Sari la conținut

Rataciri La Nord De Bucuresti


Postări Recomandate

Dupa ce-am sarbatorit Invierea Domnului pana tarziu, m-am trezit pe la ora 13. Afara era primavara si-n casa timp de pierdut. Asa ca am actionat in consecinta. Am plecat. Nu stiam decat ca in principiu mergem spre nord, eu cu mandra si cu Doyle. Am apucat calea lui DN1, full de motorete, minunat. Toate se intorceau spre Bucuresti. Banuiesc ca era vorba de motociclistii care n-au sarbatorit atat de mult sau de romanul care se scoalda de dimineata departe ajunge. Prin urmare nu-mi ramanea decat sa fiu calul de dar nu se cauta la dinti. Dupa niste kilometri mici am facut stanga spre manastirea Tiganesti, in spiritul acelorasi sarbatori. Am aprins o lumanare, am spus un Doamne-ajuta, am admirat o pisica, care saraca a-nceput sa tuseasca, sper ca nu de deochi.

 

post-3496-1176057836_thumb.jpg post-3496-1176057853_thumb.jpg

 

A urmat o intoarcere la DN1, dupa care din nou o stanga spre... si de-aici nu ma intrebati, ca habar n-am pe unde am mers. Dupa ceva vreme am ajuns la poarta manastirii Pissiota, fooooooarte frumoasa. Am aprins si aici o lumanare si-am ascultat putina liniste cum de mult n-am mai auzit. L-am gasit si pe Rudolph, impreuna cu doi strutzi, doi pauni si o gramada de pasari ciudat de frumoase, dar pe care va trebui sa mergeti sa le vedeti cu proprii ochi, ca n-au stat la pozat.

 

post-3496-1176058240_thumb.jpg post-3496-1176058252_thumb.jpg

 

post-3496-1176058269_thumb.jpg

 

De-aici incolo haos era numele meu. Desi posesorul unui dispozitiv GPS am apucat in TOATE directiile cu gandul sa ajung cumva inapoi in Bucuresti, numa' p-aia buna nu. GPS-ul m-a manat pe carari de macadam, paduri, munti, dealuri, vai ape, flori, fete, filme sau baieti. Nici acum nu pricep de ce zice-se ca eram pe drumul cel bun dar nr. de kilometri pan' la capitala se marea. A, a fost super cand pe un drum d-asta fara cap, coada sau asfalt m-am intalnit cu un endurist, in mijolcul campului, ne-am salutat din mers si ne-am vazut de drum. Eu m-am simtit ca si cum as fi fost primul om pe luna si la aterizare m-ar fi batut unu' pe umar sa-i dau un foc. Colegul endurist s-a manifestat normal, prin urmare am tras io concluzia ca spre deosebire de mine, el chiar stia unde se afla. Daca e de pe-aici, il mai salut o data. Cand la un moment dat GPS-ul mi-a spus s-o iau la stanga printr-o padure fara nici o urma de poteca am zis ok, pana aici, am un caine acasa care ma asteapta. Si l-am ignorat. Nu ca ar fi contat la situatia in care ma aflam. Urmandu-mi "nasul", am dat de soseaua ce vine de la Targoviste si merge la Bucuresti, si cam atat, de-aici e plictisitor.

 

post-3496-1176059099_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

D-astia care prefera sa mearga cu motoru in loc sa stea acasa sa ia poze de pe net si sa faca o povestire misto , am mai vazut. Bravo, ce sa zic. :cheers:

Te rog sa bla bla, urmatoarele: 1. o poza cu tine. 2. ce aparat ai ? 3. ce-ti veni ? 4.atat.

 

(p.s. :D :bounce: )

Editat de Semaca
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mereu citesc de la computerul neportivit (ala care nu e al meu si nu am poze). o sa revin cu explicatii ..

frumos domnule..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Heh, cel mai frumoase-s ratacirile astea.

Ca de obicei, poze de pus pe desktop :ok:

 

P.S. Lasa GPS-ul uneori, urmareste-ti instinctul :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...