valentino1 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Bai nene ce ati patit ???...asa activitate nu a mai fost pe topicu' asta de nustiucand...asa-mi place de voi...ok...maine la orele 18:00 propun sa incepem sa ne strangem la Rond...ca e ziua scurta si sa mai ne vedem si noi motoretele pe zi...ca noaptea se aud doar "basu' si cu toba mare" ale mele Admiram,povestim,facem planu' pt weekend,dam o tura de control prin oras si ne oprim intr-o carciuma la o bere si doi mici...apropo de plimbare prin Bucuresti sa tragem si noi o tura maine seara pe Magheru...ca toata lumea se da pe acolo,ce dreaq !!! Bine ai venit printre noi Florin cu a ta Vio-Viroaga !!! Editat Septembrie 26, 2012 de valentino1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Valentino, eu vin la 6 daca promiti sa-ti bagi o carpa in tobele alea ca sa ne intelegem si noi la vorba Dupa plimbarea pe magheru ca domnii, ar merge niste mici muncitoresti stropiti cu ceva berica/must. Propun sa mergem la piranha (acolo unde am oprit data trecuta, inainte sa ne ducem in rock'n'regie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Maine la 18-30 sunt si eu la rond. Tot astept sa vad un sportster care, nu stiu de ce, intarzie sa apara Editat Septembrie 26, 2012 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Valentino, eu vin la 6 daca promiti sa-ti bagi o carpa in tobele alea ca sa ne intelegem si noi la vorba Pai si tu Brutus ???... Bai eu la 18:00 sunt la Rond... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) baaaaaa e prea devreme 18:00 ati inebunit, oamenii mai si muncesc. Vin si eu dar pe la 19:45... o sa va gasesc incaruntiti si cu barba daca veniti la de la 18 uite ca v-a deocheat Valentino... atata v-a laudat ca ce activitate si pleosc v-ati ofilit cu totii... Editat Septembrie 27, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) uite ca v-a deocheat Valentino... atata v-a laudat ca ce activitate si pleosc v-ati ofilit cu totii... Steliane nu stii ca choperistii/choperistele sunt ca freamătul vântului...acum scriu toti si peste o zi sau doua nu mai intra nimeni...caractere deocheate si nebune !!!!!! Nu uitati de intalnirea de la Rond...la 18:00 se deschide catalogu' Editat Septembrie 27, 2012 de valentino1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Steliane nu stii ca choperistii/choperistele sunt ca freamătul vântului...acum scriu toti si peste o zi sau doua nu mai intra nimeni...caractere deocheate si nebune !!!!!! Nu uitati de intalnirea de la Rond...la 18:00 se deschide catalogu' bai esti nebun ce naiba faceti 2 ore acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) steliane, te asteptam acolo. nu stii ca munca multa dauneaza sanatatii? aa... si nu ne plictisim 2 ore, o sa discut cu vali care tobe sunt mai misto: cele stock sau ale lui Editat Septembrie 27, 2012 de RazvanM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 steliane, te asteptam acolo. nu stii ca munca multa dauneaza sanatatii? aa... si nu ne plictisim 2 ore, o sa discut cu vali care tobe sunt mai misto: cele stock sau ale lui Evident ca ale lui Vali sunt mai misto Toata lumea stie asta. Cand cauti in DEX-Online ,,Tobe Custom" , apare mobra lui Valientinio in format audio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Mai choperisti simpatici , lasati-mi tobele in pace ca le dau jos si va bat cu ele ... Deci ramane stabilit pt duminica sa facem o plimbare...ca trasee eu va propun asa: 1. Bucuresti-Valea Doftanei(cu oprire la Baraj Paltinu')...asta ar fi cea mai usoara(vezi Dănutzo cum ma gandesc eu la tine?) 2. Bucuresti-Vulcanii noroiosi(cu intoarcere pe Drumul Vinului sa luam must proaspat pt acasa) 3. Bucuresti-Cheia(cu tur pe DN 1 si retur pe DN 1 A )...asta e pt nebunu' cu revelionu'...se stie el care Hai sa votam si sa alegem democratic...sau daca are cineva alta propunere sa o faca auzita/scrisa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Eu,cred c-as putea sã mã tzin cât -de-cât de restul grupului,la o turã mai scurtã,si fãrã zone "turbo" .Deci,as vota varianta a doua si prima,în ordinea preferintelor mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Mai choperisti simpatici , lasati-mi tobele in pace ca le dau jos si va bat cu ele ... Deci ramane stabilit pt duminica sa facem o plimbare...ca trasee eu va propun asa: 1. Bucuresti-Valea Doftanei(cu oprire la Baraj Paltinu')...asta ar fi cea mai usoara(vezi Dănutzo cum ma gandesc eu la tine?) 2. Bucuresti-Vulcanii noroiosi(cu intoarcere pe Drumul Vinului sa luam must proaspat pt acasa) 3. Bucuresti-Cheia(cu tur pe DN 1 si retur pe DN 1 A )...asta e pt nebunu' cu revelionu'...se stie el care Hai sa votam si sa alegem democratic...sau daca are cineva alta propunere sa o faca auzita/scrisa... Multumesc pentru amanatul pana duminica. Eu merg pe oricare traseu vreti voi. Hai sa punem traseele pe harta, sa fie clar pentru toata lumea: 1. Bucuresti- Valea Doftanei ~250 KM (+ ce ne mai plimbam pe acolo, un tur in jurul lacului, ca e frumos) 2. Bucuresti - Vulcanii Noroiosi (cred ca am pus invers traseul, ne ducem prin Ploiesti/Valeni si ne intoarcem prin Buzau) ~315 KM (Nu stiu zona. Avem unde sa ne oprim sa mancam pe acolo?) 3. Bucuresti - Cheia ~285 KM (daca aveti chef de un semi-enduro putem sa urcam pana la cabana Muntele Rosu. E un drum care a fost asfaltat odata, acum e numai gropi, dar daca o luam usurel il facem fara probleme. Am urcat primavara asta pana acolo, si eu cred ca am garda la sol cea mai joasa dintre noi. Si chiar e frumos acolo.) Intocmiti si o lista cu cine voteaza pentru care drum. Eu votez: da. Pana atunci mai am 2 zile de muncit in beci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Cateva poze de aseara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Eu as prefera Valea Doftanei sau Vulcanii Noroiosi, in ordinea asta. In rest, misto aseara, lume buna, motoare frumoase (mai ales unul ), mancare buna si bere rece. Multumim pt. poze Dane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Cateva poze de aseara: ... Felicitari Dana, frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 2. Bucuresti - Vulcanii Noroiosi (cred ca am pus invers traseul, ne ducem prin Ploiesti/Valeni si ne intoarcem prin Buzau) ~315 KM (Nu stiu zona. Avem unde sa ne oprim sa mancam pe acolo?) eu cred ca am garda la sol cea mai joasa dintre noi. Daca nu s-a schimbat ceva-ntre-timp,nu prea avem unde sa mancam,pe-acolo...motiv sa facem si-un gratar. Si nu mai esti tu,cel cu garda la sol" a mai mica" ...Aseara,cand am plecat de la terasa,cand sa iesim pe chei,era un fel de speed-bump.Ma uitam la mobra Danei,si-am vazut c-aproape s-a proptit cu cricul,de chestia aia.Rabatat,ii fura mult din garda la sol. @Adinamhl: aseara,a venit o sosie de-a ta,la plimbarica...o alta fata,pe-un Shadow de 600,tot rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Daca nu s-a schimbat ceva-ntre-timp,nu prea avem unde sa mancam,pe-acolo...motiv sa facem si-un gratar. Si nu mai esti tu,cel cu garda la sol" a mai mica" ...Aseara,cand am plecat de la terasa,cand sa iesim pe chei,era un fel de speed-bump.Ma uitam la mobra Danei,si-am vazut c-aproape s-a proptit cu cricul,de chestia aia.Rabatat,ii fura mult din garda la sol. @Adinamhl: aseara,a venit o sosie de-a ta,la plimbarica...o alta fata,pe-un Shadow de 600,tot rosu Daca e vorba de ala din fata de la Pirania, data trecuta cand am fost acolo eu am fost singurul (dintre multe chopere) care a da cu burta de al. D-aia am zis ca am cea mai mica garda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 m-am plictisit de munca asa ca am facut un avatar ce ziceti, il facem patch? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 m-am plictisit de munca asa ca am facut un avatar ce ziceti, il facem patch? motocicleta arata bine...dar as mai lucra la sagetile alea... motocicleta este stilizata insa sagetile sunt reale... nu se potrivesc. Insa ideea unui patch comun suna bine. Ar trebui sa ne gandim si la un text fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Bine, si daca ne gasim alt loc mai bun in care sa ne strangem? Acum o sa trebuiasca neaparat sa fie rond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Bine, si daca ne gasim alt loc mai bun in care sa ne strangem? Acum o sa trebuiasca neaparat sa fie rond eu cred ca trebuie sa avem niste elemente care sa ne defineasca pe noi ca grup, ca oameni, ca motociclisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 steliane, daca vrea lumea, eu pot sa aprofundez ideea. imaginea asta am facut-o in 5 minute, de plictiseala paladin, rondul va ramane toata viata in inima noastra... indiferent pe unde ne vor purta rotile... profund mesaj, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 steliane, daca vrea lumea, eu pot sa aprofundez ideea. imaginea asta am facut-o in 5 minute, de plictiseala paladin, rondul va ramane toata viata in inima noastra... indiferent pe unde ne vor purta rotile... profund mesaj, nu? pai eu zic sa supunem la vot... cine vrea un patch comun pentru gasca noastra? Eu spun Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) pai eu zic sa supunem la vot... cine vrea un patch comun pentru gasca noastra? Eu spun Da Eu nu am ce sa spun decat tot un mare DA!! Totusi , tema si elementele ar trebui sa le punem incat sa ne impace pe toti. Eu propun de exemplu, unuil din urmatoarele: Crucea malteza stilizata pe un fundal, Silueta unui motor V2, roata spitata cu aripi, Pin-up Girls, Un iepure cu manusi de box Mai bagati si voi teme si vedem ce iese. Editat Septembrie 28, 2012 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 bai si eu zic da. printre pauze, mai incerc cate ceva. misto ideea cu vtwin v2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate