easybiker Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Am gasit filmuletul asta pe net ,facut pentru reclama la modelele IMZ miltare. Poate multi dintre voi l-au vazut dar oricum merita sa fie postat. Enjoy: --> http://www.youtube.com/watch?v=dN5PAwc1ns8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Mie mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 O combinatie dragutza pentru trupe de asalt/ cercetare... Putere de foc destul de mare, mobilitate extrem de buna (se pot plasa inclusiv prin parasutare la mustatza cu linia frontului -de mai exista notiunea-)... Si la naiba, costurile logistice sunt extrem de mici. Ce sa zic, as avea retineri in a lupta impotriva unor trupe de folosesc asa ceva. Cu exceptia cazului in care i-as putea vedea rezervorul printr-o luneta, sprijinita pe o arma cu recul puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Oh, those russians!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 functionare intre -40 si +50 grade Eu vreu accesoriile alea de care se vb in film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate