Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 No offense, glumeam doar... Chiar ceva nou nimik?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Aprilica lui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 23, 2004 Autor Share Postat Octombrie 23, 2004 No offense, glumeam doar...Chiar ceva nou nimik?? Momentan nu .. de cazut nu am mai cazut.. Acum astept piesele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Am ocazia sa o vopsesc moca .. Vreo idee ? Incearca un "paint scheme" d-ala "bengos", racing style, dar tot in culori inchise. cu steagul de sf. de cursa, pana mea. Daca zici k-i de-a moaca. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Uite asa ceva as vrea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Arata f bine motocicleta din poze . De unde le-ai gasit ?, ca iarna asta ma bate gindu de un paint-job la waka mea, si poate gasesc ceva idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Arata f bine motocicleta din poze . De unde le-ai gasit ?, ca iarna asta ma bate gindu de un paint-job la waka mea, si poate gasesc ceva idei. asa am gasit o pe apriliaforum.com .. dar sunt mai multe site-uri pe net .. pline cu decal-uri.. O sa le caut si ti le trensmit .. acum e tarziu si maine la 6:30 sunt in picioare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Ok, cind ai vreme . Mersi fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Uite asa ceva as vrea : E bine si-asa. Vezi pote gasesti "theme-paint-schemes"! S-ar putea sa iasa marpha! Daca, nu incera albastru de izh! j/k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 marfa dar nisthe decal-uri pt cbr pe unde gasesc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 (editat) super tare arata asta si dupa cum ziceam are toba arrow!!cele mai bune.....eu am o manie: la un rs negru ash scoate totu(abtipild,scris etc)de pe el si sa ramana total negru fara nici un scris nimik!!!si cu un neon rosu ar arata super smeker !!!ai impresiona pe multi si mai ales pe multe ) bye Editat Octombrie 29, 2004 de MeMaD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 super tare arata asta si dupa cum ziceam are toba arrow!!cele mai bune.....eu am o manie: la un rs negru ash scoate totu(abtipild,scris etc)de pe el si sa ramana total negru fara nici un scris nimik!!!si cu un neon rosu ar arata super smeker !!!ai impresiona pe multi si mai ales pe multe )bye HAhahaha!!! Tare de tot asta cu impresionatu si mai ales cu vopseaua aia neagra care se stie ca micsoreaza si la o motocicleta deja mica cum e rs-u o baga la apa rau, lucru salvat de neon, care o sa dea pe spate pe toata lumea, un fel de ghost rider. Eu as mai adauga si un costum de piele negru cu o casca neagra si bineinteles un beculet rosu in casca la viziera. E cu asta cred ca intradevar ar cadea pe spate toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 lol ,ai dreptate...si fara numar sa te tragi cu typhoonurile politistilor la stop )))) am si o poza sa vedeti ce mishto arata,am gasit o pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 (editat) lol ,ai dreptate...si fara numar sa te tragi cu typhoonurile politistilor la stop )))) am si o poza sa vedeti ce mishto arata,am gasit o pe net Bai nu arata rau pentru un moped Si intradevar te tragi cu politia dar doar daca ai o sufa. Editat Octombrie 29, 2004 de Calibra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 ash vrea yo o sa aiba pretu unui moped first bike!!! Am o intrebare,exista toba YOSHIMURA ptr rs125?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 31, 2004 Autor Share Postat Octombrie 31, 2004 ash vrea yo o sa aiba pretu unui moped first bike!!!Am o intrebare,exista toba YOSHIMURA ptr rs125?????? din cate stiu eu .. nu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 Luc_zxr : Decal-uri Scuze de intarziere .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 da exista JL... nu sunt bune, nu va plak??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Multam fain Elfule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Frumos,frumos.....imi place combinatia negru rosu... Drum uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate