Igescu Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Am probleme cu motocicleta mea. Trage intr-a treia, dar face zgomot, ce mama dracu are? Astept cat mai multe sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Am probleme cu motocicleta mea. Trage intr-a treia, dar face zgomot, ce mama dracu are? Astept cat mai multe sfaturi. Desfa-o si repar-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Desfa-o si repar-o. Nu cred ca desfacutul si umblatul in cutie e la indemana oricui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 e aceeasi problema care apare si la honda xr 600 r. Presupun ca ai cam 50 000 km pe dr, nu? s-a uzat pinionul de a 3-a. Trebe desfacut si schimbat pinionul...si perechea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate