valentino1 Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Mah Sinead O'Connor stai cuminte sa nu te lovesti la "bilute" !!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Ciocaristilor care vreti claxoane puternice, vedeti si acest Screaming Banshee : http://screaming-banshee.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Ha ! Exact ce mã gândeam eu,sã fac la GS-u...2 claxoane.Unul "normal" si-ncã unul de-ãsta,cu 135-142 db,cu activare separatã.În functie de situatie,activez unul sau celãlalt....Chiar gãsisem comenzi pt. Harley de politie,cu butoane si pt. sirenã si proiectoare.Acuma,stiu ce sã-mi iau.Mersi,Dane ! De pe ebay,150 $,cu transp. cu tot. Sunt 2 variante.Ambele,folosesc 'air horn' Wolo.Îmi place cã circuitul sistemului,poate sã si schimbe faza luminii farului,simultan cu "urlãtoarea". Am gãsit si tot kitul,cu 125 $.Însã la ei pe site,existã de vânzare si doar partea electronicã,fãrã claxonul propriu-zis.Cel mai misto - fiecare-si pune ce claxon vrea...Si costul transportului e surprinzãtor de mic. Rãzvan si Vali,dacã vreti, ne combinãm la transport,pt. 3 sisteme de-astea. Azi,pe post de cadou de Sãrbãtori,mi-a venit direct acasã,cu UPS-ul,seaua pt. GS-u. Aia mare,câstigatã la licitatie,acu' aproape 2 sãptãmâni.E superbã,îmbrãcatã-n piele naturalã,da' tot o desfac si-i fac altã fatzã,ca sã se potriveascã cu tematica mobrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Craciun Fericit motoristilooor!!! sa avem o iarna cat mai scurta....sa iesim la soare....pe motoare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Dragii Capitanului...sa aveti un Craciun linistit alaturi de cei care va sunt apropiati sufletului...sa petreceti bine de tot , asa cum doar ciocaristii stiu sa o faca....si la anu' care vine sa calarim motoarele cat mai mult... Craciun fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Sãrbãtori fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ben Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Dragii mei va doresc tuturor un Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Sarbatori cu bine tuturor... si un 2013 cu asfalt cat mai uscat. Sa ne vedem pe doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 OK,gata cu urãrile.Mâine? Aceeasi orã,acelasi loc,în CV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 https://www.facebook.com/events/190690371055619/ ia fetili... il cunosc pe baiat, si il recomand ca baiat serios (am luat de la el un tricou custom)... e roacher, deci e serios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Sã mã...pe el de facebook...îmi apar acolo o grãmadã de kkturi,numai profilul unei persoane,nu.Vã mai mirati de ce nu folosesc FB... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 La multi ani ciocaristilor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 La multi ani si sa ne vedem sanatosi la anu si sa trecem cu bine si de sfarsitul lumii pe vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 bah satanistilor... va urez un an CALD! din Ianuarie pana-n Decembrie sa fie la 20-22gC... asa... minim... in rest... alea clasice de gospodari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Bai, mai traiti? Io da, dar in acest moment nu prea imi doresc. In caz ca ati supravietuit sarbatorilor, la multi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Io mai trãiesc,încã..Da' tu ce dracu' motiv ai sã fii asa "blue"...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Hai fetelor iesim la o tura ?...eu ma pregatesc de o plimbare prin oras !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 La multi ani tuturor, va doresc un an cat mai uscat, dar nu secetos . Va doresc intelegere, intelepciune, cumpatare si poate un pic mai multa continuitate in ideile si proiectele comune ... Intelegere fata de cei din jurul vostru , intelepciune in deciziile si atitudinea voastra si cumpatare in tot ce inseamna aceasta pasiune comuna "motorismul" Cat despre continuitate sunt convins ca orice deviza, slogan sau cuvant veti alege sa defineasca acest grup pe care il formati ... chopperistii de la rond nu vor putea disparea. Chiar daca nu toti ne permitem choppere in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca nu toti ne comportam ca niste veritabili chopperisti... cu certitudine sintagma aleasa in euforia unor prietenii nascute in viteza cu care se invart cele doua roti a fost cea care a definit, poate cel mai bine bucuria, intelegerea, pasiunea... si nu in cele din urma GRUPUL Sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Bai betivilor de pe doua roti...mie imi e cam dor de voi...putin,da-mi e...asa ca joi sa nu deie ala rau sa nu va vad la m.u.i.a.n...sper sa ne revenim din mahmureli pana joi...hai va pup,fetele mele din Slow Riders !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Motivul sa fiu asa blue: o mahmureala de zile mari. Una obisnuita trecea pana joi, da asta e mult mai rea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Tocmai am vãzut pe-un post TV,la Meteo,cã vineri,în Bucuresti,o sã fie 8 grade...cu plus !!! Ia zi,dom' Road Captain...Sã termin urgent,seua ta...?! O turã,micã,asa,ca de-nceput de an...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Tocmai am vãzut pe-un post TV,la Meteo,cã vineri,în Bucuresti,o sã fie 8 grade...cu plus !!! Ia zi,dom' Road Captain...Sã termin urgent,seua ta...?! O turã,micã,asa,ca de-nceput de an...?! Daca e asa cum zici, eu ies la plimbare. Oricum, azi mi-am facut damblaua si am iesit pe autostrada cu motorul pana la primul loc unde puteam sa intorc. La soare erau 13 grade dar pe motor cred ca se simteau -15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Esti tu friguros Dane...Uriasule baga mare si fa-mi saua...vineri iesim la plimbare prin Bucuresti...sau poate un peste la Gr ?...stabilim joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 La Multi Ani inca odata pt 2013!! Pt Joia asta (MAINE) aveti o invitatie pe FB _ cioperistii de la rond. @Paladin suna-ma te rog cand te trezesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 (editat) La Multi Ani inca odata pt 2013!! Pt Joia asta (MAINE) aveti o invitatie pe FB _ cioperistii de la rond. Editat Ianuarie 2, 2013 de valentino1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate