white8snow Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 uite si jucaria mea 929 RR , productie 2000 , km 19.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alemuri Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Honda e proaspata....cumparata de 2 saptamani....si mai am un minsk (care ar merita niste poze aici ca o trecut prin multe si tot frumos o ramas ) sal, se putea sa lipsesti?nuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Hai sa-mi pun si eu motoheciurile pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Am uitat sa pun poze cu motoru, da nu e tarziu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 mnoah mandre scule aveti mari si tari:))hai sa pui si io mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 poi hai sa pun si eu poza cu mandriile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoboGSXR Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 poi hai sa pun si eu poza cu mandriile mele Nenea, nenea......ai postat gresit. Sectiunea scuteristilor nu-i aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Nenea, nenea......ai postat gresit. Sectiunea scuteristilor nu-i aici. nici u nu esti la sectiunea "blonzii".....deci kicsi ticu :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_ciurus Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 poi hai sa pun si eu poza cu mandriile mele Am auzit de la OTI ca ti la adus...beton arata... Sa ai bafta la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Am auzit de la OTI ca ti la adus...beton arata...Sa ai bafta la el... mersi mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 ce s-o fi intamplat cu forumu? .....ca ii tare nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 a intrat in recesiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) ce s-o fi intamplat cu forumu? .....ca ii tare nasol s-a intamplat o chestie normala.....s-a saturat adminu de aberatiile care erau acolo,de povestile aiurea....si de restu prostiilor....si a sters topicul "minunat".... Editat Decembrie 23, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 s-a intamplat o chestie normala.....s-a saturat adminu de aberatiile care erau acolo,de povestile aiurea....si de restu prostiilor....si a sters topicul "minunat".... nu erau numa povesti aiurea si prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 s-a intamplat o chestie normala.....s-a saturat adminu de aberatiile care erau acolo,de povestile aiurea....si de restu prostiilor....si a sters topicul "minunat".... Topicul nu a fost sters...a fost mutat..la vanzari, sectiunea "altele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Nu-i stres........facem altu mai trainic si mai frumos.......Si sustin ce zice arny boy, nu erau numai aberatii, si trebuie un topic unde sa discutam una alta, sa mai glumim, sa ne dam intalniri la iesiri, si alte hocus pocusuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Nu-i stres........facem altu mai trainic si mai frumos.......Si sustin ce zice arny boy, nu erau numai aberatii, si trebuie un topic unde sa discutam una alta, sa mai glumim, sa ne dam intalniri la iesiri, si alte hocus pocusuri. Ai dreptate....vad ca deja ai creat topicul. Ai luat problema in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Nu-i stres........facem altu mai trainic si mai frumos.......Si sustin ce zice arny boy, nu erau numai aberatii, si trebuie un topic unde sa discutam una alta, sa mai glumim, sa ne dam intalniri la iesiri, si alte hocus pocusuri. ms de sustinere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amaranth Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Am cizme moto super nou noute marimea 42,130 euro negociabil,daca stii pe cineva interesat trimite un e-mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 poze cu motoarele Baiimarenilor, interesant numele, sper sa ma primiti si pe mine cu "badogu" "dibolu" si "alpu", nu sunt chiar motoare ca mai au si roti cadru si..... rugina din plin Numai Bine badogul dibolu si alpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 nu e pe la voi un reisar cu hornet de 600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 nu sunt reiseri aici man..toti sunt cuminti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinaruu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Vin si ieu cu motoru meu cu care tare ma madndresc . Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.r Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 hai ca pun si eu niste poze cu al meu o honda cbr600f2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Pun si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate