RazvanM Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 steliadis, pe unde o sa mergem? Pe A3? De la Agip o luati pe centura catre DN1/A3? Intreb pentru ca eu ajung mult mai repede la A3/DN1 (stau aproape de centura) fara a mai strabate tot Bucurestiul (militari - fundeni). Asa ca v-as astepta la intrarea pe A3/DN BabyAngel: mai bine te duci sa verifici frana ca sa mergi linistita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 steliadis, pe unde o sa mergem? Pe A3? De la Agip o luati pe centura catre DN1/A3? Intreb pentru ca eu ajung mult mai repede la A3/DN1 (stau aproape de centura) fara a mai strabate tot Bucurestiul (militari - fundeni). Asa ca v-as astepta la intrarea pe A3/DN BabyAngel: mai bine te duci sa verifici frana ca sa mergi linistita o sa mergem pe A3 ca sa ajungem cat mai repede la locul faptei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 dap, noi sambata dimineata o luam din loc. La 9 intalnirea si pe la 9:15 plecarea. Ne auzim acum am vazut unde astepti si te luam de la Benzinarie. Adina ce face...cand merge? Adina vrea de maine, dar de dimineata si nu stie cine mai merge, eu maine la pranz merg in service totusi sa stau linistita. din pacate nu ajung la rod astazi inclin sa sa vin si eu sambata cu voi oricum vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Adina vrea de maine, dar de dimineata si nu stie cine mai merge, eu maine la pranz merg in service totusi sa stau linistita. din pacate nu ajung la rod astazi inclin sa sa vin si eu sambata cu voi oricum vorbim Adina - tanara si nelinishtita... auzi de sambata dimineata :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinamhl Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 nici eu nu ajung azi, am tenis, plimbare frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 nici eu nu ajung azi, am tenis, plimbare frumoasa! frate seara ai tenis, dimineata ai Rasnov... de muncit muncesti? nu de alta dar vreau si eu reteta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinamhl Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 ce e aia munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Asa asa...bine zice Adina...si eu care stiam ca munca e pt tractoare... Bueeiiii...sa nu ma faceti sa fiu singur azi la rond...ca ma asez pe jos si-ncep sa plang !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Asa asa...bine zice Adina...si eu care stiam ca munca e pt tractoare... Bueeiiii...sa nu ma faceti sa fiu singur azi la rond...ca ma asez pe jos si-ncep sa plang !!! fara lacrimi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 valentino1, nu pot sa las singur un shadow, asa ca vin sa-i aduc fratele ma duc sa-l spal putin ca are namol de 2 degete pe el. ne vedem la 7-7.15 la rond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Eu o sa vin sambata La Agip-ul de la Andronache/Fundeni la 9. Daca se schimba ceva postati, dar nu editai un post mai vechi, ca e greu de urmarit asa. In caz de urgente aveti telefonul meu, si am si eu cateva telefoane. Nu pot sa vin joi din acelasi motiv pentru care nu pot sa merg de vineri la munte: muncesc pana dupa ora 8. Da o sa ma razbun sambata pe bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Salutare, voi la ce pensiune stati? Cat e o camera? Eu s-ar putea sa nu fac rost de cort asa ca iau in calcul si aceasta varianta. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Eu o sa vin sambata La Agip-ul de la Andronache/Fundeni la 9. Daca se schimba ceva postati, dar nu editai un post mai vechi, ca e greu de urmarit asa. In caz de urgente aveti telefonul meu, si am si eu cateva telefoane. Nu pot sa vin joi din acelasi motiv pentru care nu pot sa merg de vineri la munte: muncesc pana dupa ora 8. Da o sa ma razbun sambata pe bere. super, sa fim sa natosi s ane vedem cu bine acolo Salutare, voi la ce pensiune stati? Cat e o camera? Eu s-ar putea sa nu fac rost de cort asa ca iau in calcul si aceasta varianta. Multumesc! http://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-rasnov/pensiunea_victoria-c43175.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 super, sa fim sa natosi s ane vedem cu bine acolo http://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-rasnov/pensiunea_victoria-c43175.html Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Thanks cu pla, sa incerci sa iei legatura cu adinamhl ca vrea sa vina si ea cu voi vineri... daca nu reusiti poate-mi lasi mie nr tau sa i-l dau ei. bafta ps - asta daca nu ati rezolvat-o deja Editat Septembrie 6, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 cu pla, sa incerci sa iei legatura cu adinamhl ca vrea sa vina si ea cu voi vineri... daca nu reusiti poate-mi lasi mie nr tau sa i-l dau ei. bafta ps - asta daca nu ati rezolvat-o deja Ti-am dat PM cu numarul meu. Deci, noi suntem vreo 3 moto momentan, Plecarea se face vineri , ora 18.15 de la benzinaria Miorita Baneasa(cea de pe dreapta pe deal, inainte de podul CFR). Cine vrea sa ni se alature, este mai mult decat binevenit. Eventual lasati-mi un PM cu numarul vostru. BabyAngel, pana la urma ce faci, mergi cu noi sau pleci sambata cu baietii? Pt restul, ne vedem la intrunire, eventual dati un semn cand ajungeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 @Nocturnus: îti dau eu cort împrumut.Am chiar 2,din care unul,e nedesfãcut niciodatã.Am si pernutze gonflabile,si saltea,si pompã... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Ti-am dat PM cu numarul meu. Deci, noi suntem vreo 3 moto momentan, Plecarea se face vineri , ora 18.15 de la benzinaria Miorita Baneasa(cea de pe dreapta pe deal, inainte de podul CFR). Cine vrea sa ni se alature, este mai mult decat binevenit. Eventual lasati-mi un PM cu numarul vostru. BabyAngel, pana la urma ce faci, mergi cu noi sau pleci sambata cu baietii? Pt restul, ne vedem la intrunire, eventual dati un semn cand ajungeti. eu o sa plec sambarta cu ceilalti baieti, maine am motorul in service si cu stresul de la servici nu ma simt in stare sa ne vedem sanatosi p.s. sa ne mai lasati si noua o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 @Nocturnus: îti dau eu cort împrumut.Am chiar 2,din care unul,e nedesfãcut niciodatã.Am si pernutze gonflabile,si saltea,si pompã... Dariane, abia acum am vazut oferta ta. Intre timp am ales si eu cazare. Multumesc mult de tot oricum!! Tu stai la cort sau tot cazare? eu o sa plec sambarta cu ceilalti baieti, maine am motorul in service si cu stresul de la servici nu ma simt in stare sa ne vedem sanatosi p.s. sa ne mai lasati si noua o bere Ok, ne vedem acolo. Cu pastrtul berii, nu stiu ce sa zic, noi suntem mai betivani asa de fel Sa aveti parte de drum cat mai bun. P.S Haine groase si/sau impermeabile pentru ca s-ar putea sa ne ude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Salutare, Am vorbit aseara cu Nelu si a ramas ca noi doi o sa va asteptam la intrarea pe A3, ca sa nu mai strabatem tot Bucurestiul. O sa fim acolo pe la 9.15-9.30, cand treceti pe langa noi dati si voi un claxon. Ne vedem maine dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Salutare, Am vorbit aseara cu Nelu si a ramas ca noi doi o sa va asteptam la intrarea pe A3, ca sa nu mai strabatem tot Bucurestiul. O sa fim acolo pe la 9.15-9.30, cand treceti pe langa noi dati si voi un claxon. Ne vedem maine dimineata. ok, rugamintea mea este sa nu intarziati si lasati-mi pe privat un nr de tel... daca nu sunteti acolo sa putem lua legatura bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Dariane, abia acum am vazut oferta ta. Intre timp am ales si eu cazare. Multumesc mult de tot oricum!! Tu stai la cort sau tot cazare? Ok, ne vedem acolo. Cu pastrtul berii, nu stiu ce sa zic, noi suntem mai betivani asa de fel Sa aveti parte de drum cat mai bun. P.S Haine groase si/sau impermeabile pentru ca s-ar putea sa ne ude la fel si voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Haine groase si/sau impermeabile pentru ca s-ar putea sa ne ude m-am uitat eu pe weather... stati linistiti nu o sa ne ploua avem o super vreme in we asta ps - intrebare - sa luam si noi un gratar mare, mare sau ne lasam pe mana organizatorilor? Editat Septembrie 7, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Pai un gratar implica cumparat de provizii si alte probleme organizatorice... Pentru o zi zic ca n-are rost. Dar daca va hotarati ca da, vin si eu la cumparaturi - presupunand ca luam in drum spre - sa luam ciuperci si cascaval pt gratar, pe langa carne/carnati. Dar chiar cred ca nu are rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Astia suntem maine la Agip Vlad, Paladin, Dionyssos, Steliadis, DStar, Baby Angel - corect? sper ca nu am scapat pe nimeni Atentie intalnire ora 9:00, plecare la 9:15... cine nu ajunge ... ne ajunge din urma :-) RazvanM il luam de pe A3 Pai un gratar implica cumparat de provizii si alte probleme organizatorice... Pentru o zi zic ca n-are rost. Dar daca va hotarati ca da, vin si eu la cumparaturi - presupunand ca luam in drum spre - sa luam ciuperci si cascaval pt gratar, pe langa carne/carnati. Dar chiar cred ca nu are rost. cred ca ai dreptate Editat Septembrie 7, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate