EGLY Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Eu stiu ca nu este o tema legata direct de motociclism dar totusi este vorba despre un motociclist roman. Ieri seara m-a sunat Romeo foarte bucuros de la Polul Nord. A AJUNS ! ! ! Pe jos (cu schiurile) dupa un drum de aproape 250 km. Dupa cite stiu eu este primul roman care reuseste acest lucru! Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Au dat si la televizor. Bravo lui! Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Am vazut la TV. Bravo si felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 felicitari Romeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Multi dintre noi daca ar avea bani ar face-o , ca motociclistii sunt curajosi si puternici de fel , dar fondurile ne blocheaza sa actionam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Multi dintre noi daca ar avea bani ar face-o , ca motociclistii sunt curajosi si puternici de fel , dar fondurile ne blocheaza sa actionam . Lui Romeo i-a venit mai usor ca dispune de fonduri, tie ti-ar veni mai greu. Imposibil nu este. Am stat de vorba cu cineva care a strans 6-7 ani bani sa poata face turul lumii pe motocicleta. Daca vrei poti. Felicitari Romeo ca sti ce sa faci cu banii tai si probabil ai sponsorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 foarte bine a facut sa vedem ce o sa-i mai treaca prin cap sa puna pe agenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Bravo lui, adevarat om. In timp ce altii (aproape toti) ca el (bani) isi pun pe raboj destinatii de relaxare la soare el face ceva serios. Am auzit ca a fost si pe Everest.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate