Baiazid Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 A fost fain, dar au fost cateva curbe fantoma. Intrai aplecat in ele si dupa ce treceai de jumate descopereai nisipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Si in rest: lumea normala vorbea de sex cu oi, sex cu vaci, etc. Bracio, Zuzg, Silviu, ... restul: discutau numai: ce ulei trebuie, cat baga, esti sigur ca baga atat? Fratilor: nu sunt discutii normale pt un motociclist Heheheehee ,stai linistit Baiazide ,acele discutii erau de camuflaj ...sa-ti povesteasca Bracio peste ce babuta horny daduse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Heheheehee ,stai linistit Baiazide ,acele discutii erau de camuflaj ...sa-ti povesteasca Bracio peste ce babuta horny daduse Unde era asta? Iar in privinta pozelor, poate reusesc sa repar aparatul foto abia cumparat si data viitoare sa fie mai multe. Am putea chiar sa organizam niste poze cu motociclete in mers, pe curbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 (editat) Eu si bubucaty am facut o tura ceva mai lunga: Buc.- Buzau-Siriu-Brasov-Sighisoara-Brasov-Cheia-Ploiesti-Bucuresti, aproximativ 800 Km. Vremea si sosele super(exceptie cateva curbe pe Cheia-Sacele, pline cu nisip). Cateva poze: Siriu: Sighisoara: Cheia: Editat Aprilie 15, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Unde era asta? Iar in privinta pozelor, poate reusesc sa repar aparatul foto abia cumparat si data viitoare sa fie mai multe. Am putea chiar sa organizam niste poze cu motociclete in mers, pe curbe! Cand am oprit sa mancam la Cheia(stateau la masa ,in spatele nostru) ,dar voi erati prea ocupati cu sexul cu animale .....sa va povesteasca inculpatul si anume ,Bracio ,de aceea babuta Ps:nu mai cumpara chinezarii ieftine ,ca de aia se strica Pps:glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Heheheehee ,stai linistit Baiazide ,acele discutii erau de camuflaj ...sa-ti povesteasca Bracio peste ce babuta horny daduse pai dezvoltati subiectul. Vrem detali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Silviu, doua octave mai jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Hai ca mai mai ca te ruga babuta sa o plesnesti peste fese ...sau ti-e rusine sa recunosti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Pai n-a mers bre dupa babuta pe urma? Chipurile "merg la baie",a si a rascolit tot complexul ala.Ia zi Braccio, ai gasit-o ? Sau esti gentleman si nu spui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 erau 3 bucati de 70 ani, dar prefer sa ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_Bert Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 (editat) "@Baiazide: erau bune gogosile alea" adik.....papanashi in forma de gogoshele, huh? Editat Aprilie 16, 2007 de Mr_Bert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Faina plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Oarecum off topic, dar sa ma dau mare ! Am ajuns la concertul IRIS din seara aceea (cu 10 minute inainte sa inceapa, deci la super fix) si la pauza m-am pozat cu Cristi. Poza e anexata. A, si ma dau mare nu doar ca am inca o poza cu dl Minculescu, dar si ca am reusit sa ajung in Bucuresti dupa atatea viraje si mers pe intuneric! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Oarecum off topic, dar sa ma dau mare ! Am ajuns la concertul IRIS din seara aceea (cu 10 minute inainte sa inceapa, deci la super fix) si la pauza m-am pozat cu Cristi. Poza e anexata. A, si ma dau mare nu doar ca am inca o poza cu dl Minculescu, dar si ca am reusit sa ajung in Bucuresti dupa atatea viraje si mers pe intuneric! Esti tare daca ai mai avut putere si de distractie.Noi am clacat, direct in pat ne-am oprit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 Esti tare daca ai mai avut putere si de distractie.Noi am clacat, direct in pat ne-am oprit. Eu am bagat niste bere dupa excursie. Oricum naspa excursia: nema ploaie, nema politie. Pana mea, unde e distractia? Pare rau ca le-am ratat pe domnisoarele de 70ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Eu am bagat niste bere dupa excursie. Oricum naspa excursia: nema ploaie, nema politie. Pana mea, unde e distractia? Pare rau ca le-am ratat pe domnisoarele de 70ani Pai erai cu fata la tinerele doamne, daca ma gandesc! Iar concertul a fost superb, ca de obicei... Pentru altceva nu reuseam sa raman treaza... Sau sa vreau sa intru in club cu pantalonii de costum, cu pulover purtat toata ziua, nemachiata si cu parul valvoi! Unde mergem weekendul asta? Dar fara ploaie, asta nu e distractie... Mai ales ca nu am costum de ploaie! Dar am cagula, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 eheh, tare, dar unde a fost petrecerea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate