Sari la conținut

Accident Pe Bd Timisoara - Bucuresti, 18.04.2007


Ocelotus
 Share

Postări Recomandate

Tocmai am trecut pe langa un accident, un baiat cu motocicleta a intrat intr-o masina parcata. A avut loc in dreptul Autoitalia, pe celalalt sens (aproape de intersectia cu V. oltului). Nu cred ca a mai fost implicat cineva in accident, ca n-am vazut nicio masina pe acolo, doar un taxi care cred ca oprise ca sa-l ajute. Cred ca era ud asfaltul... nu stiu sigur ce s-a intamplat ca n-am stat sa intreb... nu-mi place sa stau spectator degeaba la suferinta altuia. Sper ca n-a patit nimic grav baiatu, cand l-am vazut era intins pe jos, insa nu parea chiar atat de grav. Daca are cineva idee daca e bine, sa spuna.

Dumnezeu sa-l ajute!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....parerile sunt ca de obicei.... impartite. Dar, de baiat ce se aude? Stim macar cine este, nr de la moto, modelul.... ceva?! Stau in zona si ma intereseaza.

 

Asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am sters bla-bla-ul. Cine mai are detalii STRICT legat de accident, sa le posteze.

 

Cat despre ce trebuie facut cand vezi un accident, va rog deschideti un topic dedicat cu sfaturi pro si contra (este indicat) si il poi pune PINNED in susul sectiunii accidente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

azi pe langa Uverturii,, SIR pe acolo.. un Busa a intrat intr-o nova intoarsa aiurea peste drum. Ajunsesem cred la vro 5 minute dupa accident

Am oprit sa vad daca e ok tipul. Avea ceva sange pe maini CRED k nu avusese manusi, restul echipamentului era ok. nici genunchere nu avea din cate am observat.

deja erau multi pretini de-ai lui acolo.

L-am intrebat daca e nevoie de ceva sau daca are nevoie de martor (eu vazusem totul.. :hug: ) si o zis ca nu (ma rog nu era foarte cooperant- nu il acuz poate era socul de vina. Boul cu nova se uita ca vaca. Nu ii ajungeau 4 ochi pt k nu vazuse motoru venind. deci useles.. Poate fi si un pic vina Busei pt k am senzatia ca avea ceva viteza. DAR POATE GRESESC. Asa ca nu o luati de buna.

I-am urat sanatate si am plecat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este vorba de acelasi accident? V Oltului nu este pe langa SIR... deci nu cred ca vorbim de acelasi accident.

Manusile cred ca sunt primele accesorii pe care le achizitioneaza un motorist dupa casca. Ciudat ca nu si acest motorist...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

AZI FLORIN A IESIT DE LA TERAPIE INTENSIVA SI A FOST MUTAT IN SALON . STAREA LUI ESTE STABILA ACUM...NU MAI ARE SPLINA ,ARE COASTE RUPTE,MINA RUPTA(URMEAZA SA FIE OPERAT SA-I PUNA TIJA PROBABIL...)ARE FICATUL " RUPT"....NU ESTE LOVIT LA CAP SI NICI LA COLOANA...A FOST ASFALTUL UD,A DERAPAT , A CAZUT SI A INTRAT INTR-UN MATIZ PARCAT....AM SA MERG SI EU LA SPITAL SA VB.CU EL SI MAI SCRIU PE URMA...(INFORMATIILE LE-AM PRIMIT DE LA SOTIA LUI)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bilant inrijorator : "18.04 .2007 - 14 Accidente moto numai in Bucuresti" - din surse oficiale.

 

:nono:

Ar putea sursele sa mentioneze si cate au fost din vina motociclistilor si cate nu? Si cate mortale? (eu cred ca 4 sau 5 mortale)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...