Sari la conținut

Hai Sa Ne Cunoastem!

MIB
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ultima oara cand mi-a propus un fost coleg de serviciu sa ies cu el la o bere l-am refuzat ca nu aveam timp . Dupa ce a plecat din companie , am aflat ca era "d-ala" :rusinica: . NU insinuez nimic , te rog sa ma scuzi :tomato:

nicio problema bossule, femeile, bautura si marioara sunt viata mea, te asigur!

biancocelleste , esti d-ala sau d-asta ?)

sunt d'asta :troll:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut, sunt frigider si mi-am loat moto puternica si frumoasa ca sa compensez unele lipsuri (de fapt e doar unul, dar e mare..adica mic..mare, intelegeti voi :grinbandit: )

:drums:

Ahaaa, deci de asta schimba baetii cu motoare puternice fetili ca 3,1415 sosete... cand isi dau seama ca nu e prea mare... motorul adica ... neeext! :crack:

Link spre comentariu

nicio problema bossule, femeile, bautura si marioara sunt viata mea, te asigur!

sunt d'asta :troll:

In cazul asta ...sa curga bautura , sa se dezbrace femeile si ...marioara e prietena ta ?

Link spre comentariu

daca mai ai rezerve cum ca as fi lache, nu :))

Nu cunosc nici un lache prieten cu Mariana sau cu ss de sase sute...deci rezerve nu sunt:))) Trebuie sa fi bărbat pt asa ceva!!!
Link spre comentariu

salutari la toata lumea! ma numesc PAP LASZLO ATTILA porecla LESSY. de ce chiar LESSY nu stiu... :scratch: .am 25 de anisori.permis de conducere A-B de vro 2-3 ani. primul meu motocicleta un HONDA CBR 929 e vro juma de an.la varsa de 17 18 ani am ''consumat'' un PIAGIO CIAU dupa acea pe la varsta de 19-22 doua bucati de malaguti FIFTY.iar amu o VACA :eek: . am diploma de mecanic auto si lucrez ca si ceva tamplar :crack: .asta este... necasatorit si fara obligatii la stat. locuesc in localitatea TILEAGD jud. BIHOR , de la ORADEA 20 KM catre CLUJ. ma simt bine cu VACUTA mea . va salut pe toti cu mana!

post-74410-0-79524000-1368051828_thumb.jpgpost-74410-0-18888400-1368051879_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salutare dragilor, Valentin numele 29 ani permis de prin 2009, nick-ul R3dscorpion si mai jos sunt eu si vaca, piciul motociclist in devenire.

Plictisit pe la birou am zis sa il fac de ras pe Testos.

Numai bine......

post-50148-0-16612800-1368084579_thumb.jpg

post-50148-0-01815300-1368084586_thumb.jpg

post-50148-0-25876200-1368084594_thumb.jpg

post-50148-0-29119800-1368084604_thumb.jpg

post-50148-0-35730700-1368084614_thumb.jpg

Link spre comentariu

Vizitator Dinu1997

Dinu George Alexandru , alias DINU ! :)
Am detinut 2 capre :D .. una micuta ( Tomos a35 - ca de inceput asa , prin clasa a5-a . si am tinut-o pana acum 2 ani ) , in prezent detinand un FirstBike Curier cu care ma laud pe unde si cui pot ! :D
... cat despre bucatica aia de plastic ... vreau sa o iau cat de repede posibil pentru a merge fara frica .
Cate ceva despre mine : 16 ani de curand impliniti ( 29 martie ) .. elev la un liceu teoretic .. pasionat de motociclete , pescuit si iesiri in aer liber ... pe viitor ( dupa terminarea liceului [ filologie ] ) intentionez sa ma duc la Academia de POLITIE !
Cam atat despre mine .. ne vom cunoaste mai bine pe forum
O POZA CU MOBRA MEA ACTUALA :>pFa7t.jpg

Link spre comentariu

Vizitator Dinu1997

Dinu, bine ai venit pe forum!

Multumesc frumos ... bine v-am gasit si eu ! :)

P.S : Va multumesc pentru accept .

Link spre comentariu

Vizitator yo3hak

Salutare,

Cosmin, aproape 27 de ani, Bucuresti/Giulesti, Yamaha Diversion din '93.

Bine v-am gasit si mult noroc !

Sal man. Sunt Marius, am 30 de ani, electrician si sunt din bucuresti noi. Am o Yamaha Diversion din 98 poate ne vedem sa mai punem tara la cale despre capritele noastre. Asfalt uscat!

Link spre comentariu

Sal man. Sunt Marius, am 30 de ani, electrician si sunt din bucuresti noi. Am o Yamaha Diversion din 98 poate ne vedem sa mai punem tara la cale despre capritele noastre. Asfalt uscat!

Ohooo alt diversionist! Avui si eu, excelenta mobra pentru incepatori si pentru mers in oras in general

Link spre comentariu

Vizitator yo3hak

Ohooo alt diversionist! Avui si eu, excelenta mobra pentru incepatori si pentru mers in oras in general

Da nu stiu daca e de incepatori sau nu cert este ca am aleso in functie de buget si comoditatea pe care o ofera la drum lung fata de ce mergeam inainte si anume yamaha r6. Sincer mi se pare mai greu de condus in oras decat in afara. Sal la toti si asfalt uscat.

Link spre comentariu

Salut!

Sunt Ghita Claudiu.

Am 17 ani, permis A1 din 2012 si 3000 km facuti cu o minunatie de Cagiva Mito SP525.

Toate cele bune!

Link spre comentariu