cornelilinca84 Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 @thvlad-Mulțumesc,aștept! @Doctoru-Mulțumesc! @edy99-E chiar foarte util ce ai postat! salut nu reusesc sa pun poze cu ceea ce am vb te rog o adresa de mail daca e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Știu ca am un capac ca ăsta prin garaj dar nu sunt sigur dacă e de Jupiter 2 sau 3, mi-aduc aminte doar că are ceva probleme. Dacă e de 2 ți-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian dac Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Am şi eu capacul de Jupiter 2. Habar nu am cât să cer pe el. "uite acuma şansâ să mă îmbogăţesc!" Îl vrei complet, cu capacul oval cu jojă? dacă motocicleta e cea neagră din poză, îţi trebuie şi un robinet de benzină- ce e acolo, nu e cel original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Habar nu am cât să cer pe el. Cam la vreo târnă de langoși așa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 caut capacul de la ambreiaj, cel pe care scrie mz, pentru mz rt 125/3 si cel putin 3 prezoane de la cilindru. ofer pretul cerut in limita bunului simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristopher Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Suna la nr.de tel.0762974385 .este un domn de la fagaras care are orice piesa de mz125/3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 multumesc @cristopher pentru promptitudine insa am vorbit cu el inainte de a posta si nu vrea sa dezmembreze motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Cred ca te pot ajuta eu ,daca ai răbdare pana marti când ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Pun berea la rece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Da ,da ,o lasi numa in garaj si ii super.....sau un vin cald in beci?ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristopher Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Ma mir ca are motoare desfacute .eu cumparat de la el. » Post actualizat in 16 Feb 2017 11:55 Am cumparat saptamana trecuta piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 salut nu reusesc sa pun poze cu ceea ce am vb te rog o adresa de mail daca e posibil Am dat...de primit,n-am primit nimic...încă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 nu imi functioneaza nimic zau, cablu de date la aparat nu am iar de pe telefon nu merge sa trimit nu stiu ce naiba se intampla cu tehnologia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 nu imi functioneaza nimic zau.....de pe telefon nu merge sa trimit nu stiu ce naiba se intampla cu tehnologia asta De la aparatul psihotronic,bruiază semnalul! Nu e grabă că afară e încă frig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai b Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 (editat) Cumpar atas SML 0742087522 Editat Februarie 19, 2017 de Mihai b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 (editat) cumpar piesa din poza incercuita cu rosu pentru ms es 175-250..nu conteaza Editat Februarie 22, 2017 de bogdan p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Cumpăr butuc roată față 180mm pentru Awo Touren sau schimb cu butuc de 160 mm (identic cu cel de Emw 35). 0744596785 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Salutare. Cum in vest a venit primavara, garajul ma asteapta. Deci caut telescoape de moped/scuter. Se vor folosi doar arcurile pentru confectionarea unei furci springer. Astept oferte. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Salutare. Cum in vest a venit primavara, garajul ma asteapta. Deci caut telescoape de moped/scuter. Se vor folosi doar arcurile pentru confectionarea unei furci springer. Astept oferte. Mersi. Salut. 5o lei Daca sunt de folosinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 (editat) Salut. 5o lei Daca sunt de folosinta.20170228_194715.jpg Mersi. Am o livrare in asteptare, a fost altcineva mai rapid. Daca nu mi-s bune alea te contactez. Imi poti zice lungimea si diametrul exterior al arcurilor? Editat Februarie 28, 2017 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Mersi. Am o livrare in asteptare, a fost altcineva mai rapid. Daca nu mi-s bune alea te contactez. Imi poti zice lungimea si diametrul exterior al arcurilor? Da. insa maine dimi. Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Ți le-am trimis,nebunule.. Si ți-am plătit și transportul (sunt de moped,de Minsk n-am găsit) Multam fain domnu! Le astept atunci. Minsk sunt pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 salut. poate e in afara topicului dar vreau sa stiu daca exista tarod m 3,5 si de unde poate fi acchizitionat? mentionez ca imi este necesar pentru a repara filetul de la tabla suport a platinei la mz rt125/3 iar surubul de metric 4 nu pot sa il montez in lustul de la partea fixa a platinei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 ... daca nici in Brasov nu mai gasim tarozi... La tine in oras e un magazin care se chiama Badi. Vand tarozi, filiere, rulmenti, curele. Sigur gasesti la ei. Pe strada 1 Decembrie cred. » Post actualizat in 01 Mar 2017 20:21 Cauta pe net cu exactitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate