servant.1980 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 http://www.aoyg10.dsl.pipex.com/VFR-RVF_fi...es/NR750-2a.jpg care-i istoria acestei motociclete? este cumva tot un fel de R7? va rog sa veniti cu completari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 NR a participat la curse dar fara un succes deosebit. Nu a fost facuta pentru curse. A fost pur si simplu o demonstratie de "muschi" si ramine pina acum cel mai complicat motor facut vreodata. Si chiar printre cele mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 hmmmm.....scule mici care nu se mai scoala....cam asa vad eu nevoia asta de joaca cu moartea cat de complicat era acest motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Pai ... specificatile motorului erau asa: v4, 32 de supape, 2 biele, 2 bujii si 2 injectoare pe cilindru. Cilindri ovali. Senzori de presiune si temperatura in fiecare cilindru. Pina si cheia de contact era facuta din argint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 Pai ... specificatile motorului erau asa: v4, 32 de supape, 2 biele, 2 bujii si 2 injectoare pe cilindru. Cilindri ovali. Senzori de presiune si temperatura in fiecare cilindru. Pina si cheia de contact era facuta din argint. un adevarat exercitiu de creatie pentru cei de la honda care trebuie apreciat.... http://www.youtube.com/watch?v=6wm0yWZ0SGo pacat ca omu` nu apreciaza...in ignoranta lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Au fost asamblate putin peste 200 in total. Pentru pasionati, cititi istoria aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 32 de supape? Cati cai avea chestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 putini pt. standardele de azi, impresionant pt. acea vreme. motorul poate fi privit si ca un v-8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Nu s-au mai facut alte motoare de motocicleta (de serie) cu 8 supape pe cilindru din cite stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Sunt si pe mobile.de fo 2. Una la 47,5 K cealalta la 55 K. Nu Km... ci mii de euro. Intadevar un exercitiu de forta. Motorete de colectionari beshinosi. Pacat de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtuna dragos Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Motorete de colectionari beshinosi. Pacat de ele. corect,eu m-as da cu ea zi de zi sa am banii aia si sa-mi permit s-o intretin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 as trage si io cateva beshini numai sa am si io una d-asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 e un mit cred circula ca aceasta motocicleta a fost facuta in putine exemplare pt ca pur si simplu era indistructibila, motorul ei nu se strica niciodata iar ca sa nu ramana fara piata pt piese de schimb au oprit productia. dar.... la cat de complicat ati spus ca e motorul cred ca se strica fff des! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate