STS Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 biancocelleste , esti d-ala sau d-asta ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=s-QoQv1RAVI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Ultima oara cand mi-a propus un fost coleg de serviciu sa ies cu el la o bere l-am refuzat ca nu aveam timp . Dupa ce a plecat din companie , am aflat ca era "d-ala" . NU insinuez nimic , te rog sa ma scuzi nicio problema bossule, femeile, bautura si marioara sunt viata mea, te asigur! biancocelleste , esti d-ala sau d-asta ?) sunt d'asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 salut, sunt frigider si mi-am loat moto puternica si frumoasa ca sa compensez unele lipsuri (de fapt e doar unul, dar e mare..adica mic..mare, intelegeti voi ) Ahaaa, deci de asta schimba baetii cu motoare puternice fetili ca 3,1415 sosete... cand isi dau seama ca nu e prea mare... motorul adica ... neeext! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STS Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 nicio problema bossule, femeile, bautura si marioara sunt viata mea, te asigur! sunt d'asta In cazul asta ...sa curga bautura , sa se dezbrace femeile si ...marioara e prietena ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 In cazul asta ...sa curga bautura , sa se dezbrace femeile si ...marioara e prietena ta ? nu, nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 puate ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STS Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 nu, nu Mariana...daaa. Ne stim de mult dar credeam ca vorbesti de alta. Deci la o bere noi si Mariana?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Mariana...daaa. Ne stim de mult dar credeam ca vorbesti de alta. Deci la o bere noi si Mariana? ) daca mai ai rezerve cum ca as fi lache, nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STS Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 daca mai ai rezerve cum ca as fi lache, nu ) Nu cunosc nici un lache prieten cu Mariana sau cu ss de sase sute...deci rezerve nu sunt:))) Trebuie sa fi bărbat pt asa ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 si betiv de cursa lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 salutari la toata lumea! ma numesc PAP LASZLO ATTILA porecla LESSY. de ce chiar LESSY nu stiu... .am 25 de anisori.permis de conducere A-B de vro 2-3 ani. primul meu motocicleta un HONDA CBR 929 e vro juma de an.la varsa de 17 18 ani am ''consumat'' un PIAGIO CIAU dupa acea pe la varsta de 19-22 doua bucati de malaguti FIFTY.iar amu o VACA . am diploma de mecanic auto si lucrez ca si ceva tamplar .asta este... necasatorit si fara obligatii la stat. locuesc in localitatea TILEAGD jud. BIHOR , de la ORADEA 20 KM catre CLUJ. ma simt bine cu VACUTA mea . va salut pe toti cu mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Salutare Lessy! suna putin canin, parca mergea mai bine Lotzi, dar stii cum e: porecla nu ti-o alegi... Kilometri placuti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3dscorpion Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Salutare dragilor, Valentin numele 29 ani permis de prin 2009, nick-ul R3dscorpion si mai jos sunt eu si vaca, piciul motociclist in devenire. Plictisit pe la birou am zis sa il fac de ras pe Testos. Numai bine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 este de plastic moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3dscorpion Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Da cu motor electric... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Dinu George Alexandru , alias DINU ! Am detinut 2 capre .. una micuta ( Tomos a35 - ca de inceput asa , prin clasa a5-a . si am tinut-o pana acum 2 ani ) , in prezent detinand un FirstBike Curier cu care ma laud pe unde si cui pot ! ... cat despre bucatica aia de plastic ... vreau sa o iau cat de repede posibil pentru a merge fara frica .Cate ceva despre mine : 16 ani de curand impliniti ( 29 martie ) .. elev la un liceu teoretic .. pasionat de motociclete , pescuit si iesiri in aer liber ... pe viitor ( dupa terminarea liceului [ filologie ] ) intentionez sa ma duc la Academia de POLITIE ! Cam atat despre mine .. ne vom cunoaste mai bine pe forum O POZA CU MOBRA MEA ACTUALA :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Dinu, bine ai venit pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Dinu, bine ai venit pe forum! Multumesc frumos ... bine v-am gasit si eu ! P.S : Va multumesc pentru accept . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 ai ganduri mari dinule succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 ai ganduri mari dinule succes! Oarecum ... multumesc la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator yo3hak Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Salutare, Cosmin, aproape 27 de ani, Bucuresti/Giulesti, Yamaha Diversion din '93. Bine v-am gasit si mult noroc ! Sal man. Sunt Marius, am 30 de ani, electrician si sunt din bucuresti noi. Am o Yamaha Diversion din 98 poate ne vedem sa mai punem tara la cale despre capritele noastre. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Sal man. Sunt Marius, am 30 de ani, electrician si sunt din bucuresti noi. Am o Yamaha Diversion din 98 poate ne vedem sa mai punem tara la cale despre capritele noastre. Asfalt uscat! Ohooo alt diversionist! Avui si eu, excelenta mobra pentru incepatori si pentru mers in oras in general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator yo3hak Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Ohooo alt diversionist! Avui si eu, excelenta mobra pentru incepatori si pentru mers in oras in general Da nu stiu daca e de incepatori sau nu cert este ca am aleso in functie de buget si comoditatea pe care o ofera la drum lung fata de ce mergeam inainte si anume yamaha r6. Sincer mi se pare mai greu de condus in oras decat in afara. Sal la toti si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Salut! Sunt Ghita Claudiu. Am 17 ani, permis A1 din 2012 si 3000 km facuti cu o minunatie de Cagiva Mito SP525. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate