oldbiker_johan Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Salut, acesta e nr. de tel.de la magazinul moto-velo din Iasi:0232267740. Cineva intreba de piese de MZ 125 rt,nu mai gasesti piese pt RT dar pt Minsc gasesti,pistonul,tot ambreiajul,segmentii,care se potrivesc de minune la RT. Ce piese te-ar interesa ? Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radugal Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 sal caut ambielaj de mobra 50s in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru87 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 salutare ,cumpar motor de ij jupiter 4 ...care ma poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 salutare ,cumpar motor de ij jupiter 4 ...care ma poate ajuta Vezi anuntul . /index.php?showtopic=492705 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 salutare ,cumpar motor de ij jupiter 4 ...care ma poate ajuta am eu o cunostinta dar cere 250 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 caut sa cumpar dnepr sau ural in stare estetica buna ( chiar daca are rugina sau e lovit sa fie intreg ) iar motorul si cutia sa fie complete doar estetic ( nu ma intereseaza sa functioneze ) deoarece va fi piesa de muzeu intr-un bar moto. astept pm sau reply cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 un ij nu te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pycior Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 As avea nevoie de emblema care vine pe aipioara (tabla care acopera fierele de pe ghidon) de la un MZ 125. Daca ma-am facut inteles si aveti in posesie o emblema v-as ruga sa ma ajutati. 0747217856 sau YM andrei_pycior. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNTtnt Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) vand- alternator nipru -alternator ural -sistemul de franare pentru fata ural -melc kilometraj pt ij (frana pe disc) -rezervor lacrima de ij 0722611722 Editat Martie 19, 2010 de TNTtnt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 vand- alternator nipru -alternator ural -sistemul de franare pentru fata ural -melc kilometraj pt ij (frana pe disc) -rezervor lacrima de ij 0722611722 melc kilometraj pt ij (frana pe disc)----sa vandut........multam mult @TNTtnt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 (editat) Salut baieti! Caut niste inele/suruburi, nici nu stiu cum sa le zic - o pereche. Se prind de ele bratele de atas, in gaurile de la cadrul mobrei... la mine-i Ural... la mine diametrul inelelor de pe cadru, e in jur de 11mm. Poate are cineva... Mersi anticipat! eventual si o tabla din aia(de fapt 4), prima... Mesaj completat de fapt 2 buc de tabla din aia... ca nu-mi trebuie decat pe fata. Mesaj completat Sau asa: /index.php?...t&p=2342533 Caut strungar care sa le faca. Editat Martie 20, 2010 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Sunt interesat de o furca fata pentru IJ Jupiter aceea cu frana disc si amortizaoare cu ulei si aer, si o aripa pe spate din aceea veche, mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 vand furca completa (roata 21 toli,jug,telescoape) pret 200 lei detalii pe mail simson.timisoara@yahoo.com 0744779729=0724020205 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 @Dorutrucker, furca de ij de care vrei vinde userul Chrystyanyty, gasesti poze la bursa comunistelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 am dat furca au mai ramas cadrul, crashbar si tobe /index.php?...t&p=2333361 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radugal Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 inca mai caut ambielaj de mobra 50 nimeni nu are de vanzare asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Sunt interesat de o furca fata pentru IJ Jupiter aceea cu frana disc si amortizaoare cu ulei si aer, si o aripa pe spate din aceea veche, mare. ceau, am eu o furca de pe un kawasaki gpz 400,dublu disk,completa si functionala,la 320 ron cu pompa cu tot,transport inclus.se potriveste pe ij insa nu stiu daca-ti place.. nu e spitzata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Are careva spite de vanzare sau oricum ? Imi trebuie cam 40 (normal 36) spite sa fac o roata, spita sa fie de lungimea de 65 mm si grosime cam 5-6... Spite de mobra, minsk ceva de genu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Are careva spite de vanzare sau oricum ? Imi trebuie cam 40 (normal 36) spite sa fac o roata, spita sa fie de lungimea de 65 mm si grosime cam 5-6... Spite de mobra, minsk ceva de genu... am eu toate spitzele in stare buna de la o roata de cz 175 roata pe 16,si am si de minsk,dar pacat de roata,numai ce am centrat-o,insaa daca-mi faci o oferta pe care sa no pot refuza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 am eu toate spitzele in stare buna de la o roata de cz 175roata pe 16,si am si de minsk,dar pacat de roata,numai ce am centrat-o,insaa daca-mi faci o oferta pe care sa no pot refuza... De la roata de 16 de la CZ 175 nu cred ca merg, sunt mai scurte, am masurat la CZ-ul meu Cele de minsk poate, dar roata parca e pe 18... dar are butucul mai mare si poate spitele merg. Eu vream spitele pentru o roata de 17. Si dai roata cu totul ? Si ce pret asa ceri pe ea ? Lasa un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Salut ! caut un cric lateral sa il adaptez la un cz 175 sport ! :rose: dau o bere - 2 -3 ! bem Mesaj completat Salutare, caut si eu un cauciuc pentru o jawa de 175. Cauciucul poate fi nou sau sh bun , marimea de la 2,75- 3,5 / 16Daca se gaseste pot fi gasit la mail si mess : master_alexut@yahoo.com Toate cele bune. Mesaj completat Salutare, caut si eu un cauciuc pentru o jawa de 175. Cauciucul poate fi nou sau sh bun , marimea de la 2,75- 3,5 / 16 Daca se gaseste pot fi gasit la mail si mess : master_alexut@yahoo.com Toate cele bune. incearca unu de Aprilia rs ! s-ar putea sa mearga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Caut portbagaje laterale pentru Dnepr! Daca are cineva mi-ar prinde bine! Un pret rezonabil si gata, le-am luat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) Pana acum, n-am gasit pe forum nimic din ce am cerut. Dar imi mai incerc norocul... O aripa de atas de ural? cineva?! Vreau sa subliniez ca aripa de nipru nu se potriceste, e mai lunga cu vreo 10-15cm. ... Eventual la schimb cu aripa de atas de nipru pe care o am... mersi Editat Martie 30, 2010 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 salutare nu stiu daca postez bine dar as fii interesat de o comunista indiferent de marca dar modificata frumos cu bun gust,ori platesc pentru ea pretul cerut ori ofer o masina la schimb.astept ofertele voastre.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Pana acum, n-am gasit pe forum nimic din ce am cerut.Dar imi mai incerc norocul... O aripa de atas de ural? cineva?! Vreau sa subliniez ca aripa de nipru nu se potriceste, e mai lunga cu vreo 10-15cm. ... Eventual la schimb cu aripa de atas de nipru pe care o am... mersi Agaug niste poze sa intelegeti ce doresc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate