Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Dupa aproape 3 ani de stat pe butuci , e gata si Ivanka mea draga Astazi ar trebui sa mi-o aduca un prieten in Bucuresti. O mica problema ar fi faptul ca eu nu cunosc personal pe nimeni de aici care sa aiba comunista...si vorba aia " 3 zile repari si 1 te plimbi " , asa ca ar trebui sa ma interesez deja de un mecanic la care pot apela ( contracost ) cand e nevoie si un magazin de unde as putea sa achizitionez piese. Atasez si 2 poze cu my love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Dupa aproape 3 ani de stat pe butuci , e gata si Ivanka mea draga Astazi ar trebui sa mi-o aduca un prieten in Bucuresti. O mica problema ar fi faptul ca eu nu cunosc personal pe nimeni de aici care sa aiba comunista...si vorba aia " 3 zile repari si 1 te plimbi " , asa ca ar trebui sa ma interesez deja de un mecanic la care pot apela ( contracost ) cand e nevoie si un magazin de unde as putea sa achizitionez piese. Atasez si 2 poze cu my love Salut!!! oricand potzi apela la mine daca ai probleme cu motorasul.... Ij am avut si io !!! si stiu cam toate hibele pe care le are!!!! Daca ai nevoie ne auzim si la un telefon!!! White raven ( Andrei ) 0726 558 630 Apropos Frumoasa Jucarie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Thank you White Raven ! Am sa-ti dau add pe mess pt orice eventualitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Thank you White Raven ! Am sa-ti dau add pe mess pt orice eventualitate mama, deci, una dintre cele mai marfa comuniste modificate super si felicitari celor care au facut-o sa arate asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 mama, deci, una dintre cele mai marfa comuniste modificate super si felicitari celor care au facut-o sa arate asa Multumesc Mr_ORL E facuta de baietii de la S.C.S. Botosani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 f tare motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 FELICITARI!!! Arata bine, iti doresc multi Kilometrii cu "Ivanka" ta. Multumesc Superba jucarica! Bafta maxima cu ea! Un mecanic extraordinar, practic o legenda in ceea ce priveste comunistele: Nicu Profesorul: 0726 369 201 Stege , multumesc pt numar , am sa-l notez Voi atasa si o poza veche cu Ivanka , daca vreti sa comparati cum era - cum e acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasori Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Dupa aproape 3 ani de stat pe butuci , e gata si Ivanka mea draga Astazi ar trebui sa mi-o aduca un prieten in Bucuresti. O mica problema ar fi faptul ca eu nu cunosc personal pe nimeni de aici care sa aiba comunista...si vorba aia " 3 zile repari si 1 te plimbi " , asa ca ar trebui sa ma interesez deja de un mecanic la care pot apela ( contracost ) cand e nevoie si un magazin de unde as putea sa achizitionez piese. Atasez si 2 poze cu my love BEEEEEEEEEETON ANIMALUL... SUPER MISHTO, I-AI MAI DAT O VIATA, ASTA NU MAI E MODIFICARE, E REINVENTARE. FELICITARI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 f tare motorul! Thanks ! BEEEEEEEEEETON ANIMALUL... SUPER MISHTO, I-AI MAI DAT O VIATA, ASTA NU MAI E MODIFICARE, E REINVENTARE. FELICITARI !!! Avea de multa vreme nevoie de schimbarea asta ! Mai aveam o intrebare. Vreau sa-i scot seaua pasagerului. Stiti cumva daca ar fi probleme in caz de ma opreste politia ?! In acte scrie ca's 2 locuri. Mie imi place mai mult fara , in plus acum nu pot transporta pasager din cauza lantului , pana-i schimb pinionul ( imi trebuie unul pe 18 ) si tre sa gasesc pe cineva care sa-mi faca un intinzator de lant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 brava cine ti-a spus tie ca o zi te plimbi si 3 repari? ca au la al meu nu am mai umblat de ceva vreme si km am bagat la greu mai stiu eu un mos care face treaba buna la pret mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) Asa era o vorba din "popor" nu am de ce s ma plang , am facut multi km cu ea . Totusi aici nu cunosc pe nimeni si nu mi-ar strica sa stiu la cine as putea apela in cazuri extreme. Editat Aprilie 26, 2007 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Mai sa fie Acu fro 2 saptamini am fost pe la S.C.S. si Ivanca statea cuminte sub o folie de plastic... Bine ca ai recuperat-o, in sfirsit, mai lipsea putin si ii faceu baietii un soclu si o montau definitiv in fata atelierului A iesit bine pin' la coada Drumuri lungi si line Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Pe 13 a fost gata , dupa ce au scos-o din atelier am acoperit-o cu husa. Poate atunci ai vazut-o. Multzam de urari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Bravo!!!!!!!!!!!!! te felicit!!!!!!!1 si pt motor , si pt k esti cam unicata, daica faza k esti fata si-ti plec, si ai comunista!!! felicitari!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 bagi ulei bun, ai grija de ea ca merita (nu trage de ea la viteze prea mari) si o s te tina mult si bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Bravo!!!!!!!!!!!!! te felicit!!!!!!!1 si pt motor , si pt k esti cam unicata, daica faza k esti fata si-ti plec, si ai comunista!!! felicitari!!!! Multumesc Axi ! bagi ulei bun, ai grija de ea ca merita (nu trage de ea la viteze prea mari) si o s te tina mult si bine... c0zmin , ii bag ulei de la OMV 2T-m...zic eu ca e destul de bunicel nu trag de ea , mai ales acum cand stiu cat am asteptat sa fie gata tre sa-mi gasesc omuleti care sa ma ia si pe mine la drumuri , dar sa aiba rabdare pt Ivanka ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) foarte tare! brava! cea mai tare faza e c-o s-o ai la bucale pe donshoara Ivanushka! belea! abia astept sa o vad in realitatile ei Editat Aprilie 26, 2007 de Karelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Da...deja a avut probleme cricul s-a rupt...l-au sudat baietii inapoi. Nu incarca si imi murea motorul daca aprindeam farul. Dar s-a rezolvat si asta ! Motorul a fost dus in Iasi , acolo s-a rupt tija de la schimbatorul de viteze dar au sudat-o si pe aia De acu sa vedem ce se mai intampla. Doamne ajuta sa fie totul ok ! Tre sa-i rezolv pinionul si intinzatorul. Toata lumea vrea o tura :lol: si eu am sa fiu nesimtita si am sa spun NO CAN DO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Da...deja a avut probleme cricul s-a rupt...l-au sudat baietii inapoi. Nu incarca si imi murea motorul daca aprindeam farul. Dar s-a rezolvat si asta ! Motorul a fost dus in Iasi , acolo s-a rupt tija de la schimbatorul de viteze dar au sudat-o si pe aia De acu sa vedem ce se mai intampla. Doamne ajuta sa fie totul ok ! Tre sa-i rezolv pinionul si intinzatorul. Toata lumea vrea o tura :lol: si eu am sa fiu nesimtita si am sa spun NO CAN DO LOL la faza cu tura nu cred ca scapi. iar la faza cu problemele, io zic ca orice rau e spre bine, ca asa donshoara Ivanushka o sa fie pregatita pt gropile (defapt craterele) din asfaltul strazilor bucurestene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Sa o stapanesti sanatoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Thank you Sensei. Am citit topicul cu noul tau motor. Sa-l stapaneshti sanatos ! E superb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 simpla si frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Orestte presupun ca tu ai vazut-o live in Iasi. Ma bucur ca iti place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parintele_ciprian Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Dupa aproape 3 ani de stat pe butuci , e gata si Ivanka mea draga Astazi ar trebui sa mi-o aduca un prieten in Bucuresti. O mica problema ar fi faptul ca eu nu cunosc personal pe nimeni de aici care sa aiba comunista...si vorba aia " 3 zile repari si 1 te plimbi " , asa ca ar trebui sa ma interesez deja de un mecanic la care pot apela ( contracost ) cand e nevoie si un magazin de unde as putea sa achizitionez piese. Atasez si 2 poze cu my love Felicitari, motorul e super si mie imi plac la nebunie ijurile, iata o poza cu al meu, nu e chair ca al tau, mai am de lucru, trimite-mi invitatie pe mess ca sigur avem ce vorbi. Yahoo Id: parintele_ciprian@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate