spd Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Fiind in vizita de paste in zona am profitat de timpul excelent si am dat o tura pe schwarzwaldhochstraĂe cu motor de imprumut.In rest lucruri obisnuite pe aici ,drumuri bune si motociclete multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Izvorul Dunari ai incercat sa-i gasesti locatia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Servus! @spd Ma bucur ca ti-a placut in Schwarzwald . Eu am norocul ca sunt la numai 200 de Km de padurea neagra. Si de acea sunt de mai multe ori intr-un an prin acea regiune. @JUPITER_M Izvorul Dunarii il gasesti in curtea unei manastiri din Donaueschingen. O seara placuta. rs-rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Ce marfa e ultima poza . . . as fi dormit vreo ora 2 sub acei copaci infloriti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Aprilie 21, 2007 Autor Share Postat Aprilie 21, 2007 (editat) @JUPITER_M La izvor am fost cu ceva timp in urma,cu toate ca e discutabil daca e asta sau......... ...pacat ca nu sa potrivit la mine, poate data viitoare. In ce directie ai mers, inspre nord sau catre sud? Eu stau catre nord, de la mine pina unde ai stat tu, sunt ~100 de Kilometrii. Te-ai intors deja in Romania? Ai fost cu masina sau cu avionul. Poate ne vedem la sirsit de Mai in Romania, vin pentru o saptamina pina la Sibiu, dar pe doua roti. Sa auzim de bine. Vincent Eu am fost si anul trecut in zona cand mi-am luat transalp-ul,cum zici tu poate data viitoare sau poate ne vedem in RO. Am mers de la Baden-Baden spre Freudenstadt eu fiind in vizita la Achern. Am ajuns in RO de cateva zile a fost un concediu scurt doar 9 zile si mijlocul de transport a fost masina. Editat Aprilie 21, 2007 de spd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Anul asta ,aproape acelasi traseu in plus cateva poze pe unde a trecut Lothar,cica a fost un uragan. Editat Aprilie 15, 2009 de spd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 ce ma enervezi cu pozele tale! vezi ca ti s-a dezumflat lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 ce ma enervezi cu pozele tale! vezi ca ti s-a dezumflat lantul. pe stanga su dreapta ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 pe stanga su dreapta ???? Daca ma uit la poze, as spune ca pe fatza... Norocosule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate