Jardi Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Vechiul motor: si noul motor, Yamaha XVZ 1300 Royal Star: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Sa inteleg ca acum ai doua motociclete sau doar una? Si daca ai doar una, ce te-a determinat sa faci o asemenea schimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 R1 l-am vandut, si am luat Royal Star-ul. Doar o schimbare de stil, poate temporara. Batranetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Foarte misto Royal Star-ul. Sa il stapanesti sanatos si fara incidente! Din ce an e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 Motorul e din 97, greseala nu am facut nici cu R1 nici cu Royal-ul, sunt doua stiluri total diferi, altfel de placeri, poate la anul incercam enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Bravo. Ia-ți si un Simson, sa te apropii de avatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Sa o stapanesti sanatos, intradevar o mare schimbare de stil dar nu e nimic rau in asta. Numai bine Bravo. Ia-ți si un Simson, sa te apropii de avatar. Nu ii Simson, ii MZ ES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 foarte frumoasa...sa te bucuri de ea fara incidente si sa ne vedem pe strazi:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Super motorul... Si te inteleg perfect cum e cu schimbarea categoriilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 o schimbare radicala de stil........dar iti statea mai bine pe sportiva, bine pe asta nu te-am vaz inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate