aleksandru2000 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Acum dupa cum se anunta la meteo, chiar ca se incheie sezonul, mai am ceva poze de peste vara de la intalnirile din Bacau, am sa le postez de acasa, ca s-a pus praful peste ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytyk Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 am mai gasit si eu ceva prin tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Fratilor dar chiar stam in casa toata iarna? hai macar cu masinile sau pe jos cand ne strangem toti la o bere, suc, orice la un subway sau p undeva? Sa ne mai amintim de vremurile cand erau 30 grade si soare, mai povestim una alta ne dam idei ce sa mai facem(modificam) fiecare la moto pt cand va veni caldura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Acusi e gata iarna, Saptamana asta imi sosesc toate consumabilele si piesele necesare pentru sezonul asta si ma apuc de treaba,efectiv numar zilele pana cand va fi gata dar mai ales pana cand va fi afara o vreme decenta de iesit cu motorul (Daca e mai frigut e ok,numai sa nu te trezesti peste noapte cu 2 m de nameti peste motor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 da am mers pe motor anu asta vreo 2 metri prin camera.... si cand vad in alte orase 10-15 grade si fac motoristii cate 80 km pe zi.... si mai trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 acu 4 respectiv 5 zile.in Roman a fost destul de bine,in bacau cred ca era la fel.am facut o plimbare cu un prieten pana la bacau si inapoi :D:D dar bn aveam pantaloni si geaca de ski. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Am putea lupta pt a cere modif legislatiei RCA? 1. optiunea 6 luni ne indeamna la ilegalitate 2. optiunea 12 luni ne forteaza buzunarele, 3-4 luni le platim degeaba. Circulatia Moto pe drum de iarna acoperit cu ... imposibila, cauciucuri M+S, lanturi moto ), tot imposibila Asa ca se cere revizuirea, sa se includa si varianta 8-9luni sa zicem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 legislatia nu interzice numarul de luni, asiguratorii sunt magari! intre 6-12 luni poate fi oricare numar de luni, dar asiguratorii prefera sa piarda bani decat sa fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytyk Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 Duminica nu se face o iesire pe Magura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 doar pana pe magura ? iar magura ? nu vrea nimeni o iesire mai departe ? nu la 15 km de Bc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 daca stii un traseu frumos de ce nu . unde vrei sa facem o iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 nu stiu ...oriunde numai magura,grigoreni,buhoci nu ...ceva mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 zi-mi daca stii vre-un traseu frumos pana in 60 km daca stii , pentru ca momentan sunt in pana de $$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Am fost la Rock It azi. Foarte fain! Chiar aerisit si decorul de bun gust. Si am mai avut azi o vorba cu gasca: preturi mai mici ca acasa! » Post actualizat in 22 Feb 2015 20:24Nu stiu cine s-a ocupat de amenajare dar: nota 10 cu felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Sezon nou..oras mort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 cred ca nu ai vazut zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin Hirlea Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Salutare tuturor , se mai fac intalnirile saptamanale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 se mai fac dar sa mai dea caldura ... la 10-15 grade cu vantul de zilele astea nu prea e de iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 se mai fac dar sa mai dea caldura ... la 10-15 grade cu vantul de zilele astea nu prea e de iesit. De ce? Poti sa zbori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 da bineinteles....eventual sa schiezi... » Post actualizat in 15 Apr 2015 16:20maine se face adunarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 am spus..Oras mort..com inutile:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_rider Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 pai stai asa ca nu inteleg.........nu va mai adunati joia la stadion? ...........ca toata ziua vad motoare in sus si in jos prin oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 ktor ar trebui sa iesi cu mobra ca sa te vada lumea ...toata ziua se aud motoare prin oras dar dupa tine e mort ....ma rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 (editat) Nu plimbam mobra neaparat prin oras ktor. Am fost in weekend la Cluj, Tg. Mures, Brasov, altii au fost la Tg. Neamt azi am auzit. Ce intelegi prin "mort"? » Post actualizat in 10 May 2015 20:42Inca ceva... azi cand ne-am intors era plin de motoare in Bacau. Editat Mai 10, 2015 de suzukigsx550es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate