Vrsv Gunoier Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 Nu prea... ... nu prea stiu ce becuri ai tu nevoie insa Gaspar are tot feluri de becuri pe 6. De la mic la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 (editat) » Post actualizat in 11 Feb 2017 13:27 Cumpar aripa spate ij jupiter 3 (modelul evazat) 0784023842 ... nu prea stiu ce becuri ai tu nevoie insa Gaspar are tot feluri de becuri pe 6. De la mic la mare. » Post actualizat in 11 Feb 2017 13:27... nu prea stiu ce becuri ai tu nevoie insa Gaspar are tot feluri de becuri pe 6. De la mic la mare.Cumpar aripa spate ij jupiter 3 (modelul evazat) 0784023842 Editat Februarie 11, 2017 de danny_motor86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Încă mai caut! Salut! Ai nevoie de discurile de ambreiaj metalice, sau de cele de moi, de textolit? S-ar putea sa le am eu pe cele metalice. Trebe sa caut prin atelier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 ... nu prea stiu ce becuri ai tu nevoie insa Gaspar are tot feluri de becuri pe 6. De la mic la mare. De becuri Sofit iar cel de 2w e din ăla mic! P.S-Cum dau de Gaspar? Salut! Ai nevoie de discurile de ambreiaj metalice, sau de cele de moi, de textolit? S-ar putea sa le am eu pe cele metalice. Trebe sa caut prin atelier... Salut!De cele de textolit însă nu ar strica să fie și cele de tablă.Dar să fie bune,uzate am un sac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 ... P.S-Cum dau de Gaspar? Incearca la nr. 0744 472 055. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Incearca la nr. 0744 472 055. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Daca mai vrei becuri de 6 volti 10 -15w le ai de la mine, cadou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Mulțumesc frumos!Să-mi spui,te rog,cum pot intra în posesia lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 De becuri Sofit iar cel de 2w e din ăla mic! P.S-Cum dau de Gaspar? Salut!De cele de textolit însă nu ar strica să fie și cele de tablă.Dar să fie bune,uzate am un sac... Hai noroc! Cele de tabla pe care sper sa le mai am, erau noi noute. Rascolesc atelierul si maine ai un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 0744472055 Gaspar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edy99 Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 In spirit de colegialitate pentru pasionati, imi permit sa ma bag si eu in vorba! La toate motoarele restaurate sub 1950 nu a fost bec sa nu il gasesc la un domn care tine site-ul Becuri Trifa. Acuma saracu spunea ca pentru un beculet de 0.30 Ron nu prea se merita deranjul da le are! Eu luam cate 10 din fiecare de obraz! Poate doar sa aveti drum p-acolo! Nu vreau sa se considere reclama, are tot felu de sofituri de 6v si de bord, etc... http://becuri-trifa.ro/ro/3-becuri-auto-trifa-germany Sper ca v-am ajutat si v-am scutit de putina cautare, Lolo_ID poate sa confirme ca nu am interese ascunse!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 ...frate aici esti pe comuniste. Orice reclama e binevenita deoarece ne scuteste de cautari inutile. Adica e de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 @thvlad-Mulțumesc,aștept! @Doctoru-Mulțumesc! @edy99-E chiar foarte util ce ai postat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 @thvlad-Mulțumesc,aștept! @Doctoru-Mulțumesc! @edy99-E chiar foarte util ce ai postat! salut nu reusesc sa pun poze cu ceea ce am vb te rog o adresa de mail daca e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Știu ca am un capac ca ăsta prin garaj dar nu sunt sigur dacă e de Jupiter 2 sau 3, mi-aduc aminte doar că are ceva probleme. Dacă e de 2 ți-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Am şi eu capacul de Jupiter 2. Habar nu am cât să cer pe el. "uite acuma şansâ să mă îmbogăţesc!" Îl vrei complet, cu capacul oval cu jojă? dacă motocicleta e cea neagră din poză, îţi trebuie şi un robinet de benzină- ce e acolo, nu e cel original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Habar nu am cât să cer pe el. Cam la vreo târnă de langoși așa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 caut capacul de la ambreiaj, cel pe care scrie mz, pentru mz rt 125/3 si cel putin 3 prezoane de la cilindru. ofer pretul cerut in limita bunului simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristopher Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Suna la nr.de tel.0762974385 .este un domn de la fagaras care are orice piesa de mz125/3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 multumesc @cristopher pentru promptitudine insa am vorbit cu el inainte de a posta si nu vrea sa dezmembreze motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Cred ca te pot ajuta eu ,daca ai răbdare pana marti când ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Pun berea la rece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Da ,da ,o lasi numa in garaj si ii super.....sau un vin cald in beci?ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristopher Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Ma mir ca are motoare desfacute .eu cumparat de la el. » Post actualizat in 16 Feb 2017 11:55 Am cumparat saptamana trecuta piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 salut nu reusesc sa pun poze cu ceea ce am vb te rog o adresa de mail daca e posibil Am dat...de primit,n-am primit nimic...încă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate