de respira greu, era tasu'... sar'na si picioru' stimate fuzzy pt k imi luati apararea!! dar lasati-l pe dl zeze sa imi faca incalzirea ca-s multi oameni rai aici pe forum dupa cum am vazut. si acum vorbind serios, el nu cred ca se numara printre ei.. deci nu o face cu rea intentie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) Va rog frumos sa va pastrati ptr joi... facem rost de camera de filmat si... va pupati cat vreti acolo ) l.e.: picioru nu va doresc don'soara ca eu am 46 deci e cam nasol Editat Decembrie 17, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 felicitari.... multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 sa fie cat mai multaaa!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Va rog frumos sa va pastrati ptr joi... facem rost de camera de filmat si... va pupati cat vreti acolo ) l.e.: picioru nu va doresc don'soara ca eu am 46 deci e cam nasol tot respectu'! inseamna ca traiti pe picior mare... off eu's mai mik deh, doar mi se zice "pitika" si am doar 37!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 in functie de vreme, daca e cald.. nu stiu cata cola pot sa beau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Buna dimineaaata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate