DKW Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Salut. Unde pot gasi un manual de utilizare pentru un X9 Amalfi (180 cc) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 la un piaggio beverli 250 cc din 2007 stie cineva cit ulei trebuie la amortizoarele fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiseman Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 100 ml spune pe bel rey lubricant advisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Va Salut, de curand am cumparat si eu un Piaggio x9 din 2002 aduc din Italia cu motorul de Honda 250 cm, si am o mica problema referitor la faptul ca la plecarea de pe loc vibreaza un pic, dupa ce prinde un pic de viteza merge frumos, ce poate fi ca la scutere nu sunt expert, poate fi de la variator, curea, sau ambreiajul tocit sau ce o fi, aveti idee ca este un pic enervat la fiecare plecare de pe loc sa faca asa. in reste este super, trage belea motorul asta de Honda, de asta l-am si luat ca este un motor fiabil de oras. ? Daca este cineva care stie problema i-as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Ai de verificat cam toate , cureaua , contragreutatile de la variator , daca nu ai uzuri la unele si la altele nu (sint niste tuburi colorate in functie de greutate alegi demarajul mai lent sau mai nervos .. de aici implicit consumul ) care sint in variator in mijlocul placilor care se misca .... dar si la ambreiaj , unele au o problema din fabrica , un ambreiaj un pic zgomotos la plecare ...nu-mi amintesc daca este vorba cel cu motorizare piaggio sau honda. La forjarea frecventa la plecare ambreiajul se supra incalzeste si oala in care actioneaza tinde sa se ovalizeze sau sa se descentreze . Asfalt uscat si fara evenimente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Marcus Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Salutare, as vrea sa imi cumpar un Piaggio X9 500cc an 2002 ce imi puteti spune de acest model:) consum, confort, fiabilitate... eu am un buget cam de 1000 de euro si altceva in genu asta nu am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita Catalin Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 daca ai drum prin ploiesti il poti vedea fizic si detaliile de consum si restul le vorbim cu obiectul in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Iar noi cei de pe forum care nu avem drum pana la Ploiesti cum aflam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_ms Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Salut baieti. As dori sa-mi iau un maxiscuter Piaggio X9 si am o dilema: 200cc sau 500cc. As dori sa ma ajutati sa ma hotarasc. Acum 2 ani am avut un X9 de 200cc si am fost foarte multumit de el. Acum ma gandesc sa-mi iau un x9 de 500cc. Pe cei care au sau care le cunosc ii rog sa-mi spuna paerea lor. Astept cu interes raspunsurile voastre. Sa aveti o zi frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanPopică86 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Salutare tocmai mi-am achiziționat un Piaggio x9 500 și as dori câteva păreri ce fel de ulei ar fi cel mai bun pentru el și ce cantitate într în el.Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Salutare baieti. Am nevoie de un carburetor pt Piagio X9,motor 250 cc,vreo idee cineva de unde se poate achizitiona? Are o problema la choke,am inteles de la mecanic ca e electronica piesa respectiva. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Multu, Paca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate